Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
8.2.22 20:03
@Ruth A. píše:
Jenže co je pro jednoho jednoduché, pro jiného není.
Chtěla bych sex ne kvůli sexu samotnému, že se na tom předem domluvíme a rovnou schůzka někde na hodinovém hotelu. Chtěla bych prostě cítit takový ten běžný každodenní zájem, jako to má mnoho jiných žen. Chtěla bych jít na schůzku a vidět nadšení a zájem toho druhého, jak mu hoří oči. Místo toho je to naopak, oči hoří zvědavostí, ale mě vidí, zhasnou, a už je to o ničem. :roll:

Upřímně si myslím, že vysíláš přesně tyhle signály. Vášeň, zájem, nadšení, chtíč. A touha o to přijít. Ale tohle působí přesně naopak. Podle mě bys o to měla přijít s „kýmkoliv“, uvolnit se a pak hledat dál. Teď jseš ve strašný křeči a to chlapy děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
8.2.22 20:06
@Kockazvysocan píše:
no a já koukám na komplet a to je mnohdy problém. Největší problém vidím asi v tom, že mnoho z těch chlapů jsou lenoši, pohodlní, žádnej sport. Možná je to povrchním, ale mě to neimponuje

Zajímavý je, že chlapi, co hledaj, říkaj to samý o ženských - že jsou na výběr jen samé tlusté lenošky, žádnej sport, najít ženskou, co vyrazí na dovču na kole je nemožné atd. :D

• Citovat
  • Upravit
106069
8.2.22 20:11
@Kockazvysocan píše:
jj :mrgreen:

S randěním není problém, osobně si na nezájem mužů nestěžuju. Spousta je jich fajn, ale zatím jsem nepotkala toho, se kterým by to zapadlo na 100% a řekla bych si „jooo, to je vono“ :mrgreen:
V podstatě bych řekla, že já jsem ta, která nechce pokračovat. Jsem o dost starší než zakladatelka, takže i ti muži jsou starší, cca 43+, max50. A v tomhle věku mi prostě přijdou nepoužitelní, resp. už tak nějak použití a zajetí ve svých kolejích.

Shrnuto, podtrženo, randit se dá, o sex by nouze taky nebyla a nejsou to žádní dělníci, jak píše @Ruth A. Řekněme, že minimálně jednou týdně na to rande jdu. Nicméně ta pecka ještě nepřišla. Ale je fakt, že někdy začínám pochybovat o sobě samé, jestli nejsem náročná, ač si to nemyslím, jen ve svém věku vím, co chci a co nechci.

Ještě tomu dám šanci a pak jdu hledat milence :mrgreen:, protože sex, ten se najít dá. Proto mi @Ruth A. přijde jako troll :nevim:

Jakou formou jim sdělujes, že není z tvé strany zájem?
Pro mne to bylo vždy velmi nepřijemne a možná to budu brzo potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
8.2.22 20:12
@Ruth A. píše:
No, na přání posílám fotku, ale ne v prádle.

Myslela jsem celou postavu v oblečení. Možná by pomohlo kdybys poslala fotku v něčem neslušivém, kde jsi trochu „tlustá“. Realita by byla příjemné překvapení.

Já si tě podle té fotky taky představovala jako éterickou vílu a byla bych zklamaná. Tím tě nechci urážet, to snad chápeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
8.2.22 20:14
@Kockazvysocan píše:
no a já koukám na komplet a to je mnohdy problém. Největší problém vidím asi v tom, že mnoho z těch chlapů jsou lenoši, pohodlní, žádnej sport. Možná je to povrchním, ale mě to neimponuje

To je zvláštní, mně zase přijde, že každý chce sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.2.22 20:18
@Venetia píše:

Tak zájem jim dám najevo tím, že spolu jdeme na rande? :D že je většinou zvu já :D

A taky mi přijde, že hodně lidí hledá hlavně sportovní parťačku než holku, ty vynechávám osobně, ale vídám to imrvére. „Hledám holku hlavně na cyklovýlety“… Tak jezdi s kamarádem tedy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.2.22 20:18
@Kutil Tom píše:
Zajímavý je, že chlapi, co hledaj, říkaj to samý o ženských - že jsou na výběr jen samé tlusté lenošky, žádnej sport, najít ženskou, co vyrazí na dovču na kole je nemožné atd. :D

Seznam mě s nějakým kámošem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
8.2.22 20:20
@Ruth A. píše:
Tak zájem jim dám najevo tím, že spolu jdeme na rande? :D že je většinou zvu já :DA taky mi přijde, že hodně lidí hledá hlavně sportovní parťačku než holku, ty vynechávám osobně, ale vídám to imrvére. „Hledám holku hlavně na cyklovýlety“… Tak jezdi s kamarádem tedy… :roll:

Mám stejný názor
Já teď dělám průzkum, ale v kategorii ještě o deset let víc než kočka, a vyloženě jsem si to tam napsala, že nechci žádného sportovce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.2.22 20:20
@Venetia píše:

No já to zkoušela i s chlapama kolem 50 a to fakt byli lenoši usedlí, prostě špatný vzorek adi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
8.2.22 20:22
@Kockazvysocan píše:
No já to zkoušela i s chlapama kolem 50 a to fakt byli lenoši usedlí, prostě špatný vzorek adi.

Viz výše…projela jsem kategorii 55 -60 a samej sportovec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.2.22 20:23
@Venetia píše:
Jakou formou jim sdělujes, že není z tvé strany zájem?
Pro mne to bylo vždy velmi nepřijemne a možná to budu brzo potřebovat.

Jak to? 8o ty už nejseš s tím partnerem? No sděluji,… Většinou to vyplyne na schůzce, nechci se nechat chytit za ruku, uhnu, když mi chce dát pusu… Prostě srabácky vysílám signály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.2.22 20:24
@Venetia píše:
Viz výše…projela jsem kategorii 55 -60 a samej sportovec

Zajímavý. Ale 55 -60 je už pro mě moc, mě imponuje limit cca 48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
8.2.22 20:25
@Kockazvysocan píše:
Jak to? 8o ty už nejseš s tím partnerem? No sděluji,… Většinou to vyplyne na schůzce, nechci se nechat chytit za ruku, uhnu, když mi chce dát pusu… Prostě srabácky vysílám signály

Zatím ano a staly se věci, které asi ten vztah nezvládne. Potřebuju se citove odpoutat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
8.2.22 20:26
@Kockazvysocan píše:
Zajímavý. Ale 55 -60 je už pro mě moc, mě imponuje limit cca píše: Více

Tak mně více jak o deset let víc, tak co mi zbývá :mrgreen: Taky by se mi víc líbil čtyřicátník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.2.22 20:27
@Venetia píše:
Zatím ano a staly se věci, které asi ten vztah nezvládne. Potřebuju se citove odpoutat.

Tak to mě mrzí. Ale chápu. To je to samé, co se stalo mě vloni v dubnu.
To by chtělo vyrazit na tu retro diskotéku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria