Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pajka2020 píše:
Jsi hezká.
@Prof. Farnsworth píše:
Vypadáš opravdu dobře!
Kde, kde? Byla tu fotka? Jsem zvedavý jak stará babka! ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Pro pána to problém není, problém by to byl pro jeho stávající přítelkyni
Jasně, nemyslela jsem to konkrétně že si domlouváme rande, ale že ty jsi psal, že výška je důležitá, kdežto pro mě tolik není. Tedy tak náročná asi nebudu.
Možná působíš postavou jako 12ti letá holčička. Omlouvám se, proporčně jsi normální?
@Ruth A. píše:
Jasně, nemyslela jsem to konkrétně že si domlouváme rande, ale že ty jsi psal, že výška je důležitá, kdežto pro mě tolik není. Tedy tak náročná asi nebudu.
Výška je důležitá do okamžiku, kdy přijde takováhle kočka. Pak už je to jedno ![]()
@Pajka2020 píše:
Možná působíš postavou jako 12ti letá holčička. Omlouvám se, proporčně jsi normální?
Prostě jsem zmenšenina člověka
Ale prsa mám velká 65H
@Ruth A. píše:
Prostě jsem zmenšenina člověkaAle prsa mám velká 65H
Nicemu nerozumim.
Slusi ti to. ![]()
@Ruth A. píše:
Já bych poprosil o tu fotku těch 65H ![]()
@Ruth A. píše:
Prostě roztomilej hobit s prsama. Na tom si postav inzerát
!
@Ruth A. Na obou fotkách si vypadala opravdu skvěle. Na té fotce z restaurace se mi navíc líbila i ta košile, kterou si měla na sobě. A máš fakt hezký úsměv. Já mám 190 cm, ale to že si o dost menší by mi vůbec nevadilo. O tom to není. Takže shrnu to za sebe. Jít s takovou ženou na rande by bylo super. Působíš sympaticky, takže pokud by opravdu nebyl zásadní a nějaký opravdu mega zvláštní důvod při osobním setkání, tak pro mě by to asi byl pomalu splněný sen
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já bych poprosil o tu fotku těch 65H
Viz tabulka pro srovnání
@Ruth A. píše:
Vždyť jsi hezčí než 90% seznamkového osazenstva, přijít mi na schůzku, bral bych tě hned ![]()
@Kutil Tom píše:
Vždyť jsi hezčí než 90% seznamkového osazenstva, přijít mi na schůzku, bral bych tě hned
Tak zbývá ta blbá povaha - dělám ve vědě, s lidmi to moc neumím, chápu, že působím chladně (častá výtka), ale holt jsem taková věcná a ty schůzky mě už prostě po letech neabví a je to asi znát
@Ruth A. píše:
Viz tabulka pro srovnání
Navíc i vtipná. Dost srandy, kozy ven! ![]()