Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3121
6.2.22 21:55
@Prof. Farnsworth píše:
Myslím si to samé - jak holce, tak i klukovi může jít jen o sex, ale slušnost je hrát to na klasické rande. Holky jsou asi zvyklé, že spoustě mužů jde jen o sex, ale muži tohle zažijou zřídka (vyjma nějakých extra fešáků) - jednak se to moc nestává a pak to většina žen neřekne napřímo, ale zahraje, že jde o běžné rande, které se jim vymklo z rukou. Takže když si nějaká žena řekne o sex, tak to většinu mužů tak vykolejí, že nevědí co mají dělat a raději zmizí.

Jak pro koho. Kdybych to věděla (byla jsem uháněná 4 měsíce - asi jiná doba než dnes) nezlomilo by mi to srdce 💔 na 1,5 roku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
6.2.22 21:58

@Prof. Farnsworth

Barva byla teda jaká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.2.22 22:07
@Pajka2020 píše:
@Prof. FarnsworthBarva byla teda jaká?

Světle hnědá na fotce z restaurace a na té druhé hodně světle hnědá až blond (ale je to trochu rozmazané, resp. u kořínků světle hnědá a konce jsou do blond, ale to může být světlem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.2.22 22:16
@Kockazvysocan píše:
Tak o to zvláštnějš8, protože seznámit se rozhodně dá, i když teda tady jsem vybíravá asi já :zed: :mrgreen:, ale sex? Tak o ten nouze není a nebyla. Já bych ale radši ten vztah než jen sex :mrgreen:

Chceš tu klasiku, tak je to jasné, že nouze o sex není :D

• Citovat
  • Upravit
3121
6.2.22 22:19

@Ruth A. pyká za upřímnost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.2.22 22:30
@Prof. Farnsworth píše:
Myslím si to samé - jak holce, tak i klukovi může jít jen o sex, ale slušnost je hrát to na klasické rande. Holky jsou asi zvyklé, že spoustě mužů jde jen o sex, ale muži tohle zažijou zřídka (vyjma nějakých extra fešáků) - jednak se to moc nestává a pak to většina žen neřekne napřímo, ale zahraje, že jde o běžné rande, které se jim vymklo z rukou. Takže když si nějaká žena řekne o sex, tak to většinu mužů tak vykolejí, že nevědí co mají dělat a raději zmizí.

Třeba já jsem to měla tenkrát uvedené v seznamovacím inzerátu, že hledám pouze sex a přesně mi odpovídali podobné bizarní typy, co popisuje Ruth. Je to asi trochu nezvyk a společenský úzus si žádá, aby to bylo naopak. Zpětně si fakt myslím, že napsat to takhle na rovinu do inzerátu byla chyba, byť třeba moje zkušenosti až tak tragické nebyly, i nějaké vrzy se uskutečnily, ale nic dlouhodobého, ačkoli jsem třeba i chtěla mít dlouhodobý čistě sexuální vztah. Ale přišlo mi, že ty typy si toho nějak extra nevážili, takže po měsíci se už pak neozvali. Ale na to člověk přijde až zpětně, dnes bych si už víc hrála na dámu :lol:

Teda podle mě ani ten chlap nechce být vyloženě chodící vibrátor, takže je nutné přece jen předstírat trochu toho zájmu o něj coby osobu, když už

Příspěvek upraven 06.02.22 v 22:53

• Citovat
  • Upravit
22566
6.2.22 22:42
@Mango_Lassi píše:
Chceš tu klasiku, tak je to jasné, že nouze o sex není :D

Njn, ještě neházím flintu do žita, ale ještě před pár lety se hledalo snáz. Ještě tomu dám čas a pak taky začnu hledat jen sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
6.2.22 22:45
@Kockazvysocan píše:
Njn, ještě neházím flintu do žita, ale ještě před pár lety se hledalo snáz. Ještě tomu dám čas a pak taky začnu hledat jen sex :mrgreen:

Dobré vědět :srdce: :D :dance:

• Citovat
  • Upravit
22566
6.2.22 22:48
@Kutil Tom píše:
Dobré vědět :srdce: :D :dance:

Twk zrovna ty si stěžuj :mrgreen:. Kolikrát už byla svíčková navařená? Kolik skříní jsem potřebovala sestavit a ty furt že nemáš čas :cert: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
6.2.22 22:56
@Mango_Lassi píše:
Třeba já jsem to měla tenkrát uvedené v seznamovacím inzerátu, že hledám pouze sex a přesně mi odpovídali podobné bizarní typy, co popisuje Ruth. Je to asi trochu nezvyk a společenský úzus si žádá, aby to bylo naopak. Zpětně si fakt myslím, že napsat to takhle na rovinu do inzerátu byla chyba, byť třeba moje zkušenosti až tragické nebyly, i nějaké vrzy se uskutečnily, ale nic dlouhodobého, ačkoli jsem třeba i chtěla mít dlouhodobý čistě sexuální vztah. Ale přišlo mi, že ty typy si toho nějak extra nevážili, takže po měsíci se už pak neozvali. Ale na to člověk přijde až zpětně, dnes bych si už víc hrála na dámu :lol:Teda podle mě ani ten chlap nechce být vyloženě chodící vibrátor, takže je nutné přece jen předstírat trochu toho zájmu o něj coby osobu, když už

Asi na tom něco bude. Taky by mi asi ženský inzerát hledající jen sex přišel nedůvěryhodný :think: Navíc s tou zkušeností, že ženským chodí stovky odpovědí a ta jedna moje se v té záplavě ztratí či zapadne jsem si radši dával inzeráty sám a čekal, která odpoví mně :srdce: :dance: Což mě tak napadá, že by mě zajímalo, jestli Ruth i sama zkoušela někomu odpovídat, nebo jen čeká, kdo odpoví na ten její…

• Citovat
  • Upravit
22566
6.2.22 23:00
@Kutil Tom píše:
Asi na tom něco bude. Taky by mi asi ženský inzerát hledající jen sex přišel nedůvěryhodný :think: Navíc s tou zkušeností, že ženským chodí stovky odpovědí a ta jedna moje se v té záplavě ztratí či zapadne jsem si radši dával inzeráty sám a čekal, která odpoví mně :srdce: :dance: Což mě tak napadá, že by mě zajímalo, jestli Ruth i sama zkoušela někomu odpovídat, nebo jen čeká, kdo odpoví na ten její…

Já teda nereaguju na inzeráty chlapů, jen jednou jsem odpověděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
6.2.22 23:03
@Kockazvysocan píše:
Já teda nereaguju na inzeráty chlapů, jen jednou jsem odpověděla :nevim:

A já kdysi zase udělal zkušenost, že nemá smysl reagovat na inzeráty ženských, ale napsat si vlastní :mrgreen: Holt každý bojuje jak umí :* :dance:

• Citovat
  • Upravit
22566
6.2.22 23:05
@Kutil Tom píše:
A já kdysi zase udělal zkušenost, že nemá smysl reagovat na inzeráty ženských, ale napsat si vlastní :mrgreen: Holt každý bojuje jak umí :* :dance:

Já vím, vždyť to už jsme tu řešili xkrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
6.2.22 23:13
@Kockazvysocan píše:
Já vím, vždyť to už jsme tu řešili xkrát :mrgreen:

Prostě by sis mě na seznamce nevybrala, to neokecáš :jazyk: :D :andel:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.2.22 23:19
@Kutil Tom píše:
Asi na tom něco bude. Taky by mi asi ženský inzerát hledající jen sex přišel nedůvěryhodný :think: Navíc s tou zkušeností, že ženským chodí stovky odpovědí a ta jedna moje se v té záplavě ztratí či zapadne jsem si radši dával inzeráty sám a čekal, která odpoví mně :srdce: :dance: Což mě tak napadá, že by mě zajímalo, jestli Ruth i sama zkoušela někomu odpovídat, nebo jen čeká, kdo odpoví na ten její…

Je to prave že paradox - žena ze všech stran slyší, že chlapům jde jen o sex a když jim upřímně nabídne to, po čem údajně touží, setká se to s dost velkým nepochopením nebo přímo nezdarem :lol:
Tenkrát to byl pro mě dost velký rébus a dlouho mi trvalo pochopit, že věci nejsou tím, čím se zdají být. Proto radím Ruth, ať kompletně změní strategii.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky