Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
5.2.22 19:18
@Mango_Lassi píše:
Jj, potkala jsem někoho, kdo se líbil mně a já jemu. Předtím to vše bylo jaksi moc na sílu. Ale na rozdíl od Ruth jsem nutně nepotřebovala „o to přijít“ a byla jsem smirena s myšlenkou, že budu single dalších 20 let třeba.

Však já jsem taky smířená, spíš mě zajímá, proč mě nechtějí, stejně jako zbytek osazenstva tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.2.22 19:21
@Ruth A. píše:
Však já jsem taky smířená, spíš mě zajímá, proč mě nechtějí, stejně jako zbytek osazenstva tady.

Proč tě to vlastně zajímá? Ale můj názor je jasný, podle mě je to kombinace faktorů - jsi vybíravá a asi čekáš, že chlap bude kolem tebe trochu skákat. Ono je fakt, že se ti někdo líbil před 4 lety vypovídá sám o sobě dost - evidentně se příliš angažovat nebudeš, když se ti chlap až tolik nelíbí. A líbí se ti málokdo :D

• Citovat
  • Upravit
188
5.2.22 19:22

Z biologického hlediska tam je zvědavost, a hlavně tu je ten psychický faktor, ovšem přijít o to s bůhvíkým jen, aby to bylo, to by mi psychicky nijak nepomohlo. I mladší holky většinou chtějí, aby to bylo z lásky. No, lásku nepotřebuju, ale oboustrannou přitažlivost jo, bez toho si nějakou vášeň nedovedu představit. Než nějaký mechanický sex, to mě fakt nevytrhne. Orgasmus mi nechybí, mám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.2.22 19:25
@Ruth A. píše:
Z biologického hlediska tam je zvědavost, a hlavně tu je ten psychický faktor, ovšem přijít o to s bůhvíkým jen, aby to bylo, to by mi psychicky nijak nepomohlo. I mladší holky většinou chtějí, aby to bylo z lásky. No, lásku nepotřebuju, ale oboustrannou přitažlivost jo, bez toho si nějakou vášeň nedovedu představit. Než nějaký mechanický sex, to mě fakt nevytrhne. Orgasmus mi nechybí, mám. :D

V tomto ohledu jednodušší to mají holky, co se jim někdo líbí každou chvíli. :lol: ty mezi ně nepatříš, nic tě nenutí vztahy navazovat.

• Citovat
  • Upravit
188
5.2.22 19:25
@Mango_Lassi píše:
Proč tě to vlastně zajímá? Ale můj názor je jasný, podle mě je to kombinace faktorů - jsi vybíravá a asi čekáš, že chlap bude kolem tebe trochu skákat. Ono je fakt, že se ti někdo líbil před 4 lety vypovídá sám o sobě dost - evidentně se příliš angažovat nebudeš, když se ti chlap až tolik nelíbí. A líbí se ti málokdo :D

Tak já nevím, drtivá většina kamarádek má ctitele, já ne, a táhne se to tak už druhé desetiletí. Ony měly vždycky většinou nějaké ctitele, když byly zadané, když se vdaly a měly děti. Pískají na ně dělníci, na mě ne. Mají na ně sexuální narážky taxikáři, na mě ne. Ano, ne každý pozornost je příjemná, ale já nemám ani tu příjemnou, ani nepříjemnou. Mojí vybíravostí to asi nebude, to je přece jen spíš reakce okolí na mě, než moje na ně. Jsem ráda, že nemám tu nežádoucí sexuální pozornost, nemusím se bát, že mě bude někdo osahávat v MHD, ale číslo od sympaťáka taky nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.2.22 19:27
@Mango_Lassi píše:
V tomto ohledu jednodušší to mají holky, co se jim někdo líbí každou chvíli. :lol: ty mezi ně nepatříš, nic tě nenutí vztahy navazovat.

Mně to přijde jako výhoda, že ani mě se tolik mužů nelíbí, protože odmítnutí bylo jen pár, co opravdu zabolela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.2.22 19:29
@Ruth A. píše:
Tak já nevím, drtivá většina kamarádek má ctitele, já ne, a táhne se to tak už druhé desetiletí. Ony měly vždycky většinou nějaké ctitele, když byly zadané, když se vdaly a měly děti. Pískají na ně dělníci, na mě ne. Mají na ně sexuální narážky taxikáři, na mě ne. Ano, ne každý pozornost je příjemná, ale já nemám ani tu příjemnou, ani nepříjemnou. Mojí vybíravostí to asi nebude, to je přece jen spíš reakce okolí na mě, než moje na ně. Jsem ráda, že nemám tu nežádoucí sexuální pozornost, nemusím se bát, že mě bude někdo osahávat v MHD, ale číslo od sympaťáka taky nedostanu.

Prostě nevysíláš správné signály, ale uklidní se, to je normální, každá dračice být nemusí. Některá to má daný v sobě, ty ne. Asi existují způsoby, jak se to naučit, ale to nebude nic pro holky, co nechtějí vystoupit ze své komfortní zóny.

• Citovat
  • Upravit
5710
5.2.22 19:30
@Ruth A. píše:
Z biologického hlediska tam je zvědavost, a hlavně tu je ten psychický faktor, ovšem přijít o to s bůhvíkým jen, aby to bylo, to by mi psychicky nijak nepomohlo. I mladší holky většinou chtějí, aby to bylo z lásky. No, lásku nepotřebuju, ale oboustrannou přitažlivost jo, bez toho si nějakou vášeň nedovedu představit. Než nějaký mechanický sex, to mě fakt nevytrhne. Orgasmus mi nechybí, mám. :D

Pred chvili jsi psala, ze by ti stacil sex s tim, kdo je cistotny a neresi blbiny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
5.2.22 19:33
@Martina D. píše:
Pred chvili jsi psala, ze by ti stacil sex s tim, kdo je cistotny a neresi blbiny. :lol:

Tak zase to u ženských není nic divného, že dokáží napsat úplně protichůdnou věc nejen v jedné diskuzi, ale někdy i na jedné straně :mrgreen: :* :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
188
5.2.22 19:37
@Martina D. píše:
Pred chvili jsi psala, ze by ti stacil sex s tim, kdo je cistotny a neresi blbiny. :lol:

Však jo, ale to není s bůhvíkým.
Zatím byla příležitost jen s chlapem, co strašlivě smrděl (asi potem, či co), kuřákem (taky smrděl), nebo měl doma něco, co ukazují v pořadu Extreme hoarders. Když obývákem proběhne šváb, tak to nepovažuju za normu, ani za něco, co mě může nažhavit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.2.22 19:38
@Ruth A. píše:
Mně to přijde jako výhoda, že ani mě se tolik mužů nelíbí, protože odmítnutí bylo jen pár, co opravdu zabolela.

Je to výhoda i nevýhoda. Odmítnutí tě sice tolik nebolí, ale zároveň ani nemotivuje ani nestimuluje, abys hledala dál. Kdybys opravdu byla v této věci citlivější, tak dnes nejsi panna :D

• Citovat
  • Upravit
188
5.2.22 19:39
@Kutil Tom píše:
Tak zase to u ženských není nic divného, že dokáží napsat úplně protichůdnou věc nejen v jedné diskuzi, ale někdy i na jedné straně :mrgreen: :* :srdce: :dance:

Nevidím v tom nic protichůdného, čistotný a sympatický není bůhvíkdo. Kdybyste viděli moje reálné možnosti, co jsem měla, tak byste asi pochopili… :mrgreen: Aby měl třeba zubů víc, než těch, co mu chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.2.22 19:41
@Mango_Lassi píše:
Je to výhoda i nevýhoda. Odmítnutí tě sice tolik nebolí, ale zároveň ani nemotivuje ani nestimuluje, abys hledala dál. Kdybys opravdu byla v této věci citlivější, tak dnes nejsi panna :D

Já si třeba dala jednu dobu pravidlo, že každý den někoho oslovím. Jelikož hodně jezdím v MHD, vždycky jsem tam za den potkala někoho, kdo se mi líbil. Bylo z toho spíš mrzení. Asi po půl roce jsem to vzdala, ale i tak to bylo přes 150 oslovených mužů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
5.2.22 19:43
@Mango_Lassi píše:

Presne tak, ja jsem taky vybirava a v nacti jsem byla 2 roky sama, od 18 do 20, pritom zajemcu hromada, ale ke vsem jsem mela vyhrady. Jine nenarocne a malo pohledne holky sly z naruce do naruce, kazdych par mesicu novy vztah.Pak jsem si rekla, ze me nebavi byt sama a dam sanci nekomu pouzitelnemu. Zpocatku to u me nebyla stoprocentni vasen, ale byli jsme spolu 5 let, pak jsem se zamilovala do jineho, tam byla ta oboustranna vasen a jsme spolu dodnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.2.22 19:44

A kdo píše, že je na vině moje hrozná povaha - našla jsem si během hledání mnoho přátel a dodnes se kamarádíme, třeba i s těmi, co jsem je oslovila v MHD. Asi by se se mnou nekamarádili, kdybych byla taková děsná ženská… Vídáme se, chodím jim na svatby, na křtiny, pohřby :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí