Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
8.2.22 19:46

Čistě vizuálně se mi líbí chlapi, kteří jsou mladší, ale víc se o to nezajímám, čili o mentální stránku se nestarám, nejsem v hledacim módu.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
8.2.22 19:47
@Mango_Lassi píše: Čistě vizuálně se mi líbí chlapi, kteří jsou mladší, ale víc se o to nezajímám, čili o mentální stránku se nestarám, nejsem v hledacim módu.

Tak to je normální, mně se taky líbí ženské, co jsou mladší :D :palec: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
8.2.22 19:47
@Kockazvysocan píše:
Já vím, tys mi to říkala už dávno. Ale furt mi přijde, že je to brzo rezignovat na vztahy :nevim:. No ale jak říkám, když ne vztah, tak milenec určitě :nevim:

Ani nevím, mně přijde, že ty vztahy čistě na sex dobře nefungují, rozhodně ne dlouhodobě. Jak tam není nadstavba, rychle to vyprchá.

• Citovat
  • Upravit
188
8.2.22 19:48
Ještě tomu dám šanci a pak jdu hledat milence :mrgreen:, protože sex, ten se najít dá. Proto mi @Ruth A. přijde jako troll :nevim:

Jenže co je pro jednoho jednoduché, pro jiného není.
Chtěla bych sex ne kvůli sexu samotnému, že se na tom předem domluvíme a rovnou schůzka někde na hodinovém hotelu. Chtěla bych prostě cítit takový ten běžný každodenní zájem, jako to má mnoho jiných žen. Chtěla bych jít na schůzku a vidět nadšení a zájem toho druhého, jak mu hoří oči. Místo toho je to naopak, oči hoří zvědavostí, ale mě vidí, zhasnou, a už je to o ničem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
@Mango_Lassi píše: Čistě vizuálně se mi líbí chlapi, kteří jsou mladší, ale víc se o to nezajímám, čili o mentální stránku se nestarám, nejsem v hledacim módu.

no a já koukám na komplet a to je mnohdy problém. Největší problém vidím asi v tom, že mnoho z těch chlapů jsou lenoši, pohodlní, žádnej sport. Možná je to povrchním, ale mě to neimponuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
@Kutil Tom píše:
Tak to je normální, mně se taky líbí ženské, co jsou mladší :D :palec: :andel:
Že by mě to překvapilo, to nemůžu říct. Ano, byť chlap, taky se mi líbí mladší. Normálka
  • Citovat
  • Upravit
22566
8.2.22 19:50
@Mango_Lassi píše:
Ani nevím, mně přijde, že ty vztahy čistě na sex dobře nefungují, rozhodně ne dlouhodobě. Jak tam není nadstavba, rychle to vyprchá.

no ale jak to řešit? Jako zůstat bez sexu mi fakt přijde extrémně brzo a vymetat bary a lovit 3× do týdne někoho jiného taky úplně nechci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.2.22 19:51
@Kockazvysocan píše:
no a já koukám na komplet a to je mnohdy problém. Největší problém vidím asi v tom, že mnoho z těch chlapů jsou lenoši, pohodlní, žádnej sport. Možná je to povrchním, ale mě to neimponuje

Starší ženské už moc dobře vědí, co chtějí a je s tím problém, no… Chybí naivita a vášeň :D

• Citovat
  • Upravit
22566
8.2.22 19:52
@Mango_Lassi píše:
Starší ženské už moc dobře vědí, co chtějí a je s tím problém, no… Chybí naivita a vášeň :D

přesně, naprosto trefné. Ta naivita v mládí dělá strašně moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.2.22 19:52
@Kockazvysocan píše:
no ale jak to řešit? Jako zůstat bez sexu mi fakt přijde extrémně brzo a vymetat bary a lovit 3× do týdne někoho jiného taky úplně nechci. :nevim:

Nevím, zkus to. Já s tím dobré zkušenosti nemám. Dnes bych už ale trpěla paranoiou, že kromě mě má dalších 10 podobných, čili sex pouze s ochranou a vůbec. Nic moc představa

• Citovat
  • Upravit
22566
8.2.22 19:55
@Mango_Lassi píše:
Nevím, zkus to. Já s tím dobré zkušenosti nemám. Dnes bych už ale trpěla paranoiou, že kromě mě má dalších 10 podobných, čili sex pouze s ochranou a vůbec. Nic moc představa

No právě :nevim:, fakt prekérka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
8.2.22 19:55
@Ruth A. píše:
Jenže co je pro jednoho jednoduché, pro jiného není.
Chtěla bych sex ne kvůli sexu samotnému, že se na tom předem domluvíme a rovnou schůzka někde na hodinovém hotelu. Chtěla bych prostě cítit takový ten běžný každodenní zájem, jako to má mnoho jiných žen. Chtěla bych jít na schůzku a vidět nadšení a zájem toho druhého, jak mu hoří oči. Místo toho je to naopak, oči hoří zvědavostí, ale mě vidí, zhasnou, a už je to o ničem. :roll:

Posíláš jim fotku celé postavy? A výšku? Já to doma měřila u futra a zas tak malá mi nepřijdeš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.2.22 19:59
@Pajka2020 píše:
Posíláš jim fotku celé postavy? A výšku? Já to doma měřila u futra a zas tak malá mi nepřijdeš. :nevim:

No já jsem mrňavá a furt mám o dost víc než Ruth.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.2.22 19:59
@Pajka2020 píše:
Posíláš jim fotku celé postavy? A výšku? Já to doma měřila u futra a zas tak malá mi nepřijdeš. :nevim:

No, na přání posílám fotku, ale ne v prádle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
8.2.22 20:01
@Ruth A. píše:
No, na přání posílám fotku, ale ne v prádle.

Bez prádla :palec: :srdce: :D :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí