Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
misutka píše:
Ahoj holky, Hani, včera jsem fakt nestíhala, takže jsem nic nestihla.Taky jsem byla v Globu, ale večer, kolem sedmé, myslela jsem, že tam nebude tolik lidí, ale kdepak, lidí jak hnoje, ztratila jsem tam kartu MIMI klub- využíváte?, ale naštěstí mi ji našli. Plínky jsme taky kupovali a ještě koupíme, vyplatí se.
Tak ať se daří, papa
Misutko, kde Ti dali tu kartu mimi klubu? já jsem se zaregistrovala na internetu, ale jaksi jsem zapoměla kde si ji mám vyzvednout
a kdy… jestli až po narození malé, nebo mi ji dají dřív?
Káčulo-super odkaz díky mooooc,zrovna přemýšlíme s kámoškou co dnes s dětmi vymyslíme a tohle je supr,už jsem jí to přeposlala,tak myslím že máme pro dnešek vybráno ![]()
Womenz-tu kartu mimiclub ti daj v globu na infu-optej se tam,já jí taky využívám a supr ![]()
Díky Hani, až tam zas pojedu tak se zeptám, včera mě to nenapadlo
Jahůdka píše:
Taky nejraději nakupuji v Globusu, ale většinou tam chodím ráno, jak dám malou do školky. Ale pátek odpo je tam masakr.
holky já si teď docela zvykla na ten nový Kaufland na Višňovce a vyhovuje mi a co je fakt, tak je to tam daleko lacinější. Dřív jsem jezdila také jen do Globusu. Jinak Jahůdko, já jsme zjistil,a že máme společnou kamarádku v přátelých a to je Wildcat(Kačka)
![]()
Dnes jsme ji zvala do Pardubek, aby s malým přijeli, měli jsme v Pardubičkách sv. martina, bylo tam al eděsně lidí, tak bycvh na ně ani neměla čas ![]()
hanulka78 píše:
Káčulo-super odkaz díky mooooc,zrovna přemýšlíme s kámoškou co dnes s dětmi vymyslíme a tohle je supr,už jsem jí to přeposlala,tak myslím že máme pro dnešek vybráno
Womenz-tu kartu mimiclub ti daj v globu na infu-optej se tam,já jí taky využívám a supr
Hani byli jste tam? my nakonec byli u přáníček, děti si u nás vyrábělly přáníčka na vánoce
caretka píše:
A do Alberta u nádraží asi nikdo nechodí, co?
já tam občas zajedu pro takovou tvarohovou svačinku, je to s paprikou, nebo bilinkami, mě to moc chutná a mají to jen tam, jinde už ne, tak pro toto tam jezdím, ale když jsme chodila do práce, tak jsem tam chodila nakupovat celý den, dělal ajsem na poště na ředitelství v kanclu, tak když jsem šla na oběd, tak jen tam ![]()
Káčulaa píše:caretka píše:já tam občas zajedu pro takovou tvarohovou svačinku, je to s paprikou, nebo bilinkami, mě to moc chutná a mají to jen tam, jinde už ne, tak pro toto tam jezdím, ale když jsme chodila do práce, tak jsem tam chodila nakupovat celý den, dělal ