Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
5.2.22 17:25
@Ruth A. píše:
Kdyby si žádná žena s BMI nad 23 nevrzla, tak jsme asi dávno vymřeli :D. :think:

Neřeš BMI, spíš je to jinde. Nevím, jak moc chceš o to přijít, ale holt musíš zainvestovat trochu času a energie, samo od sebe to nepůjde a princ na bílém koni nepřijede tě os.ukat. Trpělivost a chodit na schůzky, nic jiného. I když je to opruz, tomu rozumím.

• Citovat
  • Upravit
5709
5.2.22 17:27
@Ruth A. píše:
Ale to, že jsem panna, tak to musí znamenat, že chci zakladatele? :palec:
Jak jsem říkala, chci někoho, s kým se budeme chtít v reálu při setkání. Zakladatele neznám, nikam mě nepozval. Místo toho chce hodnotit fotky jako desetiletý kluk v nultých letech na Libimseti :D.

Tak pred schuzkou se fotky obvykle vymenuji, ne? :think: Podle me ti chtel poslat foto, abys rekla, jestli by schuzka mela cenu. A schuzku navrhoval, misto uz doladite spolu. Podle me prehlizis zakladni signaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.2.22 17:29
@Ruth A. píše:
Kdyby si žádná žena s BMI nad 23 nevrzla, tak jsme asi dávno vymřeli :D. :think:

Tak on ten zakopaný pes asi nebude ve váze.
To jádro problému bude asi v tom, že střílíš výš, než máš nabito a neseplo to. Respektive že oni si mohou vybírat ze širokého okruhu a ty tam nijak nevyčníváš. Jít do kompromisu asi nechceš, zas tolik po vztahu netoužíš :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.22 17:29
@Martina D. píše:
Tak pred schuzkou se fotky obvykle vymenuji, ne? :think: Podle me ti chtel poslat foto, abys rekla, jestli by schuzka mela cenu. A schuzku navrhoval, misto uz doladite spolu. Podle me prehlizis zakladni signaly.

Tak ho prostě nechce. Musí jít na schůzku s ním? Není to povinnost

• Citovat
  • Upravit
188
5.2.22 17:37
@ontarova.stara píše:
Tak on ten zakopaný pes asi nebude ve váze.
To jádro problému bude asi v tom, že střílíš výš, než máš nabito a neseplo to. Respektive že oni si mohou vybírat ze širokého okruhu a ty tam nijak nevyčníváš. Jít do kompromisu asi nechceš, zas tolik po vztahu netoužíš :nevim:.

Však já po vztahu netoužím :D. Šlo mi jen o sex s někým, kdo je alespoň čistotný a neřeší blbiny. Tak moc snad nechci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5709
5.2.22 17:38
@Mango_Lassi píše:
Tak ho prostě nechce. Musí jít na schůzku s ním? Není to povinnost

Ja byt do 30 panna a bez partnera, tak se uz obouvam a bezim. :mrgreen: Ale zakladatelka to ma hozene jinak a proste byt ve vztahu pro ni neni asi az takova priorita. Znam jen jednu pannu 30+ a tam byla kombinace vzhledu, povahy, stydlivosti, nezajmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5709
5.2.22 17:40
@Ruth A. píše:
Však já po vztahu netoužím :D. Šlo mi jen o sex s někým, kdo je alespoň čistotný a neřeší blbiny. Tak moc snad nechci. :roll:

To splnuje zakladatel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
5.2.22 17:41

@Ruth A. Mě teda přijdeš docela protivná v reakcích, taková trochu zapšklá stará panna. A bude hůř.
A jseš strašně negativní, všechno je problém. To rozhodně moc sexy nepůsobí.

A co ta věda, co v ní děláš? Někteří vědátoři mají svůj svět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
5.2.22 17:42
@Martina D. píše:
Ja byt do 30 panna a bez partnera, tak se uz obouvam a bezim. :mrgreen: Ale zakladatelka to ma hozene jinak a proste byt ve vztahu pro ni neni asi az takova priorita. Znam jen jednu pannu 30+ a tam byla kombinace vzhledu, povahy, stydlivosti, nezajmu…

Já myslím, že zakladatelka si moc vybírat nemůže, ale myslí si, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.2.22 17:42
@Martina D. píše:
To splnuje zakladatel. :mrgreen:

No jo, kdyby napsal, že se sejdeme třeba někde na půl cesty (nevím, odkud je), nemám problém, ale nakonec neposlal ani fotku :D. Ale takové to „ohodnoť mi fotky“ mě nevzrušuje :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.2.22 17:44
@Kockazvysocan píše:
@Ruth A. Mě teda přijdeš docela protivná v reakcích, taková trochu zapšklá stará panna. A bude hůř.
A jseš strašně negativní, všechno je problém. To rozhodně moc sexy nepůsobí.A co ta věda, co v ní děláš? Někteří vědátoři mají svůj svět :nevim:

Však jo, mám taky svůj svět :). Mezi kolegy jsou tedy všichni zadaní/nemají zájem.
Jo, negativně působím, ale nejsem negativní, celkově jsem v životě docela spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.2.22 17:44
@Kockazvysocan píše:
A jseš strašně negativní, všechno je problém. To rozhodně moc sexy nepůsobí.A co ta věda, co v ní děláš? Někteří vědátoři mají svůj svět :nevim:

Na mě působí, že chce něco extra. Proč ne, na druhou stranu. A chápu ji zase, jsem třeba taky mega kritická a taky protivná :D

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.22 17:47

@Ruth A. Do těch chlapů musíš trochu investovat, myslím čas, city a tak. Je to trochu vopruz, ale jinak to nefunguje. Hlavně je mýtus, že všichni chtějí jen šuk, jo, na to jsem taky dojela :D chtějí trochu toho srdíčka

• Citovat
  • Upravit
188
5.2.22 17:50
@Mango_Lassi píše:
@Ruth A. Do těch chlapů musíš trochu investovat, myslím čas, city a tak. Je to trochu vopruz, ale jinak to nefunguje. Hlavně je mýtus, že všichni chtějí jen šuk, jo, na to jsem taky dojela :D chtějí trochu toho srdíčka

Já byla ochotná, hlavně, když tam byly city z mojí strany, ale prostě vždycky tam byl problém, Třeba on měl rád jinou, nebo odjel do zahraničí, nebo mě prostě odmítl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.2.22 17:52
@Ruth A. píše:
Však já po vztahu netoužím :D. Šlo mi jen o sex s někým, kdo je alespoň čistotný a neřeší blbiny. Tak moc snad nechci. :roll:

No ale pokud chlap (řešíme jen sex), který vypadá dobře a má možnost si vybírat, má volit mezi pannou 30+ a jinou, co asi zvolí? Když budu chtít chlapa na sex, nebudu zaučovat postarší jelito 8). Do toho bych šla jen v momentě, kdyby mě opravdu zaujal jako člověk a stálo by mi to za to.
Pokud nechceš vztah a jen někoho atraktivního na sex, obávám se, že ti ujel vlak. V tom vztahu by se to spíše nějak utřepalo, protože by tam hrály roli i jiné kvality.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky