Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontarova.stara píše:
Prostě roztomilej hobit s prsama. Na tom si postav inzerát!
Já vím no, ale bejt tak elfka, možná je to jednodušší ![]()
@Ruth A. píše:
Ale prsa mám velká 65H
Co to je pro nás chlapy? 2, 3, 4? ![]()
@Ruth A. píše:
Prostě jsem zmenšenina člověkaAle prsa mám velká 65H
Bože, Ty jsi kus! Osobně bych měl komplex Tě začít balit, ale kdybys začala sama, tak bych určitě reagoval.
![]()
Kdysi jsem měl milenku cca 150 cm, ale celkem vyvinutou, a v posteli to byl ďábel. ![]()
@ontarova.stara píše:
Má teď plné ruce práce…
Ruce zrovna ne, ale slečna se mi fakt líbí, a to dokonce moc. Ve vnějšku problém nebude, po takové kočce by skočilo 90% chlapů…
Tak by na schůzce nemusela ani mluvit, stačilo by se jenom takhle krásně usmívat a chlap by byl z toho hotový. ![]()
@Ruth A. píše:
Něco jako C-D na běžné ženě
Malá, hezká, prsatá… Co víc si přát! ![]()
Navíc sousedka…
Bohužel ženaté nechce.
![]()
@jege píše:
Ruce zrovna ne, ale slečna se mi fakt líbí, a to dokonce moc. Ve vnějšku problém nebude, po takové kočce by skočilo 90% chlapů…Tak by na schůzce nemusela ani mluvit, stačilo by se jenom takhle krásně usmívat a chlap by byl z toho hotový.
Stačilo by aby na konci schůzky kývla na otázku „půjdeme ke mě“? ![]()
@jege píše:
Ruce zrovna ne, ale slečna se mi fakt líbí, a to dokonce moc. Ve vnějšku problém nebude, po takové kočce by skočilo 90% chlapů…Tak by na schůzce nemusela ani mluvit, stačilo by se jenom takhle krásně usmívat a chlap by byl z toho hotový.
Zase kdybych byla taková kráska, tak mě osloví chlapi na ulici, dělňasové na lešení atd. Stalo se mi to 2× v životě a pokaždé to byl bezďák nebo opilec. Dělňasové si řekli Ukrajinsky, že mám fald na břiše. ![]()
@Ruth A. píše:
Něco jako C-D na běžné ženě
Teď jsi to vylepšila, měj ohledy, že Jegouš je starší pán a ne zcela zdráv. Teď se mu sekne hercna a máš ho na svědomí
.