Panic ve 35 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
5.2.22 18:46
@Kutil Tom píše:
Tak už nenapínej a uka aspoň tu fotku :* :D :dance:

8o jsi vážně zvědavý na 30+ pannu? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.22 18:46
@Ruth A. píše:
Já byla ochotná, hlavně, když tam byly city z mojí strany, ale prostě vždycky tam byl problém, Třeba on měl rád jinou, nebo odjel do zahraničí, nebo mě prostě odmítl.

A co nekdo z okoli, libi se nekdo tobe a chtela bys ty nekoho? Zkousis svest, vtipky, narazky, pohledy, usmevy, dvojsmysly, pochvaly, fyzicky kontakt? Anebo spis cekas na tyto akce od protejska? Mozna to nemusi byt o poctu kavicek s cizimi, ale zapracovat na nekom, kdo se libi tobe… Mne treba prijde vedecke prostredi dost sexy, nevim jak to mate vy, ale takova labina s vlastni sprchou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22566
5.2.22 18:47
@Ruth A. píše:
Příliš uměle, příliš zanedbaně, příliš hubená, příliš tlustá, příliš džínová :D. Není člověk ten, co by se zalíbil lidem všem. Ne, nepřijdu si umělá. :nevim:

Já myslela, že chceš najít důvod, proč tě nikdo nechce, ale jseš zbytečně jízlivá. Nějaký problém máš a buď je to vzhled nebo chování a dost možná i kombinace obojího. Myslím ale z toho mála, cos tu napsala, že na pohodu nebudeš. Poradila bych ti na to co nejdřív vlítnout, protože máš našlápnuto být extra třídní stará panna. Třeba se tím něco zlomí a už to z tebe nebude čitelný na první dobrou, nebo ti to nic neřekne a hodíš se do klidu. Každopádně přestaň být vybíravá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
5.2.22 18:50
@Mango_Lassi píše:
8o jsi vážně zvědavý na 30+ pannu? 8o

Jo, nejde mi do hlavy, jak je něco takového vůbec možné, když je údajně aspoň průměrně hezká, neváží metrák a sama má zájem o to panenství přijít, prostě jsem zvědavý, co je tam za háček :D :andel:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.22 18:52
@Kockazvysocan píše:
Já myslela, že chceš najít důvod, proč tě nikdo nechce, ale jseš zbytečně jízlivá. Nějaký problém máš a buď je to vzhled nebo chování a dost možná i kombinace obojího. Myslím ale z toho mála, cos tu napsala, že na pohodu nebudeš. Poradila bych ti na to co nejdřív vlítnout, protože máš našlápnuto být extra třídní stará panna. Třeba se tím něco zlomí a už to z tebe nebude čitelný na první dobrou, nebo ti to nic neřekne a hodíš se do klidu. Každopádně přestaň být vybíravá

A proč má přestat být? Ono se jí to panenství líbí. Já třeba napíšu, že na tom sexu zas tolik toho není, aby ho musela za každou cenu ztratit. Tak bude panna do 50.

Já jsem o to přišla v 19 a půl a nemám pocit, že by mi něco uniklo, kdybych o to přišla ve 30. Nebo i později.

• Citovat
  • Upravit
22566
5.2.22 18:58
@Mango_Lassi píše:
A proč má přestat být? Ono se jí to panenství líbí. Já třeba napíšu, že na tom sexu zas tolik toho není, aby ho musela za každou cenu ztratit. Tak bude panna do 50.Já jsem o to přišla v 19 a půl a nemám pocit, že by mi něco uniklo, kdybych o to přišla ve 30. Nebo i později.

