Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
5.2.22 17:55
@Ruth A. píše:
Já byla ochotná, hlavně, když tam byly city z mojí strany, ale prostě vždycky tam byl problém, Třeba on měl rád jinou, nebo odjel do zahraničí, nebo mě prostě odmítl.

Njn, to je život. Hoď za hlavu rčení, že je můžeš přehazovat vidlema, to je nesmysl. Ber to tak, že uhnat chlapa k sexu je trochu práce a občas musíš dělat věci, které ti nejsou zase úplně příjemné (třeba v mém případě se namalovat, usmívat a odpustit si některé rýpavé poznámky). Holt není to zadarmo, musíš si trošku zamakat a trochu té sebekontroly to chce. Ale jo, nakonec něco seženeš. Mně pomohlo brát to trošku jako práci nebo povinnost.

• Citovat
  • Upravit
188
5.2.22 17:55
@ontarova.stara píše:
No ale pokud chlap (řešíme jen sex), který vypadá dobře a má možnost si vybírat, má volit mezi pannou 30+ a jinou, co asi zvolí? Když budu chtít chlapa na sex, nebudu zaučovat postarší jelito 8). Do toho bych šla jen v momentě, kdyby mě opravdu zaujal jako člověk a stálo by mi to za to.
Pokud nechceš vztah a jen někoho atraktivního na sex, obávám se, že ti ujel vlak. V tom vztahu by se to spíše nějak utřepalo, protože by tam hrály roli i jiné kvality.

Ale já jim to neříkám, že jsem panna, nemůžou to vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.2.22 18:01
@Ruth A. píše:
Ale já jim to neříkám, že jsem panna, nemůžou to vědět…

Ve tvém věku to samo od sebe nepřijde. Chybí ti zkušenost a ve spoustě věcí ti ujel už vlak. Musíš jen zkoušet a zkoušet (pokud to ovšem reálně chceš). Pokud ne, není co řešit, stěžovat si umíme všichni.

• Citovat
  • Upravit
188
5.2.22 18:01
@Mango_Lassi píše:
Njn, to je život. Hoď za hlavu rčení, že je můžeš přehazovat vidlema, to je nesmysl. Ber to tak, že uhnat chlapa k sexu je trochu práce a občas musíš dělat věci, které ti nejsou zase úplně příjemné (třeba v mém případě se namalovat, usmívat a odpustit si některé rýpavé poznámky). Holt není to zadarmo, musíš si trošku zamakat a trochu té sebekontroly to chce. Ale jo, nakonec něco seženeš. Mně pomohlo brát to trošku jako práci nebo povinnost.

Maluju se každý den, kvůli sobě. Nosím drahé oblečení a luxusní prádlo, kvůli sobě. Kadeřník každých 8 týdnů, nehty, prodloužené řasy každých 14 dní. Posilovna 3× týdně. Nechala jsem si udělat rty a botox. Popravdě znám málo holek v mém okolí, co do sebe tolik investují. A já to dělám kvůli sobě, chci se líbit alespoň sobě, když nikomu jinému. A mám na to i víc času než třeba máma od dětí, to je jasné, priority jsou jinde.
Ano, nemám ráda „sexy“ oblečení, nosím džíny, tenisky, ale prostě nechci ze sebe dělat něco, co nejsem. Pořád chci být ve své komfortní zóně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.2.22 18:03
@Ruth A. píše:
Maluju se každý den, kvůli sobě. Nosím drahé oblečení a luxusní prádlo, kvůli sobě. Kadeřník každých 8 týdnů, nehty, prodloužené řasy každých 14 dní. Posilovna 3× týdně. Nechala jsem si udělat rty a botox. Popravdě znám málo holek v mém okolí, co do sebe tolik investují. A já to dělám kvůli sobě, chci se líbit alespoň sobě, když nikomu jinému. A mám na to i víc času než třeba máma od dětí, to je jasné, priority jsou jinde.
Ano, nemám ráda „sexy“ oblečení, nosím džíny, tenisky, ale prostě nechci ze sebe dělat něco, co nejsem. Pořád chci být ve své komfortní zóně.

Džiny a tenisky a botox. Zajímavá kombinace :D však je to pouze o tobě, jak moc chceš podstupovat kompromisy.

• Citovat
  • Upravit
188
5.2.22 18:04
@Mango_Lassi píše:
Ve tvém věku to samo od sebe nepřijde. Chybí ti zkušenost a ve spoustě věcí ti ujel už vlak. Musíš jen zkoušet a zkoušet (pokud to ovšem reálně chceš). Pokud ne, není co řešit, stěžovat si umíme všichni.

Ujel vlak nám všem, někomu jelo cestování, někomu kariéra, mně vztahy.
Zkoušela jsem to fakt fest, měla jsem třeba i 4 schůzky do týdne (kolem 22-25 let věku, přijde mi, že jsem tenkrát nedělal nic jiného), byla to hrozná ztráta času a já nevím, jestli chci další roky strávit dopisováním na seznamkách.
Docela se obávám, že by mě sex stejně zklamal. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.2.22 18:06
@Ruth A. píše:
Ujel vlak nám všem, někomu jelo cestování, někomu kariéra, mně vztahy.
Zkoušela jsem to fakt fest, měla jsem třeba i 4 schůzky do týdne (kolem 22-25 let věku, přijde mi, že jsem tenkrát nedělal nic jiného), byla to hrozná ztráta času a já nevím, jestli chci další roky strávit dopisováním na seznamkách.
Docela se obávám, že by mě sex stejně zklamal. :think:

Jo, to nejspíš :D

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
5.2.22 18:17
@Mango_Lassi píše:
Tak jasně, no. Uznávám, že moje motivace sehnat někoho za každou cenu, příliš vysoká nebyla. Když mi dal vyvolený košem, akceptovala jsem to a nikoho jiného nehledala. Průměrného chlapa, nebo lépe řečeno, jen tak někoho z nabídky jsem nechtěla. Toto nejde lámat přes koleno.Pointa je ta, že je strašně těžké potkat někoho, kde to „sepne“ obousměrně. Mně se stalo v životě jen jednou.

Pointa je ta, že tenhle problém mají jen a pouze ti a ty, které a kteří mají extrémně přemrštěné požadavky v poměru k tomu, co sami a samy nabízejí.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.22 18:30
@Kutil Tom píše:
Pointa je ta, že tenhle problém mají jen a pouze ti a ty, které a kteří mají extrémně přemrštěné požadavky v poměru k tomu, co sami a samy nabízejí.

To nikdo nepopírá. A na tom není nic špatného. Na nedostatek sexu nebo na panenství ještě nikdo nezemřel.

• Citovat
  • Upravit
22566
5.2.22 18:32

[

@Ruth A. píše:
Maluju se každý den, kvůli sobě. Nosím drahé oblečení a luxusní prádlo, kvůli sobě. Kadeřník každých 8 týdnů, nehty, prodloužené řasy každých 14 dní. Posilovna 3× týdně. Nechala jsem si udělat rty a botox. Popravdě znám málo holek v mém okolí, co do sebe tolik investují. A já to dělám kvůli sobě,chci se líbit alespoň sobě, když nikomu jinému. A mám na to i víc času než třeba máma od dětí, to je jasné, priority jsou jinde.
Ano, nemám ráda „sexy“ oblečení, nosím džíny, tenisky, ale prostě nechci ze sebe dělat něco, co nejsem. Pořád chci být ve své komfortní zóně.

Otázkou je, jestli nepůsobíš příliš uměle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5709
5.2.22 18:37

Znam jeste jeden pripad, pekna, mila, stihla holka, chytra, VS, pracovita, koupila si sama ve 25 svuj byt a splacela ho, do 30+ bez vztahu a asi i panna. Duvodem nejspis extremni stydlivost a cekani na prince. Par let po 30 potkala nejakyho vyrazne starsiho castecneho Roma, strasne ji pritahoval, uplne do nej zblbla, ma s nim dite, ale byl to pro ni jen privesek, neustale beha za chlapkem, ten na ni kasle, sproste ji nadava, nakonec k nim domu pritahl svoji ex, protoze pry mlada spatne pecuje o nej a domacnost, tak aby ji byvala manzelka zaucila, ta ji komanduje, ona se jenom snazi a breci, ale odejit od chlapka nechce. Stezovala si roky moji kamaradce, posilala ji nahravky urazek, plakala, kamaradka se pokousela ji z toho vztahu dostat, ale nic, miluje ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.2.22 18:38
@Kockazvysocan píše: [Otázkou je, jestli nepůsobíš příliš uměle

Příliš uměle, příliš zanedbaně, příliš hubená, příliš tlustá, příliš džínová :D. Není člověk ten, co by se zalíbil lidem všem. Ne, nepřijdu si umělá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
5.2.22 18:43
@Martina D. píše:
Znam jeste jeden pripad, pekna, mila, stihla holka,chytra, VS, pracovita, koupila si sama ve 25 svuj byt a splacela ho, do 30+ bez vztahu a asi i panna. Duvodem nejspis extremni stydlivost a cekani na prince. Par let po 30 potkala nejakyho vyrazne starsiho castecneho Roma, strasne ji pritahoval, uplne do nej zblbla, ma s nim dite, ale byl to pro ni jen privesek, neustale beha za chlapkem, ten na ni kasle, sproste ji nadava, nakonec k nim domu pritahl svoji ex, protoze pry mlada spatne pecuje o nej a domacnost, tak aby ji byvala manzelka zaucila, ta ji komanduje, ona se jenom snazi a breci, ale odejit od chlapka nechce. Stezovala si roky moji kamaradce, posilala ji nahravky urazek, plakala, kamaradka se pokousela ji z toho vztahu dostat, ale nic, miluje ho.

No CHYTRÁ asi tedy zrovna moc ne :mrgreen: :jazyk: :dance: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
5.2.22 18:44
@Ruth A. píše:
Příliš uměle, příliš zanedbaně, příliš hubená, příliš tlustá, příliš džínová :D. Není člověk ten, co by se zalíbil lidem všem. Ne, nepřijdu si umělá. :nevim:

Tak už nenapínej a uka aspoň tu fotku :* :D  :dance:

• Citovat
  • Upravit
5709
5.2.22 18:44
@Kutil Tom píše:
No CHYTRÁ asi tedy zrovna moc ne :mrgreen: :jazyk: :dance: :andel:

Ve skole chytra… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek