Paradontolog Tomáš Halabala, Brno

Anonymní
5.6.13 13:59

Paradontolog Tomáš Halabala, Brno

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli někdo nemáte zkušenost s tímto doktorem. Byla jsem tam zatím jen jednou a jsem docela zaskočená. Hned chtěl trhat všechny osmičky, řezat uzdičky u dásní dole i nahoře…Moje zubařka se docela divila, proč to řezání, že ty dásně špatné nemám. Bohužel se nikde ani nezmínil o ceně a mě bylo jaksi blbé se hned zeptat. Nevíte kolik si účtuje za např. trhání osmiček? A taky těch 300Kč si účtuje za každou návštěvu? Děkuji za příspěvky a omlouvám se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5269
5.6.13 14:15

Zeptám se ti doma, můj u něho byl tuším 3*, těch 300kč by jsi měla platit jen poprvé - něco jako registrace,
osmičky mu chce trhat také ale nenutí ho k tomu - prý z důvodu málo místa v ústech,
s uzdičkama nic neřešili ale byl tam právě kvůli vysokému stupni paradentozi takže měl i šití atd. ale nestěžuji si na něho, prý je šetrný, když je problém umrtví
a tebe tam poslala tvoje zubní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.13 14:20

Jo mě tam poslala moje zubařka, protože mě občas brní spodní zuby. Podle rentgenu mám nález trochu i na kosti. Osmičky mi chce trhat, prý že se mi od nich časem skazí sedmičky a je to zdroj infekce.. Já bych mu na to snad i kývla, ale pak jsem doma hledala na netu a našla, že za trhání osmiček „jen tak“ si někde berou cca 1000 Kč za jednu a to se mi teda fakt nechce, když s tím nemám zatím žádné problémy. O té uzdičce moje zubařka říkala, že pak lehce spadne brada a že se to ženám často nelíbí, tak mě to teda fakt vyděsilo…

• Citovat
  • Upravit
2401
5.6.13 14:48

Nechala jsem si vytrhnout vsechny ctyri osmicky a neplatila jsem ani korunu…Proc by se za to melo platit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.13 16:56

@Sepishka a to bylo u toho Halabaly? Pokud to totiž není ze zdravotního důvodu, jako že tě bolí nebo rostou šikmo do tváře…tak se to bere jako kosmetická záležitost a to pojišťovna neproplácí, prý :?:

• Citovat
  • Upravit
2401
5.6.13 20:03

No, tak v tom pripade lze rict treba, ze ma clovek od tech osmicek bolesti nebo se domluvit s dr. at napise, ze v dusledku osmicek je stizena hygiena napriklad v dusledku zvysenyho daviciho reflexu. Resila bych to s normalnim stomatologem a nechala si to na pojistovnu vyrvat na stomatochirurgii, kdyby po me chtel paradontolog prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.16 12:49

Nezná někdo ceník na dentální hygieně Mudr. Halabala?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
10.11.16 13:05

On přímo dentální hygienu nedělá, dělá to sestra, objednává se tam delší dobu dopředu než se jde k Halabalovi, tuším že sestra chce raději objednat na 2 návštěvy, v případě potřeby tu druhou zruší, je tam celkem dlouhý pořadník… ceník bude asi trochu individuální podle výkonu který bude dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 10:42

Díky za odpověď, myslela jsem, že mají třeba v ordinaci vyvěšeno: vstupní prohlídka-720Kč, air-flow 830Kč, atd. V některých ordinacích to mají vyvěšené i na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.18 15:20

Tak už k Halabalovi chodíme a perfektní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.