Tak ona sama píše, že ji jde o sex, tak se jí být pannou asi moc nelíbí. Otázkou je, jestli to chce kvůli tomu, že je to společenský nepřijatelné nebo má biologickou potřebu. Možná kdyby nebyla pod tlakem, tak jí i ten vztah půjde navázat líp. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
5.2.22 19:00

No jestli vypadáš tak, jak tvrdíš, tak ve vzhledu určitě problém nebude. I holky s 30 kg nadváhy, fousama a brežněvem mají chlapa. :nevim: Buď sis vysnila Belmonda na kterého nestačíš a nebo musí být problém v povaze. Jinak si to neumím vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
5.2.22 19:01
@Mango_Lassi píše:
A proč má přestat být? Ono se jí to panenství líbí. Já třeba napíšu, že na tom sexu zas tolik toho není, aby ho musela za každou cenu ztratit. Tak bude panna do 50.Já jsem o to přišla v 19 a půl a nemám pocit, že by mi něco uniklo, kdybych o to přišla ve 30. Nebo i později.

A na co jsi po dvacitce nahanela ty chlapy, kdyz na sexu nic neni? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
5.2.22 19:02

Jak už tu zaznělo, tak radím vesnickou zábavu, nebo diskotéku a vím, že nepiješ, ale možná sklenka vína prolomí ledy. Nikde přece není napsané, že se musíš zliskat jak doga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.2.22 19:05
@Kockazvysocan píše:
Tak ona sama píše, že ji jde o sex, tak se jí být pannou asi moc nelíbí. Otázkou je, jestli to chce kvůli tomu, že je to společenský nepřijatelné nebo má biologickou potřebu. Možná kdyby nebyla pod tlakem, tak jí i ten vztah půjde navázat líp. :nevim:

Njn, jenže kdo hledá, najde. Ale ona nehledá ve skutečnosti. Když jsem měla biologickou potřebu, tak jsem skočila i na někoho, kdo se mi vůbec nelíbil, byť jsem toho posléze hořce litovala, protože zpětně to nepřineslo vůbec nic dobrého.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.22 19:06
@Martina D. píše:
A na co jsi po dvacitce nahanela ty chlapy, kdyz na sexu nic neni? :jazyk:

Právě že jsem mezi 20 a 30 byla single. Nějaké pokusy proběhly, bezuspesne. Tak nic.

• Citovat
  • Upravit
5710
5.2.22 19:07
@Kutil Tom píše:
No CHYTRÁ asi tedy zrovna moc ne :mrgreen: :jazyk: :dance: :andel:

Ale myslim, ze je to tim, ze nema zadne zkusenosti se vztahy. Nikdy nic jineho nepoznala, nema srovnani, tak se boji odejit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
5.2.22 19:10
@Mango_Lassi píše:
Právě že jsem mezi 20 a 30 byla single. Nějaké pokusy proběhly, bezuspesne. Tak nic.

A co se zmenilo, ze po tricitce to bylo jinak a zacala jsi potkavat vhodnejsi chlapy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.2.22 19:11
@Martina D. píše:
A co se zmenilo, ze po tricitce to bylo jinak a zacala jsi potkavat vhodnejsi chlapy?

Jj, potkala jsem někoho, kdo se líbil mně a já jemu. Předtím to vše bylo jaksi moc na sílu. Ale na rozdíl od Ruth jsem nutně nepotřebovala „o to přijít“ a byla jsem smirena s myšlenkou, že budu single dalších 20 let třeba.

• Citovat
  • Upravit
188
5.2.22 19:16
@Anonymní píše:
A co nekdo z okoli, libi se nekdo tobe a chtela bys ty nekoho? Zkousis svest, vtipky, narazky, pohledy, usmevy, dvojsmysly, pochvaly, fyzicky kontakt? Anebo spis cekas na tyto akce od protejska? Mozna to nemusi byt o poctu kavicek s cizimi, ale zapracovat na nekom, kdo se libi tobe… Mne treba prijde vedecke prostredi dost sexy, nevim jak to mate vy, ale takova labina s vlastni sprchou :mrgreen:

Dělám humanitní vědy, a ne, holek tu není víc než chlapů, ale labiny se sprchou nevedem :lol:, aktuálně je to asi 4 roky, co se mi někdo fakt hodně líbil, ale odmítl mě bez udání důvodu a dnes má rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí