Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pavelkowa píše:
Přesně tak, když je chlap krásný řasnatec, tak mu ženské samy lezou do postele. Je úplně jedno, co chlap říká nebo dělá, důležité je jenom to, jak vypadá. Žádné balící triky ve skutečnosti neexistují, jediný balící trik, který chlap může použít, je hezký obličej. Nenamlouvejte tady starému panicovi, že se má naučit balit ženské, to se nedá naučit, je to všechno jen o tom, jak vypadá. A vzhledem k tomu, že je zůstal po celý život panicem, tak asi krasvec není. Možná nějaká plastická operace by jeho staropanictví mohla vyřešit. Nebudeme si nic nalhávat, ale fyzický vzhled je alfou a omegou všeho seznamování.
Souhlasím s tím, že krásní chlapi to mají zadarmo, stejně jako krásný ženský.
Ale balící triky samo existují.
@PetrBk Já si tedy myslím, že by ses měl nechat zaučit starší ženskou než jsi Ty sám. Šla bych na Tvém místě na olddis a tam pozvala starší dámu na drink, ale důležité je, abys měl taky už něco v hlavě
a poté bych to na dámu normálně vybalila natvrdo, něco jako: „Z. a.š. oustáme si?“
Proti tomu samozřejmě vůbec nic nemám. Starší ženský mě berou trochu víc. Něco na nich prostě vidím. Nedokážu to úplně vysvětlit. A nejsem před nima tak nervní jako před mladejma nebo stejně starýma.
Ale fakt si nedokážu představit, kolik bych toho musel mít vypito, abych takhle natvrdo něco vybaloval ![]()
@PetrBk píše:
Proti tomu samozřejmě vůbec nic nemám. Starší ženský mě berou trochu víc. Něco na nich prostě vidím. Nedokážu to úplně vysvětlit. A nejsem před nima tak nervní jako před mladejma nebo stejně starýma.Ale fakt si nedokážu představit, kolik bych toho musel mít vypito, abych takhle natvrdo něco vybaloval
Vypito přiměřeně, nemůžeš přijít k ženské sťatej pod obraz…
@Klopotkova píše:
Vypito přiměřeně, nemůžeš přijít k ženské sťatej pod obraz…
Snad by bylo lepší, kdybyste Vy dva už na to vlítli, pořád jenom o tom kecáte a nic.
@Božislava píše:
Snad by bylo lepší, kdybyste Vy dva už na to vlítli, pořád jenom o tom kecáte a nic.
Jak už jsem psala, nejsem na mladší, pokud by byl Petr alespoň o 5 let starší, tak už by se o tom dalo uvažovat. Mám blok…, ale Ty bys mohla zaškolit, zkus to. ![]()
@Klopotkova píše:
Jak už jsem psala, nejsem na mladší, pokud by byl Petr alespoň o 5 let starší, tak už by se o tom dalo uvažovat. Mám blok…, ale Ty bys mohla zaškolit, zkus to.
Vy si tady chudáka panice přehazujete jak horký brambor jedna na druhou.
Řekněte rovnou, že se vám žádné do toho nechce a nedělejte mu falešné naděje. Bude pak chudák zklamán.
@Pavelkowa píše:
Vy si tady chudáka panice přehazujete jak horký brambor jedna na druhou.Řekněte rovnou, že se vám žádné do toho nechce a nedělejte mu falešné naděje. Bude pak chudák zklamán.
… jak jsem psala, mně by se do toho chtěla za předpokladu, že by mu bylo alespoň 35 let.
@Pavelkowa píše:
Vy si tady chudáka panice přehazujete jak horký brambor jedna na druhou.Řekněte rovnou, že se vám žádné do toho nechce a nedělejte mu falešné naděje. Bude pak chudák zklamán.
V tomhle už mě nic zklamat nemůže ![]()
@PetrBk píše:
V tomhle už mě nic zklamat nemůže
Však ona by se nechala ráda ukecat, ale musíš být trochu aktivnější, ona se nemůže podbízet.
@Pavelkowa píše: Nenamlouvejte tady starému panicovi, že se má naučit balit ženské, to se nedá naučit, je to všechno jen o tom, jak vypadá. A vzhledem k tomu, že je zůstal po celý život panicem, tak asi krasvec není. Možná nějaká plastická operace by jeho staropanictví mohla vyřešit. Nebudeme si nic nalhávat, ale fyzický vzhled je alfou a omegou všeho seznamování.
hele, Pawelkowic, ono to co pises plati o casti zenskych, neumim odghadnout jake, asi te vetsi, ale za sebe reknu, ze jsem skaredy a presto neni problem zenskou sbalit, samozrejme, uspech neni nikdy 1005, ale na to, abych se prohresil proti Mohamedovu omezeni haremku na ctyri mi to bohate staci, paradox je, ze prave ty krasnejsi zenske jsou snadnejsi „koristi“, nez nejake opomojene, abych to napsal bez banu,
jasne, ten kdo ma Holywoodsky xicht, ten to ma snazsi, jedno zda zenska ci chlap, ale my ostatni musime obcas tu pusu pouzit a vykecat se z neceho, nebo spise se do te cizi postele prokecat,
jestli si vybira objekty, nas mily panic, jako snadny terc, muze s etezce mylit, mnohe mene pritazlive damy maji mnohem vetsi ambice, nez jim rika jejich vlastni zrcadlo
@Klopotkova píše: bych to na dámu normálně vybalila natvrdo, něco jako: „Z. a.š. oustáme si?“
ono na tom neco asi bude, takoveto „komplimenty“ mi obcas ujely a svete div se, i ve slusne spolecnosti jsem nedostal po tlame,
dokonce i podekovani za „kompliment“ a to dokonce od jedne krasne mlade modelky, kdyz jsme ji poseptal do ucha, ze je tak krasna, ze ji tu na miste ojedu,
takze nevim, kde ma pan problem
Tak jít za nějakou pěknou babou mě v životě ani nenapadlo. Jelikož si tak nějak uvědumuji, jak na tom asi jsem. Takže je fakt, že tyhle typy jsem rovnou smetal ze stolu se slovy „na tu stejně nemáš“
No ale nějaký pošeptat do ucha, že jí tady na místě vohnu, to bych si ani ve snu nedovolil ![]()
@PetrBk píše:
Tak jít za nějakou pěknou babou mě v životě ani nenapadlo. Jelikož si tak nějak uvědumuji, jak na tom asi jsem. Takže je fakt, že tyhle typy jsem rovnou smetal ze stolu se slovy „na tu stejně nemáš“No ale nějaký pošeptat do ucha, že jí tady na místě vohnu, to bych si ani ve snu nedovolil
tak co, max dostaneš facku, nebo nakládačku od jejího partnera kterého si v opojení přehlédnul ![]()
Petře, Petře, s Tebou je to těžký, tak buď si chceš zam.dat nebo ne, pokud jo, tak někam jdi a něco podnikni, nechápu, co tady pořád řešíš, to jsi tak nerozhodný nebo si z nás děláš (_._)?