Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prof. Farnsworth píše:
- Nikdy za muže na rande neplať. Maximálně za sebe.
- Jsi hezká holka. Netlač na pilu a nech, ať se snaží muž. Ale normálně - nehraj nedostupnou.
- Neříkej o tom, že chceš jen sex - je to tak neobvyklé, že to skoro všechny muže vyděsí tak, že zdrhnou. Budou v tom hledat honeytrap (vydírání, pasáka…).
Máš pravdu. Zvláště když existují sex. seznamky.
Proč za ně na rande platíš?
@Pajka2020 píše:Máš pravdu. Zvláště když existují sex. seznamky. Proč za ně na rande platíš?
Tak asi když říká dopředu, že chce jen sex, proč by se chlap namáhal?
@Mango_Lassi píše:
Tak asi když říká dopředu, že chce jen sex, proč by se chlap namáhal?
To je běžný postup?
Mně to přijde divný. ![]()
@Pajka2020 píše:
To je běžný postup?Mně to přijde divný.
Nevím. Možná působí na ty chlapy zoufale nebo tak něco. Pak se na ni lepí různé podivné existence. Asi bych dopředu neavizovala, že mi jde pouze o šuk a pak že plánuju dotyčného odkopnout. I kdyby byla pravda, je lepší si některé věci nechat pro sebe.
@Mango_Lassi píše:
Nevím. Možná působí na ty chlapy zoufale nebo tak něco. Pak se na ni lepí různé podivné existence. Asi bych dopředu neavizovala, že mi jde pouze o šuk a pak že plánuju dotyčného odkopnout. I kdyby byla pravda, je lepší si některé věci nechat pro sebe.
Taková zatím neúspěšná lovkyně zářezů. Lovci to taky dopředu neříkají.
Docela by mě zajímalo, jestli lovkyně také může zlomit muži srdce 💔.
@Pajka2020 píše:
Taková zatím neúspěšná lovkyně zářezů. Lovci to taky dopředu neříkají.Docela by mě zajímalo, jestli lovkyně také může zlomit muži srdce 💔.
Já si myslím, že může, ale určitě né s tímto přístupem, kdy si sama ani moc nevěří.
Obecně v tom ty „tradiční“ nebo jak to napsat holky, které seznamování a poznávání lidí baví, těší a naplňuje, mají v tom výhodu, protože jejich chování více odpovídá očekávanému společenskému standardu, než chování holky, která čeká pouze sex. Ta asi připadá divná dost lidem.
Tak teda to mě mrzí, že jsem fotku nestihla
.
Na, rande bych teda za chlapa nikdy neplatila, to mi přijde hodně zoufalé. Já teda nikdy ani neplatila sama za sebe.
@Kockazvysocan píše:
Tak teda to mě mrzí, že jsem fotku nestihla.Na, rande bych teda za chlapa nikdy neplatila, to mi přijde hodně zoufalé. Já teda nikdy ani neplatila sama za sebe.
Fakt hezká holka. Blondýnka, jemné rysy. Podle fotky bys řekla, že kluky musí přehazovat lopatou.
@Pajka2020 píše:
Fakt hezká holka. Blondýnka, jemné rysy. Podle fotky bys řekla, že kluky musí přehazovat lopatou.
Blondýnka? To jsi se asi dívala na nějakou jinou fotku, ne? Na fotce z restaurace bych to na blondýnu moc neviděl. ![]()
@Kockazvysocan píše:
Tak teda to mě mrzí, že jsem fotku nestihla.
Trochu typ první Miss ČSSR Ivana Christová .
@Pajka2020 píše:Máš pravdu. Zvláště když existují sex. seznamky. Proč za ně na rande platíš?
No, jenomže na těch si za to ženský nechají platit (zvlášť takhle hezký), nebo si vybírají ze stovek nabídek a „běžný“ muž si s takovouhle ani nevrzne (vyhrává hezoun, nebo ten co je ochoten přijet v autě za dvě mega a vzít ji nejdřív na večeři do luxusní restaurace).
@Mango_Lassi píše:
Obecně v tom ty „tradiční“ nebo jak to napsat holky, které seznamování a poznávání lidí baví, těší a naplňuje, mají v tom výhodu, protože jejich chování více odpovídá očekávanému společenskému standardu, než chování holky, která čeká pouze sex. Ta asi připadá divná dost lidem.
Myslím si to samé - jak holce, tak i klukovi může jít jen o sex, ale slušnost je hrát to na klasické rande. Holky jsou asi zvyklé, že spoustě mužů jde jen o sex, ale muži tohle zažijou zřídka (vyjma nějakých extra fešáků) - jednak se to moc nestává a pak to většina žen neřekne napřímo, ale zahraje, že jde o běžné rande, které se jim vymklo z rukou. Takže když si nějaká žena řekne o sex, tak to většinu mužů tak vykolejí, že nevědí co mají dělat a raději zmizí.
@Pajka2020 píše:
@jegeJaký teda měla vlasy?
@Ruth A. potřebujeme znovu fotku.
Nepotřebujeme, máme uloženy obě v archivu ![]()
@Pajka2020 píše:
Tak o to zvláštnějš8, protože seznámit se rozhodně dá, i když teda tady jsem vybíravá asi já
, ale sex? Tak o ten nouze není a nebyla. Já bych ale radši ten vztah než jen sex ![]()