Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
5.2.22 16:15
@Templář píše:
@Ruth A. Tak nevím no. Říkám si. Já jsem panic, nezkušený, chtěl bych to už mít taky za sebou. Poznat ženu i jinak než jako kolegyni z práce nebo kamarádku. Ty jsi panna. Možná chceš prostě někoho zkušeného, co tě o,,to'' připraví. Já ale určitě vím, že to nebude, tak, jak jsem si to kolikrát vysnil. Z lásky, s tím koho budu milovat do konce života… Tajný můj sen… Jenže vím, že realita bude jiná. A když proto nic neudělám, tak mi opravdu zůstane jen ten sen… V tom zase stojím nohama na zemi. Asi to byla dost velká náhoda, že odpovídáš tady na diskuzi ty. Žena. Spíše jsem čekal rady od chlapů, co třeba taky čekali déle, ale dočkali se. Co nakonec rozhodlo. Rozhodně nejsem žádný úchylák. Jen mě třeba napadlo, že možná já i ty bychom měli o jednu starost v tom životě míň a taky se nemuseli cítit trapně, když by to třeba bylo u nás pro oba poprvé.

No, tak nevím, jednou napíšeš, že chceš, abych hodnotila fotky jako třináctiletému, pak vlastně nabízíš sex :mrgreen:. Já říkám, vynucené bych to nechtěla, nechci se scházet, abych „už to měla za sebou“. Nemusím mít nikoho zkušeného, spíš mi ale jde o to, že to chci, protože oba chceme, a ne proto, že nemáme nikoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
5.2.22 16:25
@Ruth A. píše:
Jinak po asi 12-14 letech hledání jsem samozřejmě smířená s tím, že to asi nepřijde, jen to nemůžu pochopit. Muži přece chtějí sex, občas to nemusí být modelka Victorias Secret. Já mám všechny zuby, mám prsa, zadek, mám jen pár kilo navíc, blond vlasy, makeup, nehty, chodím na kosmetiku, deodorant, parfém, čisté oblečení. A stejně si vždycky najdou záminku, proč to nejde. Většinou „jiskru“. Já bych po nich skončila hned, oni necítí jiskru. :think:

Ty jo, docela by mě zajímalo, jak vlastně vypadáš. Jako s tímhle popisem a 15 let nic, ani pusa pořádně, to je fakt divné, až neuvěřitelné :think:

• Citovat
  • Upravit
188
5.2.22 16:27
@Kutil Tom píše:
Ty jo, docela by mě zajímalo, jak vlastně vypadáš. Jako s tímhle popisem a 15 let nic, ani pusa pořádně, to je fakt divné, až neuvěřitelné :think:

Znovu říkám, tohle není o vzhledu, minimálně ne v tom tradičním smyslu slova. Vypadám naprosto průměrně úměrně ke svému věku. Na fotkách vždy o něco lépe než v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
5.2.22 16:31
@Ruth A. píše:
Znovu říkám, tohle není o vzhledu, minimálně ne v tom tradičním smyslu slova. Vypadám naprosto průměrně úměrně ke svému věku. Na fotkách vždy o něco lépe než v reálu.

No tak nikdy to neni JENOM o vzhledu, ale vzhled dělá většinu. O to spíš, jestli vypadáš aspon průměrně, takové ženské mají zájemců, jéje… tak o to je to divnější :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.22 16:35
@Ruth A. píše:

Není problém, že ti chlapi to z tebe až moc cítí?
Jinak ti rozumím, sehnat chlapa na sex mezi mými 20 a 30 lety bylo prakticky nemožné. Téměř všichni chlapi, co se mi líbili, příliš nereflektovali moje signály. Já ti v tomto věřím. To je takový umění být antisexy :) každá to nemá.
Taky jsem typ, co pije maximálně kafe a z večírků odchází mezi prvními.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
5.2.22 16:39
@Mango_Lassi píše:
Není problém, že ti chlapi to z tebe až moc cítí?
Jinak ti rozumím, sehnat chlapa na sex mezi mými 20 a 30 lety bylo prakticky nemožné. Téměř všichni chlapi, co se mi líbili, příliš nereflektovali moje signály. Já ti v tomto věřím. To je takový umění být antisexy :) každá to nemá

Taková situace nastane pouze v případě, kdy ošklivka chce hezouna, který má na výběr mnoho jiných hezčích. Pak samozřejmě nereflektuje. Průměrně hezká holka může napadníky přehazovat vidlema, pokud nemá naprosto přemrštěné požadavky.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.22 16:41
@Kutil Tom píše:
Taková situace nastane pouze v případě, kdy ošklivka chce hezouna, který má na výběr mnoho jiných hezčích. Pak samozřejmě nereflektuje. Průměrně hezká holka může napadníky přehazovat vidlema, pokud nemá naprosto přemrštěné požadavky.

Tak jasně, no. Uznávám, že moje motivace sehnat někoho za každou cenu, příliš vysoká nebyla. Když mi dal vyvolený košem, akceptovala jsem to a nikoho jiného nehledala. Průměrného chlapa, nebo lépe řečeno, jen tak někoho z nabídky jsem nechtěla. Toto nejde lámat přes koleno.

Pointa je ta, že je strašně těžké potkat někoho, kde to „sepne“ obousměrně. Mně se stalo v životě jen jednou.

