Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
6.2.22 16:21

Naprosto průměrný vzhled na Česko… Akorát mám jen asi 145 cm, ale prý mají chlapi malé holky rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
6.2.22 16:23
@Ruth A. píše:
Naprosto průměrný vzhled na Česko… Akorát mám jen asi 145 cm, ale prý mají chlapi malé holky rádi.

Jsi hezká. Co ti na to říkají kamarádky? V čem vidí problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.2.22 16:23
@Ruth A. píše:
Naprosto průměrný vzhled na Česko… Akorát mám jen asi 145 cm, ale prý mají chlapi malé holky rádi.

Hele, i přes ten brutální a zbytečný photoshop jsi opravdu hezká ženská. Problém může být v té výšce, to je fakt extrém.

• Citovat
  • Upravit
14751
6.2.22 16:24
@Ruth A. píše:

Vypadáš opravdu dobře! :kytka: Problém bude v té výšce - ano, máme třeba rádi menší holky, ale dokážeš si představit být třeba se mnou (198 cm a přes 100 kg)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 16:26
@ontarova.stara píše:
Hele, i přes ten brutální a zbytečný photoshop jsi opravdu hezká ženská. Problém může být v té výšce, to je fakt extrém.

Nic jsem needitovala, ale samozřejmě jsou lichotivější a méně lichotivé úhly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 16:26
@Prof. Farnsworth píše:
Vypadáš opravdu dobře! :kytka: Problém bude v té výšce - ano, máme třeba rádi menší holky, ale dokážeš si představit být třeba se mnou (198 cm a přes 100 kg)?

Proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.2.22 16:28
@Ruth A. píše:
Proč ne?

Protože bys mi byla někam pod prsa? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.2.22 16:30
@Ruth A. píše:
Nic jsem needitovala, ale samozřejmě jsou lichotivější a méně lichotivé úhly.

Osobně si myslím, že třeba tady vypadáš daleko lépe, přirozená, usměvavá. Máš ty sama nějaké požadavky na minimální výšku partnera? Samozřejmě nemyslím, aby byl vysoký jako ty, ale třeba 165-170, prošlo by?

• Citovat
  • Upravit
188
6.2.22 16:32
@ontarova.stara píše:
Osobně si myslím, že třeba tady vypadáš daleko lépe, přirozená, usměvavá. Máš ty sama nějaké požadavky na minimální výšku partnera? Samozřejmě nemyslím, aby byl vysoký jako ty, ale třeba 165-170, prošlo by?

Já si většinou dávala i filtr na seznamkách, aby byl muž menší, ale fakt to není podmínka. Jen preference, ale jak jsem říkala, na nějaké preference jsem se musela vykašlat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 16:33
@Prof. Farnsworth píše:
Protože bys mi byla někam pod prsa? :D

No a co? Kličko a Hayden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.2.22 16:33
@Ruth A. píše:
Nic jsem needitovala, ale samozřejmě jsou lichotivější a méně lichotivé úhly.

A nosíš na ta rande nějaká „ženštější“ oblečení? Ne, že by ti ta košile neslušela, ale pokud chceš udělat dojem, tak by se hodily šaty nebo sukně a nějaké boty na podpatku (které ti navíc přidají pár centimetrů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 16:34

No a tady to vidíte přímo online, pro mě není výška problém, pro pána je. A takhle je to imrvére :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 16:35
@Prof. Farnsworth píše:
A nosíš na ta rande nějaká „ženštější“ oblečení? Ne, že by ti ta košile neslušela, ale pokud chceš udělat dojem, tak by se hodily šaty nebo sukně a nějaké boty na podpatku (které ti navíc přidají pár centimetrů).

Ne, nosím běžné oblečení, džíny, svetry, košile, tenisky. Nosím, v čem se cítím dobře.
Ale během let se styl změnil a byla doba, kdy jsem nosila jen „ženskou“ módu, šaty atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.2.22 16:35
@Ruth A. píše:
No a tady to vidíte přímo online, pro mě není výška problém, pro pána je. A takhle je to imrvére :D.

Pro pána to problém není, problém by to byl pro jeho stávající přítelkyni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.2.22 16:40
@Ruth A. píše:
No a co? Kličko a Hayden…

Koukala jsem, ale i ona má alespoň 155 cm. Ve vzhledu to opravdu není, vypadáš nadprůměrně (a ženské můžeš věřit :mrgreen: ), navíc máš takový dívčí půvab.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky