Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
618
14.11.11 12:46

ahoj…my chodime do Hastrmanka…cekala jsem asi 2-3 mesice na mistecko v kurzu…zacali jsme chodit asi ve 4.5 mesicich… domu jsem si nikoho nezvala…šimonovi se to libi…nektere cviky se mu nelibi, ale tak to proste nedelam a je to…proc ho mam rozcilovat…ale vodicku miluje…a ted uz konecne se otrkal a zacina obcas (kdyz se mu chce) delat i veci ktere odmital…od zacatku jsme meli supr lektorku :palec: …takze to bylo supr…ted mame jinou, ale taky je fajn… :palec:
nekdo rika, ze je v hastrmanku takove ponure svetlo…je to ve sklepe a bez oken, tak se to muze zdat, myslim ze u majaku maji okna…trosicku horsi pristup pro kocarky…tedy dostanes se tam, ale je to makacka…ja to resim Mandukou…mam to zatim pres ulici, ale pak budu muset jezdit s kocarem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
14.11.11 12:49

tatinek a asi 5 mesični šimík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
14.11.11 13:10
Tajanka píše:
tatinek a asi 5 mesični šimík :mrgreen:

já tam mám právě kamarádku lektorku, co odešla z palváčka tam, no je tam spokojená,ale to byla i v Plaváčku, chtěla jsme vědět ty rozdíly, tak mi něco málo řekla, nicméně mě všechny ty lektorky připadaly super. Tahle s ejmenuje Lucka Šmídová, taková špinavá kudrnatá blondýnka, tak říkala, že i domů chodí, to bych chtěla, já to znám a umím s nimi plavat a potápět, ale přítel to neviděl, tak bych chtěla apřece jen se to mohlo za těch 9 let změnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
14.11.11 13:47

Ahoj holky :mavam:
Já teda s Kátou nikam plavat nechodila a je to pěkná Kačena :mrgreen: když jí bylo 8 měsíců vzala jsem jí na zahradě do velkého bazénu a byla ve svém živlu,pak další rok se tam nějak bála ale za to letos už ok a plavala v kruhu atak,ale ten kurz mě lákal,jen jsem se k tomu nějak nedokopala.
No jinak dnes jsem nas… :zed: volala jsem skrz mateřskou na socku,tak prý v pátek to tam bylo alej je to někde v Praze na schválení či kontrolu,a oni tady Pardubkách s tím nemaj co dělat,tak ted nevím co jako mám dělat :cert: rodičík mi nepřišel,páč jsem ho k 23.10.rušila kůli tomu že nastupuju na tu MD takže tam mě vyplatí až jak to schválí na sociálce.no jsem nějaká v prd..li,a nevím co ted.Kámoška říkala že tam mám normálně na tu socku zajít a říct jim co a jak a že mi to razítko musej dát a ten vyměr abych mohla jít skrz ten rodičák,asi to píšu zmateně ale snad to pochopíte. :cert: nemáte s tím někdo zkušenost?díky pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.11 13:48

hanul tak jsem bez koruny dvě :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
14.11.11 13:52

no to jsme :cert: ale já byla tak vytočená tos neviděla.jela jsem i do práce se optat tam páč můj zaměst.má hlavní sídlo v Praze tak jsem myslela že to nějak pořešej oni,jenže samozřejmě účetní tam nebyla tak jsem vyřídila prd :zed: no jsem rozhodnutá že ve středu vlítnu na tu socku a bude,nenechám se odbýt,půjde se mnou manža a bude.jako fakt skvělý bez peněz před vánocema,sice manža má plat to je jasný,ale poplatí všechny poplatky,udělali jsme velký nákup a už to pude zas do mínusu se fakt poseru :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
14.11.11 13:53
lyrica píše:
hanul tak jsem bez koruny dvě :nevim: :nevim: :nevim:

a tobě teda taky nic nepřišlo ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.11 13:54

Nejhorší je, že oni s tou Prahou nehnou, myslim, že ti to nebude k ničemu, to říkala i mě ta paní, oni to mohou uspíšit, ale Praha to zasekává, i když mi teda bylo řečeno, že tam na to mají sedm dní :nevim:
Hele, my už ani na nákup nejezdíme, jen koupíme tady, co je potřeba, aby nás to nelákalo, když vůbec nevíme, kdy ty peníze přijdou, navíc mám stranou peníze na porodnici a tak, takže se musim krotit, nesmím na ně šáhnout, co bych pak dělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
14.11.11 14:03

Lyri-tak co myslíš že mám dělat?Když ona mi řekla že pod ně v Pard.vůbec nespadám a to je divný.mám teda čekat ještě týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.11 14:04
hanulka78 píše:
Lyri-tak co myslíš že mám dělat?Když ona mi řekla že pod ně v Pard.vůbec nespadám a to je divný.mám teda čekat ještě týden?

A co volat rovnou Prahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
14.11.11 14:08

to mě nenapadlo.jenže kam mám volat?jako na socku nebo práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.11 14:10
hanulka78 píše:
to mě nenapadlo.jenže kam mám volat?jako na socku nebo práci?

No tak v práci ti to snad poslali a zařídili ne? Blokuje to sociálka nebo ne? Takže na socku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
14.11.11 14:13

no v práci to poslaly to jo,ale já nechápu proč mi tvrdila že nespadám pod Pardubice ale pod Prahu :nevim: přeci nepojedu do Prahy pro razítko a ten výměr :zed: takže vlastně nevím jestli na socku či práci :zed: :zed: jsem asi debil nebo co.a ty máš číslo na tu socku v praze?asi né co? :mrgreen: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.11 14:17

No tak jestli má zaměstnavatel sídlo v Praze, tak spadáš pod Prahu asi..
Akorát tam jich je ale mrtě..těch ossz, musela by jsi vědět, pod kterou, ale to by ti tady měli říct.. http://www.narodni-pojisteni.cz/…viste/praha/ tady jsou všechny i kontaktem, když to rozklikneš..
A tohle by mělo bejt centrální, tak zkusit tam http://www.narodni-pojisteni.cz/…/ustredi.htm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
14.11.11 14:20
lyrica píše:
No tak jestli má zaměstnavatel sídlo v Praze, tak spadáš pod Prahu asi..
Akorát tam jich je ale mrtě..těch ossz, musela by jsi vědět, pod kterou, ale to by ti tady měli říct.. http://www.narodni-pojisteni.cz/…viste/praha/ tady jsou všechny i kontaktem, když to rozklikneš..
A tohle by mělo bejt centrální, tak zkusit tam http://www.narodni-pojisteni.cz/…/ustredi.htm :nevim:

Lyr ty jsi takový zlato :hug: já když něco na netu hledám tak nenajdu to správné,zítra to pořeším.ted musím končit tak pááá jo a už jdi rodit jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová