Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lachtanice86 píše:
@Venetia vím detaily. Chce aby byla cernovlaska, velká pevná prsa. A co týče aktivit. Rád by zkusil, teď nevím jestli to napíšu dobře, chce ochutnat výkaly, moč i to druhéa ta jeho vyvolena musí mít mokrý orgasmus. Přes to nejede vlak
a doma ma koupeny, tedy prý, suk.ci stroj
tak to je něco
on ještě nemá ani zkušenost a už je takhle ujetej?
Já se trochu vtírnu. Přiznám se, že jsem se regnul právě kvůli tomuhle tématu. Protože poslední dobou mi to opravdu vrtá hlavou, co jsem vlastně doteď dělal blbě a tak různě brouzdám po netu
Je mi 29 a stále panic. Nikdo z okolí mi to nevěří, jen ti co mě dobře znají. Nevim, asi nemám typický vzhled pro panice. Tak asi proto. Každopádně žádnej krasavec taky nejsem. Na tom se lehce pracuje, sundal jsem za rok přes 35kilo a je fakt, že i po fyzický stránce se cítím lépe. No vytoužené plusové body do sebevědomí se nedostavily. Komunikace s ženami stejně starými nebo mladšími je poměrně na katastrofální úrovni. U těch starších nejsem tak nervní. Nevím co to je. Asi nějaká fobie nebo co. Když už se snažim s nějakou někam jít, tak to vždy končí první schůzkou. To je prostě pravidlo. Ono těch schůzek po tom co jsem sundal trochu tu váhu moc nebylo. Já vidim problém v tom, že ty holky prostě na mě asi nic nevidí. Já to s nima neumím, plus jsem do toho nervní a nevěřím si. Což samozřejmě ony vycítí. A jak už zaznělo, zoufalce asi opravdu žádná nechce. No pak si stačí přelouskat jedno docela výživné zdejší téma „Velikost partnerova penisu“ které má k dnešnímu datu již úctyhodných 1237 stran. No a to už se člověku pak nechce vůbec nic ![]()
Takže asi tak. Ano, je to divný a není to úplně normální stav. Cejtim, že jsem někde zachrápal a něco mi ujelo. V kolektivu se začínám cítit hůř, kor ještě když je téma o sexu. Takže jsem z toho trochu mimo. Stále doufám, že se to ještě zlomí. Ovšem určitá hořkost, závist, mindrák, frustrace ve mě už je a žere mě to. Ale to je asi ke stavu normální. Byl bych asi opravdu „jinej“ kdyby mě to nechávalo v klidu.
Jo, je tady možnost jít na privát. Na to já prostě nemam náturu. Zkoušel jsem se hecovat. Nejde to.
Hele cesty páně… Stávaj se i horší věci
Jsem docela zvědav co se na mě snese ![]()
Pertbk…hlavně neberte vážně fóra na netu a emimino.cz
už vůbec ne, lehce se cokoliv píše, ale skutečnost je jiná, hlavně je mnoho témat vymyšlených, fejkových…atd…
@PetrBk Klid, já jsem v tom taky nikdy neuměla chodit. První sex jsem měla až v posledním ročníku na VŠ. Ale s tím dotyčným jsem zase do ted
. Důležitý je, ze se s tim snažíš něco dělat. V tomhle veku je úplne normální poptat se po kamaradech, jestli o nejake holce nevědí. Držím palce. ![]()
Koncentruj se na mista s vysokym vyskytem zen a dostatkem alkoholu. Alkohol je mocny carodej.
Mas kamose…? To taky pomaha, nevymetej ty lokaly sam, ale pokud mozno v panske spolecnosti. A vubec nevadi, pokud jsou kamosi trochu pohlednejsi. Ona se na ty krasavce nalepi nejaka particka zenskejch, krasavy ulovi ty fesaky a ty o neco mensi krasavy jim budou zavidet, tak klofnou alespon tebe.
Co v praci? Pracovni vecirky a spolecna skoleni jsou presne ty prilezitosti, kdy se to zvrhava velice casto.
@lachtanice86 píše:
@Venetia vím detaily. Chce aby byla cernovlaska, velká pevná prsa. A co týče aktivit. Rád by zkusil, teď nevím jestli to napíšu dobře, chce ochutnat výkaly, moč i to druhéa ta jeho vyvolena musí mít mokrý orgasmus. Přes to nejede vlak
Ten je ještě o kus víc mimo, než byl Wolowitz před Bernardette! (TBBT).
Díky za rady. Je fakt, že zábavy a akce moc nevymetám. To bude chtít asi vylepšit
No ale i tak, když se někam dostanu… asi stárnu.
@lachtanice86 píše: … chce ochutnat výkaly, moč i to druhéa ta jeho vyvolena musí mít mokrý orgasmus. Přes to nejede vlak
Tak to je labužník
Ale s jinak to nemá špatně vymyšlené - nechat práci strojům ![]()
@PetrBk píše:
Díky za rady. Je fakt, že zábavy a akce moc nevymetám. To bude chtít asi vylepšitNo ale i tak, když se někam dostanu… asi stárnu.
Otázka je, jestli ti vlastně tvoje panictví vadí a bereš jako handicap či nikoli. Pokud ano a vadí ti to, tak já si myslím, že strach a obavy nebo nějaké nevysvětlitelné zábrany jsou v tom, že vlastně nevíš, nezkusils, přikládáš tomu větší význam nebo náročnost. Já bych teda za profesionálkou zašla. Protože pak zjistíš, že země se normálně točí a už to před tebou nebude trčet jak hrozitánská zkouška. Pak je krůček k tomu, aby to šlo i v běžném životě.
@PetrBk Co si přečteš tady v diskusích vůbec neřeš, je to jako když kecaj chlapi v hospodě. Jinak znám chlapa, který byl panic do třiceti, teď je mu o deset víc a na podzim se mu narodí čtvrté dítě
Je fajn, na prahu dospělosti byl dlouho v nemocnici a pak mu dělalo trochu problém zvyknout si na normální život a osamostatnit se. No a pak byl asi šest let zamilovaný do holky, která s ním zametala a nakonec z toho nic nebylo. Nesmělý je, jeho manželka je zas dost iniciativní, tak ho prostě sbalila
Ale nemyslím si, že je to vztah ze zoufalosti kteréhokoli ze zúčastněných, vypadají, že se fakt našli.
Jo a za sebe můžu říct, že by mě daleko víc odradilo, že chlap chodí z nouze na privát, než že je ve 29 panic.
@PetrBk tak ono asi v první řadě jde o to najít protějšek, s kterým se budu chtít vidět víckrát a pak ten sex už nebude takový problém ![]()
@blobfish No právě, že je to jako chlapi v hospodě. Si to tady pěkně na ostro řeknete, jak to vlastně je ![]()
Jinak to neberu jako handicap. Prostě je to něco, co mě začlo žrát. Samozřejmě potkat někoho s kym bude fajn, by bylo asi fajn. Pokud třeba nebude zrovna někoho mít
To je taky další věc, ty možnosti s věkem klesají.
@PetrBk je tady spousta zkušených žen, třeba některá ráda zaučí ![]()
@PetrBk píše:
@blobfish No právě, že je to jako chlapi v hospodě. Si to tady pěkně na ostro řeknete, jak to vlastně je
Ale blbost. Kdyby si muži v hospodě říkali, jak to je, tak si žena s malými prsy/váhou nad 60 kg/vráskami/odmítající sex aspoň dvakrát denně atd. atd. ani neškrtne. Například. Realita je dost jiná ![]()
@LLump píše:
Je celkem sranda, jak spousta ženských nechápe, jak může být chlap po 20 panic. Prej schopnost vcítit se![]()
![]()
leda kulový. Ženské, co to na ně každou chvíli někdo zkouší asi nikdy nepochopí, že chlapi to mají úplně opačně…
Tak tedy: chlapů, co to maj „od přírody“, co jim ženské od mlada nadbíhaj, nebo se „samy“ nechaj svést, co toho rovnou uměj využít, je jen pár procent. Ti ostatní se to musí nějak naučit, aby nějakou tu Mařku urvali, a leckdy dost tvrdě a bolestně naučit. Tohle fakt asi nikdy nepochopíte, za ty pindy, jak pak něco „samo vyplynulo“, ačkoliv se to ten chudák ve skutečnosti musel pár let učit a utopil na tom stovky hodin pokusů a omylů byste občas měly dostat korunu
No a samozřejmě jsou tu velké rozdíly v tom, jak se kdo učí a chápe rychle, a jak rychle sám vyroste do něhoho zajímavého nebo ne. Asi většina to tak nějak zvládne a nějakou tu Mařenu nakonec fakt uhučí, ale furt zůstává poměrně velká skupina, která to „štěstí“ nemá. Buď jsou fakt mimoni myšlením, nebo mají nesmyslné nároky, nebo jsou fakt odpuzujícího vzhledu, či libovolná kombinace. Každopádně málo jich není, a hodně z nich zůstává panici fakt i po třicítce. Část z nich si „to“ zaplatí v privátu, část zahořkne, část hodných troubů se nakonec nechá urvat xkrát rozvedenou pipkou s y dětmi s několika grázly, co aspoň na stará kolena dokázala přijít na to, že její dosavadní výběrová kritéria na chlapa byly defektní.
Celkově tihle zastydlí panicové bývají dost tragikomičtí. Ať už typ s představami viz výše, nebo i takový, co si myslí, jak zaboduje u žen, když bude na ženském fóru halasně nazývat ty kterým to jde „kretény, co ošu… všechno“, aniž by chápali, že právě díky tomuto myšlení žádnou nemají - protože ani ta největší zoufalka zcela zásadně nechce zoufalce.
Každopádně je třeba vyvrátit často tradovaný omyl, že na každého nějaká čeká a vice versa. Nečeká. Kdo čeká, až zahřmí, zůstane tím panicem nadále. Kdo je v 25 panic, měl by se sakra vážně zamyslet nad tím, co doteď dělal blbě. Kdo je ve 40 panic a má ty představy viz výše, už se zamýšlet nemusíPřipomíná mi to jednoho nic moc spolužáka, na střední šprt, v životě neschopný, skončil za přepážkou v bance, ale jako ženskou vy vysnil miss world. Žádná mu není dobrá, tak si holt nikdy ani neškrt. Kdyby byl aspoň dolarovej milionář, nalepila by se na něj nějaká fešná zlatokopka, a než by ho stáhla z kůže, aspoň by si zašu…, takhle už mu zbejvá jen levačka u péčka (páč levou je to prej jak od cizího
)