Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ruth A. píše:
A vadí to někomu? Nikomu tím snad neubližuju
Je treba prijmout fakt, ze pokud je pravda, co pises, a do 32 let o tebe nemel zajem ani jediny muz a seznamovaci trh je prebran, nemuzes si vybirat a budes muset vzit zavdek mene standardnimi muzi. Protoze pro Ty bezne zajimava patrne nejsi, jak tvrdis. Vyska na tom ma urcite velky podil, ale ze by se vubec nikdo nenasel za celou tu dobu, to se mi nezda. Tezko se na Tebe nekdo normalni bude vrhat do 3. schuzky, jak zadas. Me by to spis odpudilo.
@Mango_Lassi píše:
Ten zájem si představuješ jak přesně? Že se na tebe chlap vrhne?
Jo, nějaké doteky atd. Jednou to bylo super, sešli jsme se a na první schůzce pusa, objímání, řekl, že hledá jen kamarádku s výhodami, ale byl to takový typický hezoun, nějak mi z toho bylo ouzko, necítila jsem se kvůli tomu vedle něj jako plnohodnotný člověk, přišlo mi, že je až moc dokonalý, jak to říct, bála jsem se, že má na tajňačku manželku a děti… Styděla bych se i před ním, tak to skončilo. Ale zájem tam byl a to bylo fajn a zvedlo mi to náladu.
Fakt raději někoho obyčejného a čistého, ale nepřehánět to s krásnými princi ![]()
Příspěvek upraven 06.02.22 v 18:35
@Martina D. píše:
Jinak Ruth je hodne podobna te me zname, co byla bez vztahu a myslim i panna do 30+. Taky jemna, mila, hezka, drobna, usmevava blondyna. Taky mala, ale cca necelych 160 cm. Vsechny jsme se tomu divily. Duvodem bylo podle nasi spolecne kamaradky, ze je moc stydliva a vybirava.
Za chvili nebude mit moc z ceho vybirat, je ve veku, kde zenam takzvane ujizdi vlak.
@Josefuna píše:
Za chvili nebude mit moc z ceho vybirat, je ve veku, kde zenam takzvane ujizdi vlak.
Mně to nevadí, jsem smířená, že to tak bude, jak to je, panika mě přešla někdy v 25.
@Ruth A. píše:
Jo, nějaké doteky atd. Jednou to bylo super, sešli jsme se a na první schůzce pusa, objímání, řekl, že hledá jen kamarádku s výhodami, ale byl to takový typický hezoun, nějak mi z toho bylo ouzko, necítila jsem se kvůli tomu vedle něj jako plnohodnotný člověk, přišlo mi, že je až moc dokonalý, jak to říct, bála jsem se, že má na tajňačku manželku a děti… Styděla bych se i před ním, tak to skončilo. Ale zájem tam byl a to bylo fajn a zvedlo mi to náladu.
Fakt raději někoho obyčejného a čistého, ale nepřehánět to s krásnými princiPříspěvek upraven 06.02.22 v 18:35
Podle me je hrozne tezke se ti zavdecit. Hezoun, vyjede po tobe a tobe je uzko. ![]()
@Ruth A. píše:
Fakt raději někoho obyčejného a čistého, ale nepřehánět to s krásnými princiPříspěvek upraven 06.02.22 v 18:35
Pochop, ze normalni chlap na prvnich schuzkach zadne doteky provadet nebude, jste pro sebe cizi lidi. Rikas, ze pracujes ve vede a jsi v tomto jak autista. Jsou urcite spolecenske normy, ocekavani, podle kterych probiha seznamovani. Pokud to neni sex seznamka, tak lidi na sebe na prvnich nekolika schuzkach nesahaji.
@Ruth A. píše:
Jo, nějaké doteky atd. Jednou to bylo super, sešli jsme se a na první schůzce pusa, objímání, řekl, že hledá jen kamarádku s výhodami, ale byl to takový typický hezoun, nějak mi z toho bylo ouzko, necítila jsem se kvůli tomu vedle něj jako plnohodnotný člověk, přišlo mi, že je až moc dokonalý, jak to říct, bála jsem se, že má na tajňačku manželku a děti…
Styděla bych se i před ním, tak to skončilo. Ale zájem tam byl a to bylo fajn a zvedlo mi to náladu.
Fakt raději někoho obyčejného a čistého, ale nepřehánět to s krásnými princi
Ale ten by splňoval tvé nároky na odpaneni přeci dokonale, pokud by byl ženatý, nikdy bys ho pak v životě už neviděla, ne?
@Josefuna píše:
Pochop, ze normalni chlap na prvnich schuzkach zadne doteky provadet nebude, jste pro sebe cizi lidi. Rikas, ze pracujes ve vede a jsi v tomto jak autista. Jsou urcite spolecenske normy, ocekavani, podle kterych probiha seznamovani. Pokud to neni sex seznamka, tak lidi na sebe na prvnich nekolika schuzkach nesahaji.
Hlavně si protireci, ženáč po ní vyjel a byla z toho v šoku, no. Slušný chlapec tohle fakt dělat nebude. Chybí jí zkušenosti ![]()
@Martina D. píše:
Podle me je hrozne tezke se ti zavdecit. Hezoun, vyjede po tobe a tobe je uzko.
Tak domácnost se šváby a odpadky je extrém, ale nějaký hollywoodský fešák taky, nechci někoho hluboce pod úroveň, ale ani nad, protože to poslední, co chci, je, aby nějaký svalnatý Ken koukal na můj rosol, co na něm sedám.
Chci, aby to bylo příjemné, ne nepříjemné.
A taky nechci mít blbý pocit, že asi někoho podvádí a něco mi říkalo, že je zadaný ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ale ten by splňoval tvé nároky na odpaneni přeci dokonale, pokud by byl ženatý, nikdy bys ho pak v životě už neviděla, ne?
To uz je jak psychicka porucha, vlastne nevi, co chce, ale bude takhle dal pokracovat. Pochybuju, ze by nemela strach jit s nekym cizim na prvni schuzce do bytu nebo hotelu. To si neumim predstavit ani ja jako nepanna. Natoz 32leta panna. Je to uplne scestne.
@Mango_Lassi píše:
Jenže já nechci ženatého, to je prostě proti morálním principům.
Jak říkám, raději zůstat pannou, než někomu lézt do vztahu ![]()
ženatý, zadaný, špinavý, smradlavý a dokonalý raději ne, ale pořád mi přijde, že možnosti tu jsou… kolik je chlapů, co prosedí den u pc her a vyhovuje jim život třeba u rodičů
@Ruth A. píše:
Tak domácnost se šváby a odpadky je extrém, ale nějaký hollywoodský fešák taky, nechci někoho hluboce pod úroveň, ale ani nad, protože to poslední, co chci, je, aby nějaký svalnatý Ken koukal na můj rosol, co na něm sedám.Chci, aby to bylo příjemné, ne nepříjemné.
A taky nechci mít blbý pocit, že asi někoho podvádí a něco mi říkalo, že je zadaný
No ale ty taky nemas ciste umysly, kdyz ho chces po odpaneni odkopnout. Jako chlap, co se s tebou seznami kvuli sexu, tak pokud neni nejaky uchyl, tak o sex s 32letou pannou nestoji. Chapes to? 32leta panna neni pro sexualni zabavu zajimava.
@Ruth A. píše:
Jenže já nechci ženatého, to je prostě proti morálním principům.
Jak říkám, raději zůstat pannou, než někomu lézt do vztahuženatý, zadaný, špinavý, smradlavý a dokonalý raději ne, ale pořád mi přijde, že možnosti tu jsou… kolik je chlapů, co prosedí den u pc her a vyhovuje jim život třeba u rodičů
No moznosti tu asi nejsou, kdyz jsi dosud panna. Zrejme Tve moznosti byly vycerpany a je treba zmenit revir.
@Josefuna píše:
To uz je jak psychicka porucha, vlastne nevi, co chce, ale bude takhle dal pokracovat. Pochybuju, ze by nemela strach jit s nekym cizim na prvni schuzce do bytu nebo hotelu. To si neumim predstavit ani ja jako nepanna. Natoz 32leta panna. Je to uplne scestne.
Do hotelu se nebojím vůbec, ale nebyla jsem pozvána. Do bytu jsem šla jednou. Ale i když mu stál, k ničemu nedošlo. Přišla jsem znovu, zase nic, že se na to ještě necítí. ![]()
@Josefuna píše:
No moznosti tu asi nejsou, kdyz jsi dosud panna. Zrejme Tve moznosti byly vycerpany a je treba zmenit revir.
Když mě už to seznamování nebaví a nic mě nemotivuje. Už jsem z toho vyhořelá.