Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Tady je každý chlap nabitý od hlavy k patě testosteronem.
A proto správný chlap musí být plešatý! Pleš = nadbytek testosteronu = vysoká sexuální výkonnost!
![]()
@jege píše:
A proto správný chlap musí být plešatý! Pleš = nadbytek testosteronu = vysoká sexuální výkonnost!![]()
Však takový Veselovský býval sexy, je vyloženě můj typ. Teď mu táhne na pade a není to už ono. Ale je fakt, že pleš každému nesluší.
@jege Proto mají pleš převážně starší muži, když se u mužů testosteron s věkem snižuje. Pleš taky může být známkou nízkého testosteronu nebo hormonální poruchy. Záleží i na dalších znacích jako je třeba ochlupení na hrudi, hloubka hlasu, svalová hmota,…
@Venetia píše:
Bohužel ani o té zevnitř
Ale když je to tam v pořádku, tak je to určitě velké plus, než když je tam vymeteno ![]()
@Kockazvysocan píše:
Ale když je to tam v pořádku, tak je to určitě velké plus, než když je tam vymeteno
Mně se musí chlap i líbit
@Venetia píše:
Mně se musí chlap i líbit
Tak to se přece nevylučuje, ale k čemu by mi byl úplně blbej krasavec, to fakt netuším. Inteligence je krok k tonu, aby se mi chlap líbil
@Kockazvysocan píše:
Tak to se přece nevylučuje, ale k čemu by mi byl úplně blbej krasavec, to fakt netuším. Inteligence je krok k tonu, aby se mi chlap líbil
Tak to závidím, mne jak se nelíbí vzhledově, tak mi je inteligence k ničemu. Samozřejmě ty nároky jsou přizpůsobené mě věkové kategorii.
@Venetia píše:
Tak to závidím, mne jak se nelíbí vzhledově, tak mi je inteligence k ničemu. Samozřejmě ty nároky jsou přizpůsobené mě věkové kategorii.
Tak počkej, zas ne každej inteligentní se mi líbí, jen říkám, že to tomu pomáhá. Takovej „sexy mozek“ Paroubek je úplně mimo ![]()
@Kockazvysocan píše:
Tak počkej, zas ne každej inteligentní se mi líbí, jen říkám, že to tomu pomáhá. Takovej „sexy mozek“ Paroubek je úplně mimo
Musí být oboje v souladu, jinak to nejde
@Venetia píše:
Musí být oboje v souladu, jinak to nejde
Přesně
No a přesně o tom to je, požadujete krásného a inteligentního, jenže ten zas požaduje krásnou a inteligentní a rázem jste mimo hru
![]()
@Kutil Tom píše:
No a přesně o tom to je, požadujete krásného a inteligentního, jenže ten zas požaduje krásnou a inteligentní a rázem jste mimo hru![]()
![]()
![]()
Je to tak, bohužel těm ošklivým ani ty statky nepomůžou
@Kutil Tom píše:
No a přesně o tom to je, požadujete krásného a inteligentního, jenže ten zas požaduje krásnou a inteligentní a rázem jste mimo hru![]()
![]()
![]()
Jen my? On se rázem zúží i ten výběr mezi vámi ![]()
@Venetia píše:
Je to tak, bohužel těm ošklivým ani ty statky nepomůžou
Jojo, kdysi to ale těm ošklivým pomáhalo - viz volně z Je třeba zabít Sekala: „Je ošklivá jak žaba. Ale má grunt!“
![]()
@Kutil Tom píše:
![]()
![]()
A co jako? Země se přestane točit?