Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Petře, Petře, s Tebou je to těžký, tak buď si chceš zam.dat nebo ne, pokud jo, tak někam jdi a něco podnikni, nechápu, co tady pořád řešíš, to jsi tak nerozhodný nebo si z nás děláš (_._)?
Petře, Petře, proč už nemailuješ s Klopotkovou? Už dávno bys ji měl na lopatě, kdyby ses aspoň trochu snažil…
@Božislava píše:
Petře, Petře, proč už nemailuješ s Klopotkovou? Už dávno bys ji měl na lopatě, kdyby ses aspoň trochu snažil…
zasah 100 bodu
@PetrBk píše: Tak jít za nějakou pěknou babou mě v životě ani nenapadlo. Jelikož si tak nějak uvědumuji, jak na tom asi jsem. Takže je fakt, že tyhle typy jsem rovnou smetal ze stolu se slovy „na tu stejně nemáš“pravda, ale to je presne ta tvoje chyba, nakonec, kdyz budes takto uvazovat, tak do kategorie, „na kterou nemam“, spadne i Quasimodo v suknich,
@PetrBk píše: No ale nějaký pošeptat do ucha, že jí tady na místě vohnu, to bych si ani ve snu nedovolil
jasne, tohle uz jsou extremni drzosti, to chce o dost vice sebejistoty, kterou ta zenska vyciti a podleha ji, takze neodporuje, ono par vytek od krasnych zenksych jsem v zivote take dostal za to, ze jsem byl prilis gentlemansky, jak rikaji rusove, prehnout pres koleno a cerstvym brezovym proutim na holy zadek ![]()
Podivej, jake modelky a co si vybraly zaq chlapy, jste si z nich media delaji dobry den, kam daly oci, prsto spolu jsou nekteri i desitky let,
krasna zenska a skaredy chlap,
funguje to
Taky to asi nebudou žádní chudáci
Ne že by ony samy měly málo peněz, ale s nějakym vandrákem by asi nebyly.
Asi mám strach z toho, že si nabiju hubu, že budu odmítnut, že se mi vysměje, že musím bejt takovej a makovej. Možná nad tim všim moc přemýšlím, dělám z toho vědu atd… To asi dělám celej život.
@PetrBk píše:
Taky to asi nebudou žádní chudáciNe že by ony samy měly málo peněz, ale s nějakym vandrákem by asi nebyly.Asi mám strach z toho, že si nabiju hubu, že budu odmítnut, že se mi vysměje, že musím bejt takovej a makovej. Možná nad tim všim moc přemýšlím, dělám z toho vědu atd… To asi dělám celej život.
to nas je vic..nic si z toho nedelej
Holky dotaz. Dá se nějak u vás poznat to, že to s chlapem myslíte vážně nebo že jen taháte za frňák? ![]()
@PetrBk píše:
Holky dotaz. Dá se nějak u vás poznat to, že to s chlapem myslíte vážně nebo že jen taháte za frňák?
No neke, už jsi zasunul, jo? Pochlubíš se? Těším se na podrobnosti
![]()
Jo, dá se to poznat, ale Tvůj dotaz je moc všeobecný, zkus být konkrétnější. ![]()
@PetrBk píše:
Holky dotaz. Dá se nějak u vás poznat to, že to s chlapem myslíte vážně nebo že jen taháte za frňák?
Asi podle chování a zájmu?
Žádný zásun. Píšu si teď docela často s jednou kolegyní z práce. Asi před dvěma týdny jsem s ní byl skoro celé odpoledne na procházce městem. Docela fajn, ale jako bych měl pocit, že jenom potřebuje zabít čas. Někomu se vykecat… Mám z toho právě pocit, že to spíš nikam nevede než vede. Nebo tam něco je a já to nevidím?
@PetrBk píše: Žádný zásun. Píšu si teď docela často s jednou kolegyní z práce. Asi před dvěma týdny jsem s ní byl skoro celé odpoledne na procházce městem. Docela fajn, ale jako bych měl pocit, že jenom potřebuje zabít čas. Někomu se vykecat… Mám z toho právě pocit, že to spíš nikam nevede než vede. Nebo tam něco je a já to nevidím?
No a píšete si, komunikujete dal…další návrh na schůzku?
Nikoho nemá, jestli nekecá. S druhou schůzkou jsem to zkusil, ale to se jí nějak nehodilo
Ta četnost písmenkování trochu padla po tý první schůzce. Takže asi jsem opět nezabodoval. Ale kontakt udržujeme přes fb pořád.
@PetrBk píše:
Nikoho nemá, jestli nekecá. S druhou schůzkou jsem to zkusil, ale to se jí nějak nehodiloTa četnost písmenkování trochu padla po tý první schůzce. Takže asi jsem opět nezabodoval. Ale kontakt udržujeme přes fb pořád.
Druhou schůzku jsi navrhl, teď to nech na ní. ![]()
Sama od sebe bych rozhodně nenavrhovala další. Kontakt přes fcb jako jak, píšete si, komentujete si fotky, ozve se sama od sebe? ![]()
Pokud je to vše z Tvé strany, tak bych to dál neřešila a hledala jinde.
Normálně přes zprávy. Někdy začnu já, někdy ona.
Asi tomu nebudu dávat nějaký naděje.