Paragraf covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
22.11.21 19:59
@faraod píše:
@Náměsíčná no na mě se karanténa nevztahuje jsem bez příznaků a očkovaná..co na to říct :zed:

Tak sup ven jen v mikině, to by bylo, aby se nejaky priznak nenarodil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.11.21 20:01

Ted mi volali z hygieny a prý se karantena počítá od data kdy nám přišla sms. Což bylo víc jak 48h po testu. Takže bezpriznakove dítě v karantene 16dni :nevim:
Prý ze se to nepočítá od data odběru… fakt mi něco uteklo v našich neustále se měnících pravidlech? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42858
22.11.21 20:06
@calimero píše:
Ted mi volali z hygieny a prý se karantena počítá od data kdy nám přišla sms. Což bylo víc jak 48h po testu. Takže bezpriznakove dítě v karantene 16dni :nevim:
Prý ze se to nepočítá od data odběru… fakt mi něco uteklo v našich neustále se měnících pravidlech? :nevim:

To je nesmysl. Mělo by to být od data odběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
22.11.21 20:13

Dotaz

Holky, starší prcek je pozitivní. Mladší nega. A teď…manžel dnes pozitivní.
Otázka zní…musí mladší znovu na test? Myšleno vazbou kontaktu k manželovi. Předtím byla vazba na bráchu :mrgreen: Už jsem z toho jelen…očkovaní nejsme.

Jo…vůbec nic jim není…v tomto mají štěstí

Příspěvek upraven 22.11.21 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
22.11.21 20:14

@calimero ano, od info o výsledku to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42858
22.11.21 20:19

Viz obrázek z covid portálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.11.21 20:23
@Liška2014 píše:
@calimero ano, od info o výsledku to je.

Aha tak pak bych asi chtěla výsledek v den testu a ne až 3.den
Ale to bych asi chtěla moc, ze? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.11.21 20:24
@Havlova píše:
Viz obrázek z covid portálu.

No to jsem se mladíkovi na lince snažila vysvětlit ale prý jejich automaticky systém to počítá jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
22.11.21 20:25

@calimero syn byl v 11 dopo a v 8 večer byl pozitivní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
22.11.21 20:26
@Havlova píše:
To je nesmysl. Mělo by to být od data odběru.

samozřejmě, je to nesmysl, je to skutečně od data odběru
datum odběru je den nula a první den PO je první den izolace, pokud test vyšel pozitivní

karantény rozhodně nelze nařídit tak, že paní ABC si obvolá své známé se kterýma se potkala a tito mají povinnost nastoupit do karantény :mrgreen:

karanténu smí nařídit pouze hygiena, jakožto správní orgán a nikdo jiný

nenařídil - li nikdo karanténu, ta tudíž nařízená ani vystavena není

a že je v tom vše brutální bor – del?

no jistě, o tom žádná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42858
22.11.21 20:30
@calimero píše:
No to jsem se mladíkovi na lince snažila vysvětlit ale prý jejich automaticky systém to počítá jinak :nevim:

Tak zkus jiného pracovníka. Jsou to z větší části brigádníci. Nám se občas stane, že část rodiny pošleme 1 den a část druhý. Prostě ten stroj nacpeš vzorkama, ale do 96 jamek nacpeš 94 vzorků a 2 kontroly. A až doběhne reakce tak to vyhodnotíš a vrazíš tam další. A v tom počtu, co se to teď hrne to všechno ten den neuděláš. Ale 3 dny je moc, my máme většinu do 24 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
22.11.21 20:35

Mmch i karanténní neschopenky má vystavovat jen a pouze hygiena

občas se to snažej házet na někoho jiného, ale jestli hygiena někomu nařídí karanténu /dospělému/ je povinna mu vystavit i neschopenku

do systému e-neschopenka mají hygieny přímý vstup

a dokonce už mají odblokováno " 3 dny zpětné", tzn mohou to vystavit libovolně zpětně, ne jen 3 dny zpětně, jako mohou běžné ambulance, ale klidně týden nebo dva zpětně

takže kdo byl poslán hygienou do karantény a ta mu odmítla vystavit neschopenku, odmítat to nemá a vystavit ji je povinna…i kdyby to bylo více než 3 dny zpětně, mohou, ba dokonce jsou povinni to vystavit

že to někdy odmítají a šetří si práci a nezvládají ---- jo, to je jiná, to je bojdel tohoto státu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
22.11.21 20:44

@Havlova Takže od testu, a né od výsledku? Raději se zeptám ještě takhle :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.11.21 20:54
@Borrealis píše:
Mmch i karanténní neschopenky má vystavovat jen a pouze hygiena

občas se to snažej házet na někoho jiného, ale jestli hygiena někomu nařídí karanténu /dospělému/ je povinna mu vystavit i neschopenku

do systému e-neschopenka mají hygieny přímý vstup

a dokonce už mají odblokováno " 3 dny zpětné", tzn mohou to vystavit libovolně zpětně, ne jen 3 dny zpětně, jako mohou běžné ambulance, ale klidně týden nebo dva zpětně

takže kdo byl poslán hygienou do karantény a ta mu odmítla vystavit neschopenku, odmítat to nemá a vystavit ji je povinna…i kdyby to bylo více než 3 dny zpětně, mohou, ba dokonce jsou povinni to vystavit

že to někdy odmítají a šetří si práci a nezvládají ---- jo, to je jiná, to je bojdel tohoto státu

Dík za info. Mě v květnu, kdy hygiena trasovala kontakty a volala do 20 minut, odkázala s případnou neschopenku na obvodaka.
Takže žádný bordel, ale Augiášův chlív. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42858
22.11.21 20:59
@Luska píše:
@Havlova Takže od testu, a né od výsledku? Raději se zeptám ještě takhle :lol:.

Od odběru (prostě od té doby, co mu udělali výtěr nebo odebrali sliny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí