Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ruth A. píše:
Ale to, že jsem panna, tak to musí znamenat, že chci zakladatele?
Jak jsem říkala, chci někoho, s kým se budeme chtít v reálu při setkání. Zakladatele neznám, nikam mě nepozval. Místo toho chce hodnotit fotky jako desetiletý kluk v nultých letech na Libimseti.
Tak pred schuzkou se fotky obvykle vymenuji, ne?
Podle me ti chtel poslat foto, abys rekla, jestli by schuzka mela cenu. A schuzku navrhoval, misto uz doladite spolu. Podle me prehlizis zakladni signaly.
@Ruth A. píše:
Kdyby si žádná žena s BMI nad 23 nevrzla, tak jsme asi dávno vymřeli.
Tak on ten zakopaný pes asi nebude ve váze.
To jádro problému bude asi v tom, že střílíš výš, než máš nabito a neseplo to. Respektive že oni si mohou vybírat ze širokého okruhu a ty tam nijak nevyčníváš. Jít do kompromisu asi nechceš, zas tolik po vztahu netoužíš
.
@Martina D. píše:
Tak pred schuzkou se fotky obvykle vymenuji, ne?Podle me ti chtel poslat foto, abys rekla, jestli by schuzka mela cenu. A schuzku navrhoval, misto uz doladite spolu. Podle me prehlizis zakladni signaly.
Tak ho prostě nechce. Musí jít na schůzku s ním? Není to povinnost
@ontarova.stara píše:
Tak on ten zakopaný pes asi nebude ve váze.
To jádro problému bude asi v tom, že střílíš výš, než máš nabito a neseplo to. Respektive že oni si mohou vybírat ze širokého okruhu a ty tam nijak nevyčníváš. Jít do kompromisu asi nechceš, zas tolik po vztahu netoužíš.
Však já po vztahu netoužím
. Šlo mi jen o sex s někým, kdo je alespoň čistotný a neřeší blbiny. Tak moc snad nechci. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Tak ho prostě nechce. Musí jít na schůzku s ním? Není to povinnost
Ja byt do 30 panna a bez partnera, tak se uz obouvam a bezim.
Ale zakladatelka to ma hozene jinak a proste byt ve vztahu pro ni neni asi az takova priorita. Znam jen jednu pannu 30+ a tam byla kombinace vzhledu, povahy, stydlivosti, nezajmu…
@Ruth A. píše:
Však já po vztahu netoužím. Šlo mi jen o sex s někým, kdo je alespoň čistotný a neřeší blbiny. Tak moc snad nechci.
To splnuje zakladatel. ![]()
@Ruth A. Mě teda přijdeš docela protivná v reakcích, taková trochu zapšklá stará panna. A bude hůř.
A jseš strašně negativní, všechno je problém. To rozhodně moc sexy nepůsobí.
A co ta věda, co v ní děláš? Někteří vědátoři mají svůj svět ![]()
@Martina D. píše:
Ja byt do 30 panna a bez partnera, tak se uz obouvam a bezim.Ale zakladatelka to ma hozene jinak a proste byt ve vztahu pro ni neni asi az takova priorita. Znam jen jednu pannu 30+ a tam byla kombinace vzhledu, povahy, stydlivosti, nezajmu…
Já myslím, že zakladatelka si moc vybírat nemůže, ale myslí si, že ano.
@Martina D. píše:
To splnuje zakladatel.
No jo, kdyby napsal, že se sejdeme třeba někde na půl cesty (nevím, odkud je), nemám problém, ale nakonec neposlal ani fotku
. Ale takové to „ohodnoť mi fotky“ mě nevzrušuje
.
@Kockazvysocan píše:
@Ruth A. Mě teda přijdeš docela protivná v reakcích, taková trochu zapšklá stará panna. A bude hůř.
A jseš strašně negativní, všechno je problém. To rozhodně moc sexy nepůsobí.A co ta věda, co v ní děláš? Někteří vědátoři mají svůj svět
Však jo, mám taky svůj svět
. Mezi kolegy jsou tedy všichni zadaní/nemají zájem.
Jo, negativně působím, ale nejsem negativní, celkově jsem v životě docela spokojená.
@Kockazvysocan píše:
A jseš strašně negativní, všechno je problém. To rozhodně moc sexy nepůsobí.A co ta věda, co v ní děláš? Někteří vědátoři mají svůj svět
Na mě působí, že chce něco extra. Proč ne, na druhou stranu. A chápu ji zase, jsem třeba taky mega kritická a taky protivná ![]()
@Ruth A. Do těch chlapů musíš trochu investovat, myslím čas, city a tak. Je to trochu vopruz, ale jinak to nefunguje. Hlavně je mýtus, že všichni chtějí jen šuk, jo, na to jsem taky dojela
chtějí trochu toho srdíčka
@Mango_Lassi píše:
@Ruth A. Do těch chlapů musíš trochu investovat, myslím čas, city a tak. Je to trochu vopruz, ale jinak to nefunguje. Hlavně je mýtus, že všichni chtějí jen šuk, jo, na to jsem taky dojelachtějí trochu toho srdíčka
Já byla ochotná, hlavně, když tam byly city z mojí strany, ale prostě vždycky tam byl problém, Třeba on měl rád jinou, nebo odjel do zahraničí, nebo mě prostě odmítl.
@Ruth A. píše:
Však já po vztahu netoužím. Šlo mi jen o sex s někým, kdo je alespoň čistotný a neřeší blbiny. Tak moc snad nechci.
No ale pokud chlap (řešíme jen sex), který vypadá dobře a má možnost si vybírat, má volit mezi pannou 30+ a jinou, co asi zvolí? Když budu chtít chlapa na sex, nebudu zaučovat postarší jelito
. Do toho bych šla jen v momentě, kdyby mě opravdu zaujal jako člověk a stálo by mi to za to.
Pokud nechceš vztah a jen někoho atraktivního na sex, obávám se, že ti ujel vlak. V tom vztahu by se to spíše nějak utřepalo, protože by tam hrály roli i jiné kvality.
Neřeš BMI, spíš je to jinde. Nevím, jak moc chceš o to přijít, ale holt musíš zainvestovat trochu času a energie, samo od sebe to nepůjde a princ na bílém koni nepřijede tě os.ukat. Trpělivost a chodit na schůzky, nic jiného. I když je to opruz, tomu rozumím.