Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josefuna píše:
Nevim, proc chces jednorazovy sex s nekym v podstate cizim, koho uz pak stejne nehodlas videt. Prvni sex navic nekaky extra prijemny zazitek nebude, zvlaste, pokud nemas zkusenosti. Na to je treba cas a vzajemne poznavani. To se muzes rovnou odpanit vibratorem. V sexu pak stejne pokracovat nehodlas, kdyz ho chces pak odkopnout. Zrejme se nesetkava nabidka s poptavkou. On by to nekdo za penize udelal nebo pak nejaky uchyl z amateru apod., tohle nechces, ale muzi, ktere chces ty, to zrejme s tebou nelaka. Tudiz patova situace. Byt tebou, vykaslu se na inzeraty a snazim se chodit nekam mezi lidi, kde je sance se normalne seznamit.
To je strašně moc práce…
@Ruth A. píše:
Akorát kvůli odmítnutí nemusím normálně jet přes celou republiku. Jela jsem nejvíce 100 kilometrů, abych dostala pomyslně plivanec do tváře… A dneska bych se jim na to vybodla.
On by tě na 99% neodmítl. To rozhodnutí jít s ním do sexu (nebo nejít) by bylo čistě na tobě.
@Mango_Lassi píše:
Trošku mi přijde, že sis vysnila, jak to má vypadat a vše, co do tvé představy až tak nezapadá, automaticky odmítáš.
Ja popravde porad moc neverim, ze je to realny pribeh. Pokud o me do 32 neni zajem a jsem panna, tak nevim, jak dlouho jeste jet tuto neuspesnou strategii. Navic, kdyz seznamovaci trh zacina byt prebran. Lepsi to uz nebude. Nevim, jestli normalni muz sni o 32lete panne, asi ani ne po 25tilete.
@Mango_Lassi píše:
To je strašně moc práce…
Mne prijde, ze Ruth jede porad svoji linii, ktera vubec nefunguje. Na druhou stranu nikoho vlastne trvale nechce, tak nevim, oc jde. To muze klidne zustat pannou porad. Sebevedomi si snad muze zvednout i jinak. Vysni si nejaky typ muze, ktery bud neexistuje nebo ji nechce. Je to dost detinske.
@Josefuna píše:
Ja popravde porad moc neverim, ze je to realny pribeh. Pokud o me do 32 neni zajem a jsem panna, tak nevim, jak dlouho jeste jet tuto neuspesnou strategii. Navic, kdyz seznamovaci trh zacina byt prebran. Lepsi to uz nebude. Nevim, jestli normalni muz sni o 32lete panne, asi ani ne po 25tilete.
Taky mám problém s tím uvěřit, ale jsme na internetu, takže o tom nemá smysl přemýšlet.
jakože oslovit 180 mužů a nic z toho, je to zvláštní, to si vrzne i průměrný mužský ošklivák ![]()
Ale nevím, tuto situaci už si docela blbě představuju, ani nevím, jestli by mi to ve 30 vadilo nebo ne.
@Mango_Lassi píše:
Trošku mi přijde, že sis vysnila, jak to má vypadat a vše, co do tvé představy až tak nezapadá, automaticky odmítáš.
Presne tenhle pocit mam taky, Ruth ma v hlave nejaky podivny scenar a nechce se od nej odchylit.
@Mango_Lassi píše:
Tak sex z milosti, proč ne, konec konců. Popravdě, to poprvé je takové nic moc a fakt nečekej od toho bůhví co. Když to chceš mít za sebou, je to dobrá varianta.
Nic proti tomu nemám, ale když necítím ten zájem, ani mě to nevzrušuje. ![]()
@Ruth A. píše:
Tak jsem moc malá a divná a tím bych to uzavřela, ono to nějak dopadne.život je dlouhý… možná
Kdybych byl mladší a svobodný, tak po Tobě skočím, jak slepice po flusu! ![]()
Ale fakt by mě zajímalo, proč tak hezká slečna nemá partnera. Jiskru v oku máš, hezký a podmanivý úsměv také… ![]()
Neplánuješ zase jezdit a oslovovat náhodné spolucestující?
Že bych začal jezdit MHD… ![]()
@Martina D. píše:
Presne tenhle pocit mam taky, Ruth ma v hlave nejaky podivny scenar a nechce se od nej odchylit.
A vadí to někomu? Nikomu tím snad neubližuju ![]()
@Martina D. píše:
Ve 30 se zažité představy už boří těžko. Holt je vidět, že některé věci mají svůj čas…
@Ruth A. píše:
A vadí to někomu? Nikomu tím snad neubližuju
Maximálně sobě, to je fakt ![]()
@Ruth A. píše:
Nic proti tomu nemám, ale když necítím ten zájem, ani mě to nevzrušuje.
Ten zájem si představuješ jak přesně? Že se na tebe chlap vrhne?
@jege píše:
Kdybych byl mladší a svobodný, tak po Tobě skočím, jak slepice po flusu!![]()
Ale fakt by mě zajímalo, proč tak hezká slečna nemá partnera. Jiskru v oku máš, hezký a podmanivý úsměv také…
Neplánuješ zase jezdit a oslovovat náhodné spolucestující?Že bych začal jezdit MHD…
Kde je ta fotka, chci se take podivat.
Jinak Ruth je hodne podobna te me zname, co byla bez vztahu a myslim i panna do 30+. Taky jemna, mila, hezka, drobna, usmevava blondyna. Taky mala, ale cca necelych 160 cm. Vsechny jsme se tomu divily. Duvodem bylo podle nasi spolecne kamaradky, ze je moc stydliva a vybirava. ![]()