Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Je to prave že paradox - žena ze všech stran slyší, že chlapům jde jen o sex a když jim upřímně nabídne to, po čem údajně touží, setká se to s dost velkým nepochopením nebo přímo nezdarem
Tenkrát to byl pro mě dost velký rébus a dlouho mi trvalo pochopit, že věci nejsou tím, čím se zdají být. Proto radím Ruth, ať kompletně změní strategii.
Napsat cíleně některému z chlapů na eminu
![]()
@Kutil Tom píše:
Napsat cíleně některému z chlapů na eminu![]()
![]()
![]()
To v žádném případě
tady je to stejně samý zadaný, což Ruth nechce.
@Mango_Lassi píše:
To v žádném případětady je to stejně samý zadaný, což Ruth nechce.
Fakt? Já myslel, že sem chodí jen zoufalci, co je žádná ženská nechce a co si roky nevrzli
![]()
@Kutil Tom píše:
Fakt? Já myslel, že sem chodí jen zoufalci, co je žádná ženská nechce a co si roky nevrzli![]()
![]()
To se se zadaností a ženatostí samozřejmě nevylučuje ![]()
@jege píše:Теперь ты чебурашка
No tvl, já si ještě nakonec budu notovat s Mango?!
@Kutil Tom píše:
@Mango_Lassi @jege twl vy jste se hledali![]()
![]()
Ofkóz. Jsem jeho ruská manželka
Hlavně ale chlap, co chodí na emimino není chlap, protože „opravdový“ chlap by na emimino nikdy nešel ![]()
Mám tmavě blond vlasy, tak záleží na osvětlení a melíru…
Jinak hrát klasické rande je pořád to stejné, je to jedno, jestli klasické nebo neklasické rande, pořád schůzka u kafíčka a vyslechnutí o tom, že on tam necítí tu „jiskru“. Je to vlastně jedno, ať bych řekla cokoliv, dopadne to skoro vždycky stejně, vyjma přátelství, protože u té jediné „jiskra“ není potřeba. Vážný vztah nebo povyražení, tam musí být „chemie“, na kterou furt dojíždím. Třeba si mě očuchali vyloženě jako psi fenu a řekli ne, nejsou to ty pravé feromony.
@Kutil Tom píše:
Hlavně ale chlap, co chodí na emimino není chlap, protože „opravdový“ chlap by na emimino nikdy nešel
Opravdový chlap neřeší do mrtě vztahy, to je pravda.
Mně by to principiálně nevadilo, pokud bych taky hledal jen sex, ale a) bych tomu asi nevěřil (ani tady nevěřím, spíš mi to přijde jako průzkum, kdo skočí na špek
) a b) bych měl obavu, že odpověď skončí mezi stovkami dalších, co stejně ani nebude mít čas a chuť přečíst byť jen letmo.