Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zeptám se ti doma, můj u něho byl tuším 3*, těch 300kč by jsi měla platit jen poprvé - něco jako registrace,
osmičky mu chce trhat také ale nenutí ho k tomu - prý z důvodu málo místa v ústech,
s uzdičkama nic neřešili ale byl tam právě kvůli vysokému stupni paradentozi takže měl i šití atd. ale nestěžuji si na něho, prý je šetrný, když je problém umrtví
a tebe tam poslala tvoje zubní?
Jo mě tam poslala moje zubařka, protože mě občas brní spodní zuby. Podle rentgenu mám nález trochu i na kosti. Osmičky mi chce trhat, prý že se mi od nich časem skazí sedmičky a je to zdroj infekce.. Já bych mu na to snad i kývla, ale pak jsem doma hledala na netu a našla, že za trhání osmiček „jen tak“ si někde berou cca 1000 Kč za jednu a to se mi teda fakt nechce, když s tím nemám zatím žádné problémy. O té uzdičce moje zubařka říkala, že pak lehce spadne brada a že se to ženám často nelíbí, tak mě to teda fakt vyděsilo…
Nechala jsem si vytrhnout vsechny ctyri osmicky a neplatila jsem ani korunu…Proc by se za to melo platit?
@Sepishka a to bylo u toho Halabaly? Pokud to totiž není ze zdravotního důvodu, jako že tě bolí nebo rostou šikmo do tváře…tak se to bere jako kosmetická záležitost a to pojišťovna neproplácí, prý ![]()
No, tak v tom pripade lze rict treba, ze ma clovek od tech osmicek bolesti nebo se domluvit s dr. at napise, ze v dusledku osmicek je stizena hygiena napriklad v dusledku zvysenyho daviciho reflexu. Resila bych to s normalnim stomatologem a nechala si to na pojistovnu vyrvat na stomatochirurgii, kdyby po me chtel paradontolog prachy.
Nezná někdo ceník na dentální hygieně Mudr. Halabala?
Děkuji.
On přímo dentální hygienu nedělá, dělá to sestra, objednává se tam delší dobu dopředu než se jde k Halabalovi, tuším že sestra chce raději objednat na 2 návštěvy, v případě potřeby tu druhou zruší, je tam celkem dlouhý pořadník… ceník bude asi trochu individuální podle výkonu který bude dělat
Díky za odpověď, myslela jsem, že mají třeba v ordinaci vyvěšeno: vstupní prohlídka-720Kč, air-flow 830Kč, atd. V některých ordinacích to mají vyvěšené i na netu.
Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli někdo nemáte zkušenost s tímto doktorem. Byla jsem tam zatím jen jednou a jsem docela zaskočená. Hned chtěl trhat všechny osmičky, řezat uzdičky u dásní dole i nahoře…Moje zubařka se docela divila, proč to řezání, že ty dásně špatné nemám. Bohužel se nikde ani nezmínil o ceně a mě bylo jaksi blbé se hned zeptat. Nevíte kolik si účtuje za např. trhání osmiček? A taky těch 300Kč si účtuje za každou návštěvu? Děkuji za příspěvky a omlouvám se za anonym.