Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
6.2.22 17:54
@Ruth A. píše:
Jo, klášterní škola atd. Slýchám furt. :nevim: Já zakládat rodinu ani nechci, chci sex a odkopnout. :palec: Předem říkám, že primárně vztah nehledám.

Vubec nechapu tve uvazovani, chces jako panna sex, pak odkopnout, ale zatim s Tebou ten sex nikdo nechtel. Tak asi si nekoho na to zaplatit, jinak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.2.22 17:56
@Josefuna píše:
Vubec nechapu tve uvazovani, chces jako panna sex, pak odkopnout, ale zatim s Tebou ten sex nikdo nechtel. Tak asi si nekoho na to zaplatit, jinak nevim.

Jako jo. To je taky možnost si někoho zaplatit. Asi na jejím místě bych o tom začala uvažovat.

• Citovat
  • Upravit
12501
6.2.22 17:57
@Ruth A. píše:
Výšku jsme nepsala, ale znám stejně vysoké holky, co o ctitele nemají nouzi. :palec:

No nevim, my meli kolegyni ca. 155 a sama rikala, ze se muzum nelibi. Nakonec se seznamila, vdala a maji dceru. Ale rozhodne si napadniky vybirat nemohla. Ta vyska proste je velke minus. Vetsine muzu se to libit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
6.2.22 17:58
@Ruth A. píše:
Zase kdybych byla taková kráska, tak mě osloví chlapi na ulici, dělňasové na lešení atd. Stalo se mi to 2× v životě a pokaždé to byl bezďák nebo opilec. Dělňasové si řekli Ukrajinsky, že mám fald na břiše. :potlesk:

Kde je k videni ta fotka, uz jsi ji stahla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 18:00
@Josefuna píše:
Kde je k videni ta fotka, uz jsi ji stahla?

Myslím, že vzhled je velmi přeceňovaný co se týče seznamování, vím to i z druhé strany, občas ti s horší fotkou jsou pak nejvíc sexy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
6.2.22 18:01

@Ruth A

@Josefuna píše:
Vubec nechapu tve uvazovani, chces jako panna sex, pak odkopnout, ale zatim s Tebou ten sex nikdo nechtel. Tak asi si nekoho na to zaplatit, jinak nevim.

Já bych zkusila nezávazné rande s @Templář. Třeba u vás chemie zafunguje. Případně alespoň dostaneš upřímnou zpětnou vazbu na svoje chování.

Příspěvek upraven 06.02.22 v 18:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 18:01
@Mango_Lassi píše:
Jako jo. To je taky možnost si někoho zaplatit. Asi na jejím místě bych o tom začala uvažovat.

Já si tím chci jen zvednout sebevědomí, chci mít pocit, že se někomu líbím, ale že si to zaplatím, tím si to jen zhorším. Je to důkaz toho, že se nelíbím fakt nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 18:03
@Pajka2020 píše:
Já bych zkusila nezávazné rande s @Templář. Třeba u vás chemie zafunguje. Případně alespoň dostaneš upřímnou zpětnou vazbu na svoje chování.

Akorát kvůli odmítnutí nemusím normálně jet přes celou republiku. Jela jsem nejvíce 100 kilometrů, abych dostala pomyslně plivanec do tváře… A dneska bych se jim na to vybodla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.22 18:03

Tak jsem moc malá a divná a tím bych to uzavřela, ono to nějak dopadne. 8) život je dlouhý… možná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.2.22 18:04
@Ruth A. píše:
Já si tím chci jen zvednout sebevědomí, chci mít pocit, že se někomu líbím, ale že si to zaplatím, tím si to jen zhorším. Je to důkaz toho, že se nelíbím fakt nikomu.

Zvedne ti to sebevědomí v tom, že už nebudeš panna. Třeba tě to uvolní i v jiných ohledech. Šla bych do toho, byť tebou. Jinou možnost moc nemáš, si myslím. Čím více to budeš odkládat, tím to tě bude více štvát.

• Citovat
  • Upravit
12501
6.2.22 18:04
@Ruth A. píše:
Myslím, že vzhled je velmi přeceňovaný co se týče seznamování, vím to i z druhé strany, občas ti s horší fotkou jsou pak nejvíc sexy :jazyk:

Cim budes starsi, tim bude zajem mensi. Nejlepsi by bylo seznamit se s nekym, kdo Te uz zna, treba z prace, i kdyz to neni ideal. Protoze pojud prijdes na schuzku, tak pro ty chlapi je Tvoje vyska nejspis sok. Vezmi si, ze kdyz ma chlap pod 170, tak jak na nej reaguji zeny, natoz, kdyby mel 160, proste ho automaticky vylouci. Jako opravdu si myslim, ze Tva vyska je pro vetsinu chlapu uz extrem. Musela bys hledat mezi muzi kolem 165 cm. I pokud ma nejaky 170, tak mu budes po prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.2.22 18:05
@Ruth A. píše:
Akorát kvůli odmítnutí nemusím normálně jet přes celou republiku. Jela jsem nejvíce 100 kilometrů, abych dostala pomyslně plivanec do tváře… A dneska bych se jim na to vybodla. :zed:

Já jela 200 km z Brna do Prahy a taky nic. Nebrala bych to příliš osobně, zkrátka ses nelíbila, to je život.

• Citovat
  • Upravit
188
6.2.22 18:07
@Josefuna píše:
Cim budes starsi, tim bude zajem mensi. Nejlepsi by bylo seznamit se s nekym, kdo Te uz zna, treba z prace, i kdyz to neni ideal. Protoze pojud prijdes na schuzku, tak pro ty chlapi je Tvoje vyska nejspis sok. Vezmi si, ze kdyz ma chlap pod 170, tak jak na nej reaguji zeny, natoz, kdyby mel 160, proste ho automaticky vylouci. Jako opravdu si myslim, ze Tva vyska je pro vetsinu chlapu uz extrem. Musela bys hledat mezi muzi kolem 165 cm. I pokud ma nejaky 170, tak mu budes po prsa.

Menší muži v mém okolí mají nejvíc holek a nejvyšší nároky, taková je moje zkušenost.

@Mango_Lassi píše:
Zvedne ti to sebevědomí v tom, že už nebudeš panna. Třeba tě to uvolní i v jiných ohledech. Šla bych do toho, byť tebou. Jinou možnost moc nemáš, si myslím. Čím více to budeš odkládat, tím to tě bude více štvát.

Jak jsem říkala, kamarádi mi nabízeli sex z milosti. Můžu na to kdykoliv kývnout, ale zatím nechci. Chci proto, že mě bude někdo taky chtít, a ne z milosti, a pro peníze už vůbec ne. A za chlapy běžně platím na rande… A nepomohlo to nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.2.22 18:09
@Ruth A. píše:
Jak jsem říkala, kamarádi mi nabízeli sex z milosti. Můžu na to kdykoliv kývnout, ale zatím nechci. Chci proto, že mě bude někdo taky chtít, a ne z milosti, a pro peníze už vůbec ne. A za chlapy běžně platím na rande… A nepomohlo to nikdy.

Tak sex z milosti, proč ne, konec konců. Popravdě, to poprvé je takové nic moc a fakt nečekej od toho bůhví co. Když to chceš mít za sebou, je to dobrá varianta.

• Citovat
  • Upravit
12501
6.2.22 18:09
@Ruth A. píše:

Nevim, proc chces jednorazovy sex s nekym v podstate cizim, koho uz pak stejne nehodlas videt. Prvni sex navic nekaky extra prijemny zazitek nebude, zvlaste, pokud nemas zkusenosti. Na to je treba cas a vzajemne poznavani. To se muzes rovnou odpanit vibratorem. V sexu pak stejne pokracovat nehodlas, kdyz ho chces pak odkopnout. Zrejme se nesetkava nabidka s poptavkou. On by to nekdo za penize udelal nebo pak nejaky uchyl z amateru apod., tohle nechces, ale muzi, ktere chces ty, to zrejme s tebou nelaka. Tudiz patova situace. Byt tebou, vykaslu se na inzeraty a snazim se chodit nekam mezi lidi, kde je sance se normalne seznamit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí