Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a úplně stejně to platí pro úchyly, co jim jde jen o to, aby měli pannu. Takže mi prosím už nepište do zpráv, že vás vzrušuje panenství a chcete mě. Takhle to fakt nechci já.
@Ruth A. píše:
Nepiju alkohol… On ať si klidně dá, ale zase s někým opilým bych do postele nešla. Nepotřebuju to zas za každou cenu, chci, aby to bylo dobrovolné a alespoň trochu příjemné. Ideálně, abychom si to odbyli a už se třeba nikdy neviděli.
Před kamarády bych se styděla, takže to odmítám. Nemohla bych se jim už podívat do očí, kdyby mě viděla v intimní situaci. To raději nic. Zas TAK moc to nepotřebuju.
To nechápu. Ty nehledáš vztah, randění, trochu romantiky…? Nehledáš nejlepšího kamaráda, se kterým si budeš rozumět a bude to klapat i v posteli?
@Pajka2020 píše:
To nechápu. Ty nehledáš vztah, randění, trochu romantiky…? Nehledáš nejlepšího kamaráda, se kterým si budeš rozumět a bude to klapat i v posteli?
Ne, chci o TO přijít. Nehledám vztah, jen sex. Potkat se a cítit přitažlivost a podlehnout jí, to je můj vysněný scénář, za kterým se honím kdovíkolik… čtrnáct… let…
Asi je to divný, ale každý má svou představu, mně přijde sexy, když je to s někým, koho neznám, nemusím se hlídat, nemusím myslet na to, jestli to není trapný a co si o mě bude myslet a co řekne případně našim společným známým. ![]()
@Ruth A. píše:
Jo a úplně stejně to platí pro úchyly, co jim jde jen o to, aby měli pannu. Takže mi prosím už nepište do zpráv, že vás vzrušuje panenství a chcete mě. Takhle to fakt nechci já.
Ježíš
to ti fakt někdo psal?
@Kutil Tom píše:
Ježíšto ti fakt někdo psal?
To vždycky, když jsem to někdo v diskuzi zmínila (nemyslím na emiminu, i jinde). Vždycky žadoní o fotku a že když „nejsem moc daleko“, tak tedy přijedou a za malý finanční obnos mě mého trápení zbaví. ![]()
@Ruth A. píše:
Ne, chci o TO přijít. Nehledám vztah, jen sex. Potkat se a cítit přitažlivost a podlehnout jí, to je můj vysněný scénář, za kterým se honím kdovíkolik… čtrnáct… let…Asi je to divný, ale každý má svou představu, mně přijde sexy, když je to s někým, koho neznám, nemusím se hlídat, nemusím myslet na to, jestli to není trapný a co si o mě bude myslet a co řekne případně našim společným známým.
Takže chceš jen podlehnout vášni, a pak si žít dál svůj single život bez sexu?
@Pajka2020 píše:
Takže chceš jen podlehnout vášni, a pak si žít dál svůj single život bez sexu?
Proč? Možná to budu chtít opakovat… Poznat víc lidí, jaké to je, ideálně s různými muži, mít srovnání.
@Ruth A. píše:
To vždycky, když jsem to někdo v diskuzi zmínila (nemyslím na emiminu, i jinde). Vždycky žadoní o fotku a že když „nejsem moc daleko“, tak tedy přijedou a za malý finanční obnos mě mého trápení zbaví.
To by mohla být fajn brigáda! ![]()
Že bych si na stará kolena začal trochu přivydělávat?
![]()
No, sex na první schůzce se mi opravdu zdá hodně rychlý, ale popravdě i já sám cítím, že pokud by přišel hned na druhé nebo maximálně třetí, tak je to ideál. A co by bylo asi úplně nejlepší, tak to třeba zažít i právě s některou, která je taky nezkušená. Alespoň by ani na jedné straně nebyly zbytečné výčitky a ostych, protože by to bylo pro oba poprvé… Dlouho jsem si říkal, že přece taky musí existovat nějaká žena, která třeba řeší podobný problém.
@jege píše:
To by mohla být fajn brigáda!Že bych si na stará kolena začal trochu přivydělávat?
![]()
![]()
Já takové lidi hned blokuju, ale i tak by mě zajímalo, o kolik by si řekli a
. Přitom podle fotek to byli staří páprdové. ![]()
@Ruth A. píše:
Ne, chci o TO přijít. Nehledám vztah, jen sex. Potkat se a cítit přitažlivost a podlehnout jí, to je můj vysněný scénář, za kterým se honím kdovíkolik… čtrnáct… let…Asi je to divný, ale každý má svou představu, mně přijde sexy, když je to s někým, koho neznám, nemusím se hlídat, nemusím myslet na to, jestli to není trapný a co si o mě bude myslet a co řekne případně našim společným známým.
Pokud jsi zamilovaná a on taky, tak se fakt nehlídáš a nemyslíš na to, jestli je to trapný. Možná trochu, když je to poprvé? Pak už ne
Já bych se zase styděla před cizím.
@Karolína13210 píše:
Pokud jsi zamilovaná a on taky, tak se fakt nehlídáš a nemyslíš na to, jestli je to trapný. Možná trochu, když je to poprvé? Pak už ne
Já bych se zase styděla před cizím.
Jenže já nejsem zamilovaná, na první, druhé, třetí schůzce se nezamilovávám, ale sex bych si i tak dala. Stačí mi přitažlivost. Bohužel není oboustranná…
@Ruth A. píše:
To vždycky, když jsem to někdo v diskuzi zmínila (nemyslím na emiminu, i jinde). Vždycky žadoní o fotku a že když „nejsem moc daleko“, tak tedy přijedou a za malý finanční obnos mě mého trápení zbaví.
@Ruth A. píše:
Přitom podle fotek to byli staří páprdové.
Neber mi iluze, já už počítal, co vše si za přivýdělek pořídím!
![]()
Ale díval jsem se na Tvůj profil a nemáš tam uvedeno ani bydliště, byť pro trochu šikovné není problém si jej zjistit. Takhle třeba zbytečně dostáváš nabídky, které pro Tebe nejsou relevantní. ![]()
@Kutil Tom píše:![]()
![]()
Kdyby aspoň napsali, že ten malý obnos zaplatí oni
Jako jo, dost holek prodalo panenství, to mi dává smysl.
Já bych do toho nešla, ale zase platit bych za to taky nechtěla. Maximálně kafe mu koupím. ![]()