Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ruth A. Vždycky jsem si říkal, že každý člověk je svým způsobem krásný a zajímavý a je jen důležité potkat protějšek, který to v druhém objeví. Jenže hledání je opravdu obtížné zvláště u chlapa, kdy stále platí, že o ženu vždy projeví mnohonásobně více mužů zájem a ona tak má na výběr. Několikrát jsem zhodnotil své možnosti a ano vím, že se vzhledem jde něco udělat, i se šatníkem. Co se ale změnit nedá je bohužel povaha a chybějící zkušenosti. Když jsem odpovídal na seznamkách, tak v drtivé většině případů tam již ženy mají jedno či více dětí a potřebují oporu a chlapa živitele. No a vzhledem k mým zkušenostem ohledně vztahů a sexu, které jsou nulové, tak opravdu nemám takové ženě možnost nabídnout ve mě,, hotového chlapa'' Byť jsem v životě a přístupu k němu zodpovědný, tak žádná žena nechce vedle sebe někoho, kdo v 35 letech ještě je panic
@Kutil Tom píše:
To mi přijde jako pěkná blbost, sorry. Taková spíš milosrdná lež. Něco jako když holky říkají „jsi pro mě moc hodný, nezasloužím si tě“.
Není to blbost, znám ženy, co jsou silnější a muži po nich letí. Já mám 50 kilo a neletí po mně nikdo. Proto žena s 200 kily může být víc sexy. Je to prostě fakt. Já sama jsem zhubla a nic se na faktu nezměnilo. Byla jsem asexuální předtím i potom, bez ohledu na váhu.
@Templář píše:
@Ruth A. Vždycky jsem si říkal, že každý člověk je svým způsobem krásný a zajímavý a je jen důležité potkat protějšek, který to v druhém objeví. Jenže hledání je opravdu obtížné zvláště u chlapa, kdy stále platí, že o ženu vždy projeví mnohonásobně více mužů zájem a ona tak má na výběr. Několikrát jsem zhodnotil své možnosti a ano vím, že se vzhledem jde něco udělat, i se šatníkem. Co se ale změnit nedá je bohužel povaha a chybějící zkušenosti. Když jsem odpovídal na seznamkách, tak v drtivé většině případů tam již ženy mají jedno či více dětí a potřebují oporu a chlapa živitele. No a vzhledem k mým zkušenostem ohledně vztahů a sexu, které jsou nulové, tak opravdu nemám takové ženě možnost nabídnout ve mě,, hotového chlapa'' Byť jsem v životě a přístupu k němu zodpovědný, tak žádná žena nechce vedle sebe někoho, kdo v 35 letech ještě je panic
Ale proč jim to říkáš, já jsem to skoro nikomu na seznamkách neřekla. Ani jim do toho nic není.
@Tom-One píše:
Ehm,30% a více populace je single a to protože často chtějí:)
Pojmy a dojmy co?
Tolik k tomu malému procentu:)))
Ano ten současný trend je zřejmý, četl jsem pár článků a doba je, jaká je. Můj problém a ten hlavní důvod proč jsem tady ve zkratce napsal svůj příběh je to, že v 35 letech jsem stále panic a bez jakékoliv zkušenosti se vztahem a ženami. Troufnu si tvrdit, že valná většina těch 30%, co jsou dnes singles, tak sex a třeba i krátký vztah zažila. Minimálně.
@Ruth A. Na to, abych jim to řekl, tak nikdy nedošlo. Řekl bych, že ty ženy to samy vycítí. Ono to asi není zase tak nepřehlédnutelné. A jak jsem psal. V životě jsem měl jen dvě rande. Schůzky. Tam jsem samozřejmě toto nezmiňoval. Když jsem měl profily na seznamkách, tak také žádné náznaky, které by mohly vydedukovat. Snad jen to, že 35 letý muž, svobodný, bezdětný, do toho kouknou na fotky a je jim spousta věcí jasných. Proto taky téměř žádná odezva. S těmi málo se kterými jsem si psal, tak ty jsem oslovil sám, ale vždy nastal opakující se scénář. Buď po určité době odpovídat přestaly a nebo u dvou jsme byli domluvení na schůzce a jako čistě náhodou ten den onemocněly, malovaly byt, měly kocovinu a teď nejaktuálnější výmluva na podezření na Covid.
@Ruth A. píše:
Není to blbost, znám ženy, co jsou silnější a muži po nich letí. Já mám 50 kilo a neletí po mně nikdo. Proto žena s 200 kily může být víc sexy. Je to prostě fakt. Já sama jsem zhubla a nic se na faktu nezměnilo. Byla jsem asexuální předtím i potom, bez ohledu na váhu.
No jak myslíš. Z pohledu chlapa ti říkám, že nic jako „jsi příliš krásná na to, abych s tebou měl sex“ neexistuje
ale zařiď se jak chceš. Krásná žena dokáže chlapa odradit od chuti na sex jen extrémně protivným chováním, jinak těžko ![]()
Na tvém místě bych napsala Ruth A. soukromou zprávu a zkusila se seznámit s ní.
@Kutil Tom píše:
No jak myslíš. Z pohledu chlapa ti říkám, že nic jako „jsi příliš krásná na to, abych s tebou měl sex“ neexistuje![]()
ale zařiď se jak chceš. Krásná žena dokáže chlapa odradit od chuti na sex jen extrémně protivným chováním, jinak těžko
Kde píšu, že jsem moc krásná? Jen říkám, že vypadám „normálně“, a prostě ano, na světě jsou holky, které jsou ošklivější a mají sex, to je prostě fakt, v mnoha směrech. V dětství jsem byla dětská miss, já vím, že to nic neznamená, ale prostě nemůžu být TAK strašlivě ošklivá. Ale být hezká a být přitažlivá jsou prostě naprosto odlišné věci.
@Pajka2020 píše:
@TemplářNa tvém místě bych napsala Ruth A. soukromou zprávu a zkusila se seznámit s ní.
Takhle to bohužel nefunguje, sešla jsem se s pár panici a zůstala jsem pannou
.
@Ruth A. píše:
Takhle to bohužel nefunguje, sešla jsem se s pár panici a zůstala jsem pannou.
Proč myslíš, že to nefungovalo (důvod)?
Kdybyste si rozuměli, tak spolu můžete delší dobu (třeba rok) platonicky randit jako to dělají mladí.
@Pajka2020 píše:
Proč myslíš, že to nefungovalo (důvod)?Kdybyste si rozuměli, tak spolu můžete delší dobu (třeba rok) platonicky randit jako to dělají mladí.
To fakt ne
. Nechci s nikým randit rok, chci sex, ne randit. Randila jsem tolik let bezúspěšně, že se mi z představy, jak se s někým scházím u miliónprvní kávičky, dělá úplně mdlo. Když byly třeba dvě schůzky a on nechtěl ani polibek, skončila jsem to, na to nemám čas na nějaké kavárenské posedávání, na to mám kamarády a kamarádky.
@Pajka2020 píše:
Proč myslíš, že to nefungovalo (důvod)?Kdybyste si rozuměli, tak spolu můžete delší dobu (třeba rok) platonicky randit jako to dělají mladí.
Většina mladých (nad 15 let) se IMHO drží zlatého pravidla sexu na 3-5. schůzce. Jak není do druhé schůzky ani pusta, je to podle mě známka nezájmu. Já bych měla klidně sex na první schůzce, to je značka ideál.
No, ale aby bylo s kým, no. ![]()
@Kutil Tom píše:
@Ruth A. zkus místo kávičky dvojku vína, to prolomí ledy
Nepiju alkohol… On ať si klidně dá, ale zase s někým opilým bych do postele nešla. Nepotřebuju to zas za každou cenu, chci, aby to bylo dobrovolné a alespoň trochu příjemné. Ideálně, abychom si to odbyli a už se třeba nikdy neviděli.
Před kamarády bych se styděla, takže to odmítám. Nemohla bych se jim už podívat do očí, kdyby mě viděla v intimní situaci. To raději nic. Zas TAK moc to nepotřebuju.
Tak jako pta se na emiminu, tak se da odvodit to, ze by on treba tu rodinu chtel a takovou by logicky hledal
ale jako muze to byt shoda nahod, to vi nejlip ten dotazujici se - a vypada to, ze tedy mozna ty to vis jeste lip