• Citovat
  • Upravit
188
5.2.22 17:07

Jako nechtěla bych někoho, kdo se mi nelíbí, chci sex, ne znásilnění. Sama nekouřím, proč chtít kuřáka? Nepiju, proč číhat po opilcích na baru? Proč jít hodně pod to, co sama nabízím? Málokterá nechce závazky, kytky, večeře, to beru jako bonus ze své strany. K tomu příjemné vystupování, můžu se bavit téměř o čemkoliv, pracuju ve vědě. Proč bych měla jít do nějakého chlapa, co se mi už od pohledu protiví… Že jsem pro někoho náročná? Tak klidně, ale cítila bych se sebe-zneužitá, kdybych kývla na nabídku od někoho, kdo mě vůbec nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.2.22 17:10

@Ruth A. A nemůže být jeden z těch problémů v těch „pár kg navíc“? Tím se tě vůbec nechci dotknout, ale někdo si pod tím představí i dvacet.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.22 17:12
@Ruth A. píše:
Jako nechtěla bych někoho, kdo se mi nelíbí, chci sex, ne znásilnění. Sama nekouřím, proč chtít kuřáka? Nepiju, proč číhat po opilcích na baru? Proč jít hodně pod to, co sama nabízím? Málokterá nechce závazky, kytky, večeře, to beru jako bonus ze své strany. K tomu příjemné vystupování, můžu se bavit téměř o čemkoliv, pracuju ve vědě. Proč bych měla jít do nějakého chlapa, co se mi už od pohledu protiví… Že jsem pro někoho náročná? Tak klidně, ale cítila bych se sebe-zneužitá, kdybych kývla na nabídku od někoho, kdo mě vůbec nebere.

Já si osobně myslím, že přes všechny své proklamace i chlapi chtějí trochu toho divadla, aspoň to je moje zkušenost :D
Ale jako jo, fakt nemusíš, pokud nechceš :D na panenství ještě nikdo neumřel.

• Citovat
  • Upravit
22566
5.2.22 17:18

Skočil mi tam starý příspěvek, tak nic :zed:

Příspěvek upraven 05.02.22 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.2.22 17:20
@ontarova.stara píše:
@Ruth A. A nemůže být jeden z těch problémů v těch „pár kg navíc“? Tím se tě vůbec nechci dotknout, ale někdo si pod tím představí i dvacet.

Mám BMI 23,1, ale pro někoho, kdo chce hodně štíhlou, tak je to hodně, ale stejně tak můžu být moc drobná pro milovníky kyprých tvarů, to si člověk nevybere, já jsem ráda, že jsem zdravá… měla jsem v životě i více méně kg a nic se nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
5.2.22 17:21
@Ruth A. píše:
No, tak nevím, jednou napíšeš, že chceš, abych hodnotila fotky jako třináctiletému, pak vlastně nabízíš sex :mrgreen:. Já říkám, vynucené bych to nechtěla, nechci se scházet, abych „už to měla za sebou“. Nemusím mít nikoho zkušeného, spíš mi ale jde o to, že to chci, protože oba chceme, a ne proto, že nemáme nikoho jiného.

Vidis, zakladatele jsi odmitla, nechces ani foto a ani se sejit, ale dal pises, ze nevis, cim to je, ze jsi sama.
Ja treba nejsem prvoplanova krasavice, ale ve 20+ jsem to prehazovala vidlema. Kdyz jsem odchazela z nejake zabavy a nikdo po mne nechtel telefon nebo me tam aspon nebalil, myslela jsem si, ze se neco podivneho stalo. Obvykle neuplynul ani mesic, aby me nekdo novy nepozval na rande. Vetsina se mi nelibila, ale co uz. Nekdy jsem byla i zoufala, ze musim odmitat dalsiho hejhulu a neco mu vysvetlovat. Casto me kluci oslovovali v metru, na ulici, v jidelne, myslim, ze to bylo hlavne tim, ze jsem pusobila mile a zkoumave pohledy oplacela lehkym usmevem. Mozna tohle je ten recept. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.2.22 17:21

Kdyby si žádná žena s BMI nad 23 nevrzla, tak jsme asi dávno vymřeli :D:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.2.22 17:23
@Martina D. píše:
Vidis, zakladatele jsi odmitla, nechces ani foto a ani se sejit, ale dal pises, ze nevis, cim to je, ze jsi sama.
Ja treba nejsem prvoplanova krasavice, ale ve 20+ jsem to prehazovala vidlema. Kdyz jsem odchazela z nejake zabavy a nikdo po mne nechtel telefon nebo me tam aspon nebalil, myslela jsem si, ze se neco podivneho stalo. Obvykle neuplynul ani mesic, aby me nekdo novy nepozval na rande. Vetsina se mi nelibila, ale co uz. Nekdy jsem byla i zoufala, ze musim odmitat dalsiho hejhulu a neco mu vysvetlovat. Casto me kluci oslovovali v metru, na ulici, v jidelne, myslim, ze to bylo hlavne tim, ze jsem pusobila mile a zkoumave pohledy oplacela lehkym usmevem. Mozna tohle je ten recept. :think:

Ale to, že jsem panna, tak to musí znamenat, že chci zakladatele? :palec:
Jak jsem říkala, chci někoho, s kým se budeme chtít v reálu při setkání. Zakladatele neznám, nikam mě nepozval. Místo toho chce hodnotit fotky jako desetiletý kluk v nultých letech na Libimseti :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí