Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ruth A. píše:
To nepopírám, napíše mi tak 50 mužů denně na všechny seznamky. A zvou na schůzky, to není problém, dokud nedojde na seznámení.
Pak už zbývá jen to, že se na schůzkách chováš jako šílená krá. va se kterou si nikdo nechce ani nezávazně vrznout.
Jinak Badoo jsem měla teď nějakou dobu vypnuté, zkoušela jsem to jinde, ale tady je profil: https://badoo.com/…b3M-MypI7zY8
Tak odkaz asi nefunguje, možná se profil na Badoo nedá sdílet…
@Prof. Farnsworth píše:
Pak už zbývá jen to, že se na schůzkách chováš jako šílená krá. va se kterou si nikdo nechce ani nezávazně vrznout.
Je to možné. Nevím, jak se chovají jiné holky, tak nevím, jak se mám chovat já. Snažím se být přirozená.
@Ruth A. píše:
Je to možné. Nevím, jak se chovají jiné holky, tak nevím, jak se mám chovat já. Snažím se být přirozená.
Tak se jeste nekoho blizkeho zeptat, jestli nesmrdis nebo jestli ti nesmrdi z pusy. ![]()
@Martina D. píše:
Tak se jeste nekoho blizkeho zeptat, jestli nesmrdis nebo jestli ti nesmrdi z pusy.
To od sexu neodradí ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To od sexu neodradí
To se pak dělá zezadu nebo na cibulku, že…
Mě by smrad z pusy určitě odradil, ale většinou jsme se na rande ani nedostali tak blízko, aby to mohlo být cítit. Nevím o tom, že by smrdělo, máma říká, že ne. Zuby mám v pořádku.
@ontarova.stara píše:
To se pak dělá zezadu nebo na cibulku, že…
Anebo s Pravdou!
![]()
@Pajka2020 píše:
@Ruth A.Kolik jsi měla osobních schůzek za poslední rok?
No, tak vrchloná období mám za sebou, teď se chci soustředit hlavně na práci + byl lockdown + mám příbuzného v péči doma.
Tak 20 schůzek jsem měla. 2020 asi 5, 2019 určitě přes 50, 2011 třeba 120…
@Ruth A. píše:
No, tak vrchloná období mám za sebou, teď se chci soustředit hlavně na práci + byl lockdown + mám příbuzného v péči doma.
Hele, buď si z nás děláš legraci, nebo je někde zásadní problém. Vypadáš nadstandardně, nadváhu nemáš, vzdělání máš, zájem o řadu těch mužů byl… ![]()
O kolik z těch mužů si měla zájem? Jestli třeba z těch 120 jsi měla zájem o 60, tak by mezi nimi mělo být minimálně 10 kterým se také líbíš.
@Ruth A. píše:
Kolik z nich skončilo jejich nezájmem? Ty by sis dala říct, ale oni nechtěli.
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, buď si z nás děláš legraci, nebo je někde zásadní problém. Vypadáš nadstandardně, nadváhu nemáš, vzdělání máš, zájem o řadu těch mužů byl…O kolik z těch mužů si měla zájem? Jestli třeba z těch 120 jsi měla zájem o 60, tak by mezi nimi mělo být minimálně 10 kterým se také líbíš.
měla jsem zájem minimálně o 9 z 10
neřekla jsem nadstandardně, vypadám normálně, ne nadstandardně
každopádně nejsem sexy, to je velký rozdíl
neumím to moc s lidmi, neumím flirtovat atd., ale nemám problém říct na schůzce, zda by mě mohl políbit ![]()
@Pajka2020 píše:
Kolik z nich skončilo jejich nezájmem? Ty by sis dala říct, ale oni nechtěli.
Téměř všichni