Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
2.9.17 11:05

@PetrBk Ještě jsem si přečetl Tvůj úvodní příspěvek, kde píšeš, že ten privát ne. Holt, aby se věci daly do pohybu, člověk někdy musí opustit svou komfortní zónu :mrgreen: A nemusí to být zrovna privát, ale změnit prostě přístup..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
2.9.17 11:44

Sakra baby, to se tu nenajde zadna, ktera by mu trochu pomohla? Tech diskusi, ze manzel doma je k nicemu je tu spousta. A tady je mladej 29-letej kluk v nouzi! Trochu empatie!

Tak mu sakra nejaka napiste SZ a udelejte dobrej skutek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105470
2.9.17 11:46
@Cosmopol píše:
Sakra baby, to se tu nenajde zadna, ktera by mu trochu pomohla? Tech diskusi, ze manzel doma je k nicemu je tu spousta. A tady je mladej 29-letej kluk v nouzi! Trochu empatie!Tak mu sakra nejaka napiste SZ a udelejte dobrej skutek!

tak to může rovnou na ten privát :D Porad mu ty, takovej zkušenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
2.9.17 12:03

@Cosmopol Ale já nepřišel škemrat, aby mi nějaká dala z lítosti :mrgreen: To fakt ne. Prostě mě tak nějak napadlo se tady zaregistrovat a pokecat si o tom s babama. A je mi tak nějak líp. Prostě na mě padla nějaká chuť si vyblinkat srdíčko.

Já z toho privátu mam trochu vítr, že tam trefim nějakou pardon „pipku“ co prostě ten přístup mít nebude a ještě mi to znechutí… Znáte to, blbej den atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105470
2.9.17 12:18
@PetrBk píše:
@Cosmopol Ale já nepřišel škemrat, aby mi nějaká dala z lítosti :mrgreen: To fakt ne. Prostě mě tak nějak napadlo se tady zaregistrovat a pokecat si o tom s babama. A je mi tak nějak líp. Prostě na mě padla nějaká chuť si vyblinkat srdíčko.Já z toho privátu mam trochu vítr, že tam trefim nějakou pardon „pipku“ co prostě ten přístup mít nebude a ještě mi to znechutí… Znáte to, blbej den atd..

to by ti právě @Cosmopol mohl poradit, jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105470
2.9.17 12:35
@LLump píše:
Voe, ženské o empatii dokážou tak akorát srdceryvně vyprávět :jazyk:

nemá být prostitutka i psycholožka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
2.9.17 12:44
@PetrBk píše:
@Cosmopol Ale já nepřišel škemrat, aby mi nějaká dala z lítosti :mrgreen: To fakt ne. Prostě mě tak nějak napadlo se tady zaregistrovat a pokecat si o tom s babama. A je mi tak nějak líp. Prostě na mě padla nějaká chuť si vyblinkat srdíčko.Já z toho privátu mam trochu vítr, že tam trefim nějakou pardon „pipku“ co prostě ten přístup mít nebude a ještě mi to znechutí… Znáte to, blbej den atd..

Ja osobne bych ti v tvy situaci ten privat docela doporucil. Jde o to se otrkat. Jestli chces, napis mi SZ. Odkud jsi? V jednom krajskem meste znam jednu poloamaterku s dost dobrym pristupem. Ta to dela jako hobby ve volnem case, protoze ji to bavi a je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
2.9.17 21:09

Mam svagra..28 let. nikdy zadny vztah..zadny sex..teplej asi neni. dokaze rict ze je holka hezka..ale vubec se o zeny nezajima. zajimaji ho jen motorky..je taky divnej..nechapu..kdyby cuchnul k sexu tak vi o co prichazi…no..snad se svagrove nekdy dockam:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
3.9.17 02:00

@PetrBk nekde jsem tu videl, ze ti je caa 40, kdyz vezmes na milost nejakou zenksou a budes ji delat tajtrdlika a ona ti dovoli, ze ji muzes o****vat, tak neni vubec pozde,
podivej se na Saudka, nekde byl, je mu snad 80 a ma 35 letou a jak mu to pichani jede,
takze shrnuto a podtrzeno, mas pred sebou jeste 40 roku aktivni trtkacky, cili tvoje reci o tom, ze je nejak pozde, ty proste neberu, takze jsi sice tretinu sexualne potencialne aktivniho zivota prodrbal, tak ty dve zbyle tretiny muzes pro*rdat s nejakou krasnou zenskou nebo jich muze byt v rade vic, kdyz nejaka casem odpadne (treba ji zacne „bolet hlava“), neni nic jednodussiho,, nez ji nhradit novejsim modelem,
:palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
3.9.17 02:04
@Cosmopol píše: Ja osobne bych ti v tvy situaci ten privat docela doporucil. Jde o to se otrkat. Jestli chces, napis mi SZ. Odkud jsi? V jednom krajskem meste znam jednu poloamaterku s dost dobrym pristupem. Ta to dela jako hobby ve volnem case, protoze ji to bavi a je fajn.

to doporucujes, asi dobre, kdysi jsme jednoho exota dotlacilido bordelu, no asi tyden mel oci vykulene jako krava nad pampeliskou, ale pak se pomalu rozpovidal, jake to bylo excelentni, ze si konecne cichnulk prave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
3.9.17 06:48

@Pesimistaa PetroviBk je 29. 40 je tomu druhému borcovi, o kterém se psalo na začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.17 07:51

Je mi něco přes třicet a taky jsem neměl nikdy žádný vztah, natož sex.
V životě jsem potkal tři ženy, se kterými jsem si dost dobře rozuměl (podobné zájmy, intelektuální úroveň, smysl pro humor, názory)
S jednou z nich jsem jednou za pár týdnů něco podnikl. Po třech měsících si našla přítele.
S ostatními jsem se setkal jen jednou. Našly si někoho vhodnějšího.

Nepovažuji se za podivína, mám zájmy, které lze sdílet s řadou žen, mám vlastní bydlení, práci, která mě uživí…
Jediné, co zřejmě nemám, je to správné charisma. Bez něj, jak jistě uznáte, to pro ženy není zajímavé.

Tím chci říct, že chlap, který neměl i v takovém věku ženu, nemusí být magor, mamánek, pařmen, flákač, nebo mít nějakou jinou úchylku.

• Citovat
  • Upravit
325
3.9.17 08:23
Tím chci říct, že chlap, který neměl i v takovém věku ženu, nemusí být magor, mamánek, pařmen, flákač, nebo mít nějakou jinou úchylku.

Dost se pleteš. :mrgreen: Znám několik magorů, mamánků, pařmenů, flákačů a úchylných chlápků, co mají ženskou, nebo dokonce několik ženských současně. :mrgreen: Najít si ženskou není o charakteru, ale o vzhledu, každá z nás si v první řadě vybíráme podle vzhledu, teprve pak se některé z nás začnou dívat na charakter (například i pro mě je charakter důležitý). Ale mnohé žena to mají tak, že se řídí jen podle toho vzhledu a charakter už neřeší. Vzhled je u nás žen na prvním místě!!! Ale to neznamená, že všechny chceme prvotřídního krasavce, mně například neimponují řasnatci typu Channing Tatum, protože takový řasnatec je téměř vždy utajený gay, nebo v horším případě i psychopat. Neřeším až tolik obličej, ale spíše postavu, aby ten chlap měl nějaké ty svaly, měl hrudník a ramena. Píšu v přítomné okamžiku, ale vlastně už chlapy neřeším, už mám pár let toho svého, který je ideální. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
3.9.17 08:32
@Pavelkowa píše: … Vzhled je u nás žen na prvním místě!!! … :mrgreen:

Nesouhlasím. Některé ženy to tak určitě mají, ale ne všechny. Můj muž je pravý opak mého ideálu krásy a jsem s ním proto, jaký to je člověk, pro jeho názory, životní postoje atd. A ve svém okolí mám hodně holek, které to mají taky tak. Třeba jedna kamarádka má velice obézního muže, sama přiznala, že i jí přijde, že je už za hranou, byla by ráda, kdyby zhubl, ale je s ním, protože jí jeho povahové a charakterové vlastnosti vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
3.9.17 08:40

Extrémně ošliví muži nemají u žen šanci

@Melpel píše:
Nesouhlasím. Některé ženy to tak určitě mají, ale ne všechny. Můj muž je pravý opak mého ideálu krásy a jsem s ním proto, jaký to je člověk, pro jeho názory, životní postoje atd. A ve svém okolí mám hodně holek, které to mají taky tak. Třeba jedna kamarádka má velice obézního muže, sama přiznala, že i jí přijde, že je už za hranou, byla by ráda, kdyby zhubl, ale je s ním, protože jí jeho povahové a charakterové vlastnosti vyhovují.

Nepochopila jsi mě. Nemluvím o fyzickém ideálu, ale o tom, že nám ženám se nesmí chlap fyzicky hnusit hned od prvního pohledu, jinak se ním nebudeme ani bavit a tím pádem nepoznáme jeho pravý charakter. Když potkáš chlapa, který bude hodný, inteligentní a věrný, ale bude Tě od první vteřiny odpuzovat svým zjevem (bude třeba podvýživený, bude z profilu chybět brada a ještě k tomu bude mít uhrovitou pleť), tak se ním vůbec nedáš ani do řeči a jeho dobré povahové vlastnosti nikdy nepoznáš - neseznámíte se spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí