Paragraf covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
751
22.11.21 21:09

@Havlova Děkuji…Nám se to pořád vyhýbalo…sice už syn byl v karanténě, když byl spolužák pozitivní, to byla celá třída doma. Teď šly domu jen ty děti co byly pozitivní.
Včera byl syn u babičky, tam má CHOPN, budu se modlit, aby to nechytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101743
22.11.21 21:42
@calimero píše:
No to jsem se mladíkovi na lince snažila vysvětlit ale prý jejich automaticky systém to počítá jinak :nevim:

Musis byt nekompromisní, ja dokonce vyargumentovala pocitani od toho pozitivniho antigenu, co byl o den drive. Sice to byl boj, ale povedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101743
22.11.21 21:43
@calimero píše:
No to jsem se mladíkovi na lince snažila vysvětlit ale prý jejich automaticky systém to počítá jinak :nevim:

Musis byt nekompromisní, ja dokonce vyargumentovala pocitani od toho pozitivniho antigenu, co byl o den drive. Sice to byl boj, ale povedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
23.11.21 08:48

Holky, kdo jste byly teď na výtěrových testech z nosu, cítili jste,,dotek,, tyčinky? Jsem trochu na rozpacích.. tou tyčinkou se mně vůbec nedotkla. Jen jakoby vsunula do otvoru. Sliznice se nedotkly. I kolegyně to říkala, byla se mnou. Je to tak správně? Dík za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101743
23.11.21 09:38

@Liška2014 Myslíš ty z okraje nosu? Tak to je samozřejmě špatně, má se v každé dírce točit (jak když meješ sklenici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
23.11.21 09:50

@j.a.n.i1 no právě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
23.11.21 13:40
@calimero píše:
Ted mi volali z hygieny a prý se karantena počítá od data kdy nám přišla sms. Což bylo víc jak 48h po testu. Takže bezpriznakove dítě v karantene 16dni :nevim:
Prý ze se to nepočítá od data odběru… fakt mi něco uteklo v našich neustále se měnících pravidlech? :nevim:

to je divné, sms nemusí přijít a znám mnoho lidí, kteří na sms dlabou
ale tady je možné opravdu všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
23.11.21 13:43
@Liška2014 píše:
Holky, kdo jste byly teď na výtěrových testech z nosu, cítili jste,,dotek,, tyčinky? Jsem trochu na rozpacích.. tou tyčinkou se mně vůbec nedotkla. Jen jakoby vsunula do otvoru. Sliznice se nedotkly. I kolegyně to říkala, byla se mnou. Je to tak správně? Dík za odpověď

byla jsem a šťárala v prvé nosní dost hluboko a v puse, marně jsem přemýšlela, jestli to dělala jednou tyčinkou nebo to nějak prohodila:)

první test byl k prdu, což u tebe bude asi taky, našťourala málo, test nejasný, tak jsem musela opakovat.

jen dětem dělají na kraj nosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
23.11.21 13:45
@j.a.n.i1 píše:
@Liška2014 Myslíš ty z okraje nosu? Tak to je samozřejmě špatně, má se v každé dírce točit (jak když meješ sklenici).

@j.a.n.i1 vždy se šťáralo pouze z jedné nosní dírky, je možné, že ty jsi případ na šťárání do dvou dírek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
23.11.21 13:49
@Liška2014 píše:
Holky, starší prcek je pozitivní. Mladší nega. A teď…manžel dnes pozitivní.
Otázka zní…musí mladší znovu na test? Myšleno vazbou kontaktu k manželovi. Předtím byla vazba na bráchu :mrgreen: Už jsem z toho jelen…očkovaní nejsme.

Jo…vůbec nic jim není…v tomto mají štěstí

Příspěvek upraven 22.11.21 v 20:20

na test by vás měla poslat hygiena, museli jsme všichni a čekali jsme na sms cca 5-7 dní už si to nepamatuji, protože toho čekání bylo opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
23.11.21 13:52
@calimero píše:

tam sedí úplní tydýti, nic neví a radí špatně. To je zase aby tady něco bylo, aby se neřeklo, ale je to k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
24.11.21 07:15

@DanielaD jsem negativní. Což se čekalo ale :lol: nicméz dnes jdu znovu a jinam. Musím totiž podruhé v návaznosti na pozitivitu manžela. I druhý dosud negativní syn musí znovu. Mě už drbne. Se utestujem. Písnu pak. Jedem do Kroměříže, tam je to bez rezervace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
24.11.21 09:12

Holky nevíte někdo..když mám 8 leté dítě, pozitivní PCR test. Jak je to s ošetřovnym? Já jsem očkovaná a bez příznaků, ale o dítě se musím doma starat. Musí být doma 14 dní. Dětská doktorka mi vydá osetrovne odedne, kdy dítěti potvrdili pozitivní PCR ale na jak dlouho? Jen na těch devět dní? Nebo se to dá čerpat na celých 14? Jsem z toho jelen a covidem zatím „nepolíbená“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.11.21 09:16

@kruel Jsi oficiálně samoživitelka? Pokud ano, tak OČR je placené 15 dní.
Nicméně OČR jako omluvenka v práci funguje na neomezeně dlouho.
Můžeš dítě ošetřovat klidně měsíc, jen po 9/15 dni to děláš zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
24.11.21 09:23

@kruel jdi na neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie