Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
6.2.22 17:07
@Prof. Farnsworth píše:
Stačilo by aby na konci schůzky kývla na otázku „půjdeme ke mě“? :D

Stačilo, kdyby se zeptal. Já domů vzít nikoho nemůžu, mám tam babičku na přístrojích. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.2.22 17:07
@ontarova.stara píše:
Teď jsi to vylepšila, měj ohledy, že Jegouš je starší pán a ne zcela zdráv. Teď se mu sekne hercna a máš ho na svědomí :mrgreen:.

Hercna mu jede naprázdno, všechna krev je jinde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35975
6.2.22 17:08
@Prof. Farnsworth píše:

Njn, my chlapi víme nejlépe, jak nám funguje krevní oběh, co? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.2.22 17:13
@Prof. Farnsworth píše:

Já to chápu, ale představ si tu hrůzu v oku manželky, kdyby mu vlítla do kumbálu (vulgo pracovny) a zjistila, že její drahý má erekci při návštěvě stránek typu emimino.
Aby ještě neměl doma problémy :think: ;).

• Citovat
  • Upravit
14751
6.2.22 17:15
@ontarova.stara píše:
Já to chápu, ale představ si tu hrůzu v oku manželky, kdyby mu vlítla do kumbálu (vulgo pracovny) a zjistila, že její drahý má erekci při návštěvě stránek typu emimino.
Aby ještě neměl doma problémy :think: ;).

To se vysvětlí - ukáže fotky zakladatelky a manželka ji bude chtít do trojky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
6.2.22 17:16

@Ruth A.

Opravdu jsi velmi hezká.

Možná schůzky vypadají jako sociologický dotazník. Pokud k tomu ještě učíš, tak možná ještě syndrom úča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 17:18
@Pajka2020 píše:
@Ruth A.

Opravdu jsi velmi hezká.

Možná schůzky vypadají jako sociologický dotazník. Pokud k tomu ještě učíš, tak možná ještě syndrom úča.

Jj, je to možné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
6.2.22 17:20

Asi jsi mela napsat informace o vysce hned v uvodu. Takhle vypadaly prispevky neuveritelne, ze by Te tolik let nikdo nechtel a myslela jsem, ze si delas srandu. Mas zrejme nejakou poruchu, mozna Turneruv syndrom https://www.rustovyhormon.cz/…-hormonu-193. Je to asi vuci Tobe krute, ale potencialni partner Te mozna nevidi jako zdravou a vhodnou zenu, se kterou by chtel mit deti. Mohou se bat genetickych poruch. Ono i 150 cm je malo, natoz 145. Vezmi si, ze je to vyska deti v 6. nebo 7. tride, rada z nich je uz vyssi. Ty neuspechy pri seznamovani jsou urcite dany vyskou. Asi bys mela v inzeratech vysku zminit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 17:32
@Josefuna píše:
Asi jsi mela napsat informace o vysce hned v uvodu. Takhle vypadaly prispevky neuveritelne, ze by Te tolik let nikdo nechtel a myslela jsem, ze si delas srandu. Mas zrejme nejakou poruchu, mozna Turneruv syndrom https://www.rustovyhormon.cz/…-hormonu-193. Je to asi vuci Tobe krute, ale potencialni partner Te mozna nevidi jako zdravou a vhodnou zenu, se kterou by chtel mit deti. Mohou se bat genetickych poruch. Ono i 150 cm je malo, natoz 145. Vezmi si, ze je to vyska deti v 6. nebo 7. tride, rada z nich je uz vyssi. Ty neuspechy pri seznamovani jsou urcite dany vyskou. Asi bys mela v inzeratech vysku zminit.

Jsme v rodině tři generace takové a máma i babička měly děti (logicky mámu a mě). Já v dětství chodila na endokrinologii, ale řekli mi, že je to genetika a s tím se nemá nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
6.2.22 17:33

@Ruth A.

Nebo možná působíš jako milá hodná zranitelná holka. Na založení rodiny, ale nevhodná.😔 Nechtějí ti ublížit, jen využít na sex a vodkopnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 17:33

Výšku jsme nepsala, ale znám stejně vysoké holky, co o ctitele nemají nouzi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 17:35
@Pajka2020 píše:
@Ruth A.Nebo možná působíš jako milá hodná zranitelná holka. Na založení rodiny, ale nevhodná.😔 Nechtějí ti ublížit, jen využít na sex a vodkopnout.

Jo, klášterní škola atd. Slýchám furt. :nevim: Já zakládat rodinu ani nechci, chci sex a odkopnout. :palec: Předem říkám, že primárně vztah nehledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
6.2.22 17:39
@Ruth A. píše:
Jo, klášterní škola atd. Slýchám furt. :nevim: Já zakládat rodinu ani nechci, chci sex a odkopnout. :palec: Předem říkám, že primárně vztah nehledám.

Tak vynech to slovo primárně. Ať je hned jasné o co jde. :palec: Myslím na osobní schůzce.

Příspěvek upraven 06.02.22 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.2.22 17:44
@Prof. Farnsworth píše:
A nosíš na ta rande nějaká „ženštější“ oblečení? Ne, že by ti ta košile neslušela, ale pokud chceš udělat dojem, tak by se hodily šaty nebo sukně a nějaké boty na podpatku (které ti navíc přidají pár centimetrů).

Každé šaty nesluší. Navíc není důvod jí nutit něco, v čem se necítí dobře.
Taky nevlastním ani jedny šaty a, zájemci (byť minimum) byli :D (teď jsem se na jedny šaty koukala a můj drahý řekl, noway, že mně s mojí postavou to nikdy neslušelo a ani nikdy slušet nebude).

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.2.22 17:50
@Ruth A. píše:

No hele, jak psal Profa, na řadu chlapů to působí pak dost podezřele anebo neuprimne, protože podobných žen je málo. Já bych s tak ostrými proklamacemi šetřila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky