Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
6.2.22 14:02
@jege píše:
A Tvůj příspěvek už v ní má? :think:

Prófa je ozdobou její voliéry. Snad neprozradím příliš mnoho, ale jeho skautská přezdívka byla „Sloní chobot“ 8).

• Citovat
  • Upravit
14751
6.2.22 14:05
@ontarova.stara píše:
Prófa je ozdobou její voliéry. Snad neprozradím příliš mnoho, ale jeho skautská přezdívka byla „Sloní chobot“ 8).

Jj., kolovala taková básnička: „Sloní chobot, šu, ká jako robot“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35937
6.2.22 14:23
@ontarova.stara píše:
Prófa je ozdobou její voliéry. Snad neprozradím příliš mnoho, ale jeho skautská přezdívka byla „Sloní chobot“ 8).

Ale mamutí chobot tam ještě nemá, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.2.22 14:28
@jege píše:
Ale mamutí chobot tam ještě nemá, co? :think:

To byla Ontarova přezdívka, proto tehdy v čestném souboji nad Prófou vyhrál a smí mě již dvacet let plně sponzorovat.

• Citovat
  • Upravit
188
6.2.22 14:57
@Prof. Farnsworth píše:
Tak zkus tinder nebo badoo a nech se sbalit někým, kdo vypadá, že si chce jen zasexovat. Nebo si dej inzerát na amatéry - tam jde primárně o sex.

No, tak znovu - na seznamkách jsem více jak dekádu. Více jak dekádu. Prosím pěkně více jak dekádu. Badoo a Tinder jsou seznamky. Na seznamkách jsem více jak dekádu.
Z Amatérů se mi dělá zle od žaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.2.22 15:11
@Ruth A. píše:
No, tak znovu - na seznamkách jsem více jak dekádu. Více jak dekádu. Prosím pěkně více jak dekádu. Badoo a Tinder jsou seznamky. Na seznamkách jsem více jak dekádu.

Takže deset let po seznamkách o kterých ženy prohlašují, že většina mužů je tam jen kvůli sexu, nejlépe style „napsat, první rande, sex, konec - další“, a nic, jo? Tak tomu nevěřím. Tam by si vrzla i Bohdalka a minimálně jednou ročně.

Z amatérů se ti dělá zle, ale chceš se chovat stejně. Hledáš jednorázový nezávazný sex stejně jako řada z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 15:14
@Prof. Farnsworth píše:
Takže deset let po seznamkách o kterých ženy prohlašují, že většina mužů je tam jen kvůli sexu, nejlépe style „napsat, první rande, sex, konec - další“, a nic, jo? Tak tomu nevěřím. Tam by si vrzla i Bohdalka a minimálně jednou ročně.Z amatérů se ti dělá zle, ale chceš se chovat stejně. Hledáš jednorázový nezávazný sex stejně jako řada z nich.

Jo, ale nebudu dávat na net své intimní fotky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 15:15
@Prof. Farnsworth píše:
Takže deset let po seznamkách o kterých ženy prohlašují, že většina mužů je tam jen kvůli sexu, nejlépe style „napsat, první rande, sex, konec - další“, a nic, jo? Tak tomu nevěřím. Tam by si vrzla i Bohdalka a minimálně jednou ročně.

Taky jsem si myslela. :roll: Ale jak říkám, alespoň trochu slušný člověk má hned spousty nároků a my bychom si prý „nerozuměli“ a nebyla tam „jiskra“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
6.2.22 15:16
@Ruth A. píše:

Prosím pěkně, aspoň odkaz na profil :kytka: Fakt by mě strašně zajímala holka, co za více než dekádu nedokázala najít chlapa ani na sex :dance: Jako že tam některé straší dlouhá léta, to je obecně známá věc, třebas jsem viděl fotku celkem hezké holky a po rozkliknutí profilu registrace před 15 lety a víc než 15tis přihlášení, ale doteď jsem si myslel, že si aspoň občas vrznou, když jim chodí mraky a mraky odpovědí, běžně tu holky uvádí několik stovek odpovědí na každý zveřejněný inzerát…

• Citovat
  • Upravit
3121
6.2.22 15:17

@Ruth A.

Kolik jsi měla osobních schůzek za poslední rok? Jak staří muži tě zajímají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.2.22 15:17
@Ruth A. píše:

Teď mě to fakt zajímá, před 4 lety se ti někdo hodně líbil, ale odmítl tě. Fajn. Pak jsi půl roku oslovovala muže sama. Probíhalo to přímo na ulici nebo jak? To jsi každý den potkala někoho, kdo se ti zamlouval? Vážně jsem zvědavá na detaily :D

• Citovat
  • Upravit
188
6.2.22 15:18
@Kutil Tom píše:
Prosím pěkně, aspoň odkaz na profil :kytka: Fakt by mě strašně zajímala holka, co za více než dekádu nedokázala najít chlapa ani na sex :dance: Jako že tam některé straší dlouhá léta, to je obecně známá věc, třebas jsem viděl fotku celkem hezké holky a po rozkliknutí profilu registrace před 15 lety a víc než 15tis přihlášení, ale doteď jsem si myslel, že si aspoň občas vrznou, když jim chodí mraky a mraky odpovědí, běžně tu holky uvádí několik stovek odpovědí na každý zveřejněný inzerát…

To nepopírám, napíše mi tak 50 mužů denně na všechny seznamky. A zvou na schůzky, to není problém, dokud nedojde na seznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.2.22 15:21
@Prof. Farnsworth píše:
Takže deset let po seznamkách o kterých ženy prohlašují, že většina mužů je tam jen kvůli sexu, nejlépe style „napsat, první rande, sex, konec - další“, a nic, jo? Tak tomu nevěřím. Tam by si vrzla i Bohdalka a minimálně jednou ročně.Z amatérů se ti dělá zle, ale chceš se chovat stejně. Hledáš jednorázový nezávazný sex stejně jako řada z nich.

Na amatérech jsou hlavně honiči, pak prostitutky a vesměs jejich klienti. To prostředí bych pro účely ztráty panenství fakt nedoporučovala.
Ale ten zbytek je záhada.

• Citovat
  • Upravit
14751
6.2.22 15:22
@Ruth A. píše:
Jo, ale nebudu dávat na net své intimní fotky. :kytka:

Tam ženská nemusí mít ani fotku. Stačí do profilu dát jméno a napsat, že chceš sex. Úspěch zaručen i bez fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.2.22 15:23
@Ruth A. píše:
To nepopírám, napíše mi tak 50 mužů denně na všechny seznamky. A zvou na schůzky, to není problém, dokud nedojde na seznámení.

Na kolik z těch 50 odpovíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria