Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3121
8.2.22 19:05
@Ruth A. píše:
Salma Hayek je taky menší postavy a má dost výrazné křivky, i když tlustá není, a jako dítě nevypadá… :)

Salma 157 cm, 52,2 kg. Alespoň potvrzuje to, co píšu o hmotnosti 😇

Kde si vlastně kupuješ oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
8.2.22 19:10
@Kockazvysocan píše: :,( :P :mrgreen:

No jo, chlap, co naděláš. Kdyby neměl přítelkyni, ojede všechno co neuteče na strom :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
8.2.22 19:15
@Kutil Tom píše:
No jo, chlap, co naděláš. Kdyby neměl přítelkyni, ojede všechno co neuteče na strom :mrgreen: :dance:

Ti se vyskytují hlavně na EM. V reálu to samozřejmě tak naštěstí není :D

Příspěvek upraven 08.02.22 v 19:39

• Citovat
  • Upravit
188
8.2.22 19:18
@Pajka2020 píše:
Salma 157 cm, 52,2 kg. Alespoň potvrzuje to, co píšu o hmotnosti 😇Kde si vlastně kupuješ oblečení?

V normálních krámech, v dětským (tam mi padne skoro vše kromě kalhot a úzkých topů, ale je těžší vybrat něco bez potisků), na netu (kategorie petite bývá občas i příliš krátká, i když j šitá na 160cm…). Něco se dá eventuálně zkrátit, máma šije celkem obstojně a s rukávy si poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.2.22 19:18
@Kutil Tom píše:
No jo, chlap, co naděláš. Kdyby neměl přítelkyni, ojede všechno co neuteče na strom :mrgreen: :dance:

njn, začínám si zvykat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.2.22 19:19
@Pajka2020 píše:
Salma 157 cm, 52,2 kg. Alespoň potvrzuje to, co píšu o hmotnosti 😇Kde si vlastně kupuješ oblečení?

Já neříkám, že jsem druhá Salma, ale že i drobné ženy mohou vypadat zcela nedětsky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
8.2.22 19:24

@Kockazvysocan

Ty se teď aktivně seznamuješ, že? Jaká je současná realita randění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
8.2.22 19:26
@Ruth A. píše:
Já neříkám, že jsem druhá Salma, ale že i drobné ženy mohou vypadat zcela nedětsky. ;)

Já to chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
8.2.22 19:37
@Pajka2020 píše:
@KockazvysocanTy se teď aktivně seznamuješ, že? Jaká je současná realita randění?

No jaká asi. Chlapi nejsou :jazyk: :D :dance:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
8.2.22 19:38
@Kutil Tom píše:

Chlapi jsou. Ale ne pro kočku z Vysočan

• Citovat
  • Upravit
22566
8.2.22 19:38
@Pajka2020 píše:
@KockazvysocanTy se teď aktivně seznamuješ, že? Jaká je současná realita randění?

jj :mrgreen:

S randěním není problém, osobně si na nezájem mužů nestěžuju. Spousta je jich fajn, ale zatím jsem nepotkala toho, se kterým by to zapadlo na 100% a řekla bych si „jooo, to je vono“ :mrgreen:
V podstatě bych řekla, že já jsem ta, která nechce pokračovat. Jsem o dost starší než zakladatelka, takže i ti muži jsou starší, cca 43+, max50. A v tomhle věku mi prostě přijdou nepoužitelní, resp. už tak nějak použití a zajetí ve svých kolejích.

Shrnuto, podtrženo, randit se dá, o sex by nouze taky nebyla a nejsou to žádní dělníci, jak píše @Ruth A. Řekněme, že minimálně jednou týdně na to rande jdu. Nicméně ta pecka ještě nepřišla. Ale je fakt, že někdy začínám pochybovat o sobě samé, jestli nejsem náročná, ač si to nemyslím, jen ve svém věku vím, co chci a co nechci.

Ještě tomu dám šanci a pak jdu hledat milence :mrgreen:, protože sex, ten se najít dá. Proto mi @Ruth A. přijde jako troll :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.2.22 19:40
@Kutil Tom píše:

Ale jsou, já nikdy netvrdila, že nejsou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
8.2.22 19:41
@Mango_Lassi píše:
Chlapi jsou. Ale ne pro kočku z Vysočan

no výborně, teď ze mě deláš fiflenu :mrgreen: a to fakt nejsem. Ale některé z nich, bys nechtěla, to mi věř :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.2.22 19:43
@Kockazvysocan píše:
no výborně, teď ze mě deláš fiflenu :mrgreen: a to fakt nejsem. Ale některé z nich, bys nechtěla, to mi věř :zed:

Já? Nedělám. Úplně ti rozumím a dost se divím, že tě vůbec někdo přitahuje. Přiznám se, že bych měla s tím dost problém, protože jsem dávno nepotkala přitažlivého 40+. Jako na rovinu, jsem ráda, že toto řešit nemusím, ale já bych nejspíš už ani nic nehledala.

• Citovat
  • Upravit
22566
8.2.22 19:46
@Mango_Lassi píše:
Já? Nedělám. Úplně ti rozumím a dost se divím, že tě vůbec někdo přitahuje. Přiznám se, že bych měla s tím dost problém, protože jsem dávno nepotkala přitažlivého 40+. Jako na rovinu, jsem ráda, že toto řešit nemusím, ale já bych nejspíš už ani nic nehledala.

Já vím, tys mi to říkala už dávno. Ale furt mi přijde, že je to brzo rezignovat na vztahy :nevim:. No ale jak říkám, když ne vztah, tak milenec určitě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí