Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Nešuci to nemají napsáno na čele
Já myslím, že šachista je sám o sobě zvláštní
@Kockazvysocan píše:
Těžko říct. Já jednou pozvala jednoho na masáž. Přijel, udělal masáž, odjel.
stane se.
@Venetia píše:
Mám stejný názor
Já teď dělám průzkum, ale v kategorii ještě o deset let víc než kočka, a vyloženě jsem si to tam napsala, že nechci žádného sportovce
Ani postelového?
![]()
@Kutil Tom píše:
Ale jistěže mají![]()
Okok. Když to říkáš ty. Já je taky nikdy nepoznala.
@Kockazvysocan píše:
Tak když bude akční, zachovalej, tak by mohl být i 51
Dobrý večer
@Venetia píše:Že bychom se konečně pustili do těch masáží? Když nic jiného, tak já se naučím masírovat a Ty budeš mít v pořádku záda!
Zatím ano a staly se věci, které asi ten vztah nezvládne. Potřebuju se citove odpoutat.
@Kockazvysocan píše:
No ono jako je taky mýtus, že každý chce šuk. Jsou i slušní hoši, co si chtějí povídat ![]()
@Kutil Tom píše:
S kamarádem se pak nedá udělat ta „sladká tečka“ nakonec, teda možná dá, ale není to ono![]()
![]()
Tak udělá hořká. Bohudík!
![]()
@Ruth A. píše:
Už jsem to tu psala, setkání, klidně i náhodné - a při něm oboustranná touha
To je na sex nejlepší
@Mango_Lassi píše:
No ono jako je taky mýtus, že každý chce šuk. Jsou i slušní hoši, co si chtějí povídat
Před, během, po? ![]()
@jege píše: Že bychom se konečně pustili do těch masáží? Když nic jiného, tak já se naučím masírovat a Ty budeš mít v pořádku záda!To by šlo ..potřebuju teď kamaráda a spojíme příjemné s užitečným .![]()
@jege píše:
Ani postelového?![]()
Ale to možná jo ![]()
@Mango_Lassi píše:
No ono jako je taky mýtus, že každý chce šuk. Jsou i slušní hoši, co si chtějí povídat
Chudáčci malí, úplně se mi jich zželelo
![]()
@Kutil Tom píše:
Chudáčci malí, úplně se mi jich zželelo![]()
![]()
Hele, já vím, vím. Tady je každý chlap nabitý od hlavy k patě testosteronem. V reálu poměr těchto mužů je samozřejmě jinde ![]()