Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
13.11.11 18:23
hanulka78 píše:
Káčulaa píše:
hanulka78 píše:
Tak tady jsme u korálků :mrgreen:
máš pěknou holčičku, aleš bylo tam tolik dětí a takovej šrumec, že si krom známejch ani nikoho nepamatuju. Fotili jste se s koněm? Měli jste koláčky? Já se jich tak naprala, ež jsem už nevečeřela :lol:
ne nefotili mi jsme to vzdali asi v 5 hodin,holky byli kantáre a mi byli na lampionáku v pátek tady v bohdanči.škoda.a koláče jsme taky neměli :mrgreen:

příště :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.11.11 21:23

Tak já s Karolínkou chodila do Hastrmánku, protože do Plaváčku se mi nechtělo, neb to tam bylo o víkendu. S Kristýnkou už jsem chodila do Majáku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.11.11 21:28
lyrica píše:
Jindřich Göbel, porodník tady ze špitálu..neznáte :?: :?: :?:
Já jen, že jsem byla v pátek na pohotovost..a mám s ním tak šílenou zkušenost, že jestli mě bude rodit, tak tam narvu Matese zpátky a jedu domůPříspěvek upraven 13.11.11 v 18:34

LYR, bohužel. Jako střídá se to tam pěkně. Lidi co tam byli u prvního porodu, tam u druhého ani nebyli, až teda na pár vyjímek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.11.11 21:29
Káčulaa píše:
lyrica píše:
Jindřich Gröber, porodník tady ze špitálu..neznáte :?: :?: :?:
Já jen, že jsem byla v pátek na pohotovost..a mám s ním tak šílenou zkušenost, že jestli mě bude rodit, tak tam narvu Matese zpátky a jedu domů
to je ten němec, já o něm slyšela, že je moc dobrej a že je to odborník, já nevím, neznám ho…

Ten Němec je super, ale ten se jmenuje jinak, ne? Pokud se nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.11.11 21:31
womanz píše:
Hani, tak pokud budu OK tak bych snad i jela :-) se pak můžem domluvit :palec:
Anet, tak toho vůbec neznám :think: snad to nebude druhej Mindžák :cert:

Tak toho hňupa jsem měla u prvního těhu. Byla jsem tam na jedné KO a vůl nad voli. Pak se ještě přišel dívat jen tak na můj porod. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.11.11 21:36

Tak jsem tu trochu trpěla samomluvou, ale to neva. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prostě nejvíc klidu na net mám večer, když holky spí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
13.11.11 21:39

Jaký je to plavání na Majáku? Mám to kousek a chci tam taky časem s malou chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.11.11 21:43

Mě přijde srovnatelný Hastrmánek i Maják. Tehdá snad lektorka z Hastrmánku si založila Maják, pokud se nepletu, takže není divu, že je to podobné. Vše je však o lektorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 21:49
Jahůdka píše:
Tak já s Karolínkou chodila do Hastrmánku, protože do Plaváčku se mi nechtělo, neb to tam bylo o víkendu. S Kristýnkou už jsem chodila do Majáku. :-)

já znám jen Plaváčka, napiš mi prosím rozdíly mezoi Hastrmánkem a tím Majákem, ten je tu myslím jako poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 21:51
Jahůdka píše:
Mě přijde srovnatelný Hastrmánek i Maják. Tehdá snad lektorka z Hastrmánku si založila Maják, pokud se nepletu, takže není divu, že je to podobné. Vše je však o lektorce.

to mi říkala ta kamarádka, ta byla dřív lektorka v Plaváčku, šla do Hastrmánka aříkala, že 2 z Hastrmánka s etrhly do Majáku a tam to rozjely, je fakt, že je to o lektorce, jen jsme chtěla vědět co kde nabízejí, jaké jsou tam či onam, co je kde dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.11.11 21:55

Tak Maják je novější, přijde mi i čistější, lepší na parkování i přístup s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 21:58
Jahůdka píše:
Tak Maják je novější, přijde mi i čistější, lepší na parkování i přístup s kočárkem.

to je někde tady v Jesničánkách, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
13.11.11 22:07

já mám Maják asi 3 minuty od baráku, takže má vyhráno :-) myslím že naproti je Pizzerie Lanza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 22:13
womanz píše:
já mám Maják asi 3 minuty od baráku, takže má vyhráno :-) myslím že naproti je Pizzerie Lanza

já asi vím, kde to je, já to mám taky kousek, já byla zvyklá na plaváčka, nic jiného tu nebylo, ale zajímal by mne ten bazén, jak to tam chodí a tak, někde mají nějaké větší vany, či co, v Hastrmánkovi je prý tepleji, je tam slaná voda, ale já to řešímmoc dopředu, malá s eještě nenarodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.11.11 22:16
Káčulaa píše:
Jahůdka píše:
to je někde tady v Jesničánkách, že?

jj, na Chrudimské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová