Paragraf covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4215
25.11.21 12:17
@Liška2014 píše:
@PapeJ podle mě ne. To bych musela dotrasovat i já celou školku :mrgreen:
Za mě, pokud budou nega, život jde běžně dál. Osobně bych v trasování neuváděla spolužáky, to už mà hygiena určí nahlášené. Jen rodinu a případně přímý kontakt…nevím. Já spolužáky neuváděla. Za mě blbost. To byste se utestovali.

Díky a musím teď vyplňovat to trasování, když ještě nemám výsledky? Už mě uhánějí SMS, že mi vyprší za 4 hodiny ten kód. Jinak kromě školy a školky byly děti jen v kontaktu s rodinou a tam jsme všichni očkovaní, babičky už dokonce mají 3. dávku. Takže rodina je vlastně z obliga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
25.11.21 12:34

@PapeJ Trasování je na dítě? Tys byla na testu bez hygieny? Mně trasování došlo, vyplnila jsem..na syna a obratem došel kód k e žádané testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
25.11.21 12:40
@Liška2014 píše:
@PapeJ Trasování je na dítě? Tys byla na testu bez hygieny? Mně trasování došlo, vyplnila jsem..na syna a obratem došel kód k e žádané testu.

Jo, trasování je na děti. Byly na testu bez žádanky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
25.11.21 12:49
@Liška2014 píše:
@Aspera dík za tvůj příspěvek :D poradíš? Jsme neočkovaná rodina. Syn Maty test i výsledky 20.11. pozitivní. Manžel 21.11. test i výsledek pozitivní. Od 22.jsem na neschopence z důvodu karantény. Já..23.11 negativní, i druhý syn. Na test jsme museli já i nega syn znovu od hygieny skrz pozitivitu muže. Byli jsme dnes. Očekávám nega výsledek. Otázka zní…mám ukončit neschopenku a jít na očr? Nebo jak to je?? :oops:

Dle toho co píšeš jste byli na testu brzo, měli jste jít až zítra. To bude 5 dní od manželova testu. Pokud bude negativní, tak byste i tak měli dodržet karanténu 14 dní, protože nesplňujete podmínku 5 - 7 dní od manžela. Neschopenku ukončit můžeš a přejdeš na OČR. Kdybys měla test až zítra, tak můžeš 29. zase do práce a syn do školy, takto se zeptej na hygieně, zda Vám to uznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
25.11.21 13:02

@Aspera uznají. Prý 2 dny lze posunout, pokud jsme spolu už tak dlouho v karanténě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
25.11.21 13:11
@Liška2014 píše:
@Aspera uznají. Prý 2 dny lze posunout, pokud jsme spolu už tak dlouho v karanténě

Tak to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
26.11.21 08:23

Dotaz další

Jsem na neschopence, nikoli očr. Pozitivní je syn pokud po 14 dní končí izolace, je bezpříznakový už, musím volat o dětské a nějak dokládat do školky ukončení izolačky? Nebo prostě ukončím neschopnost a syn jde do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí