Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ruth A. píše:
Do hotelu se nebojím vůbec, ale nebyla jsem pozvána. Do bytu jsem šla jednou. Ale i když mu stál, k ničemu nedošlo. Přišla jsem znovu, zase nic, že se na to ještě necítí.
Myslim, ze ti chybi zkusenosti v mezilidskych vztazich. Vubec nechapes, jak funguje seznamovani apod. Je otazka, jestli to nekdy dozenes.
@Ruth A. píše:
Když mě už to seznamování nebaví a nic mě nemotivuje. Už jsem z toho vyhořelá.
Tak to nech byt, stejne trvale nikoho nechces, deti taky ne, tak co z toho. A odpan se vibratorem, bude to asi i lepsi, nez vystupovat jako panna ve 30+, kdy jsi uz za divnou.
@Josefuna píše:
Tak to nech byt, stejne trvale nikoho nechces, deti taky ne, tak co z toho. A odpan se vibratorem, bude to asi i lepsi, nez vystupovat jako panna ve 30+, kdy jsi uz za divnou.
Ehm, já samozřejmě vím, že ty jsi naše sex koučka a vizionářka, ale opravdu si myslíš, že tohle ještě neproběhlo?
@ontarova.stara píše:
Ehm, já samozřejmě vím, že ty jsi naše sex koučka a vizionářka, ale opravdu si myslíš, že tohle ještě neproběhlo?
To netusim. Ja ve 30+ panna nebyla.
@ontarova.stara píše:
@Ruth A. píše:
Když mě už to seznamování nebaví a nic mě nemotivuje. Už jsem z toho vyhořelá.
Jo, to je hlavní problém. Chceš všechno hned. Ale takhle to nefunguje. Chlapi často proklamují, že chtějí pouze sex a nechtějí vztahy, ale to jsou většinou jen kecy, zejména u těch nezadaných. Málokdo se na tebe vrhne hned na první schůzce, i chlapi chtějí trochu toho lidského tepla a chtějí cítit opravdový zájem. A ten většinou přijde, až tě trochu více poznají.
To už spíš ti zenaci ti dopřejí holý šuk bez citů, protože city investují jinde.
Čekala jsi příliš dlouho a utekly ti zkušenosti.
@Ruth A. píše:![]()
Proto říkám, nejde o samotný sex… Chtěla bych jen vidět nějaký větší sexuální zájem o mě, to je celé. Ale už to pro mě není tak důležité jako před 10 lety.
Tak tak, co si budeme povídat, kdyby byl stejný zážitek s vibrátorem a gumovou Ančou, nepodnikají asi obě pohlaví všechny ty tanečky okolo, že
?
@Ruth A. píše:![]()
Chtěla bych jen vidět nějaký větší sexuální zájem o mě, to je celé. Ale už to pro mě není tak důležité jako před 10 lety.
Tady Ti to nestačí? Když Tě všichni vyhodnotili jako moc hezkou a zajímavou ženu a většina chlapů by si s radostí dala říct. ![]()
@jege píše:
Tady Ti to nestačí? Když Tě všichni vyhodnotili jako moc hezkou a zajímavou ženu a většina chlapů by si s radostí dala říct.
Ne, na internetu je to plné takových výroků, ale v reálu jsem takovou mobilní studenou sprchou. ![]()
@Ruth A. píše:
Já si tím chci jen zvednout sebevědomí, chci mít pocit, že se někomu líbím, ale že si to zaplatím, tím si to jen zhorším. Je to důkaz toho, že se nelíbím fakt nikomu.
Hele, jestli ti to zvedne sebevědomí, tak mně se líbíš a platit mi nic nemusíš ![]()
@Kutil Tom píše:
Hele, jestli ti to zvedne sebevědomí, tak mně se líbíš a platit mi nic nemusíš
Hele, nepředbíhej, já se hlásil dříve!
![]()
@Ruth A. píše:
Jak jsem říkala, kamarádi mi nabízeli sex z milosti. Můžu na to kdykoliv kývnout, ale zatím nechci. Chci proto, že mě bude někdo taky chtít, a ne z milosti, a pro peníze už vůbec ne. A za chlapy běžně platím na rande… A nepomohlo to nikdy.
@Prof. Farnsworth píše:
- Nikdy za muže na rande neplať. Maximálně za sebe.
- Jsi hezká holka. Netlač na pilu a nech, ať se snaží muž. Ale normálně - nehraj nedostupnou.
- Neříkej o tom, že chceš jen sex - je to tak neobvyklé, že to skoro všechny muže vyděsí tak, že zdrhnou. Budou v tom hledat honeytrap (vydírání, pasáka…).
Hele, nelísej se, a hezky do fronty!
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
- Nikdy za muže na rande neplať. Maximálně za sebe.
- Jsi hezká holka. Netlač na pilu a nech, ať se snaží muž. Ale normálně - nehraj nedostupnou.
- Neříkej o tom, že chceš jen sex - je to tak neobvyklé, že to skoro všechny muže vyděsí tak, že zdrhnou. Budou v tom hledat honeytrap (vydírání, pasáka…).
No jasne, bezdetna 30+ hleda jen sex, o vztah a rodinu nestoji. Kdo by tomu veril?? ![]()
@Ruth A. Přijdeš mi docela sociálně nezdatná, ale to se dá naučit zkušenostmi.
Na ženskou teda
nedokážeš využít frnda power. To chce spíš nějakou real kamarádku typ mrcha, aby poradila ![]()
Nekdo se s tím narodí a někdo se to musí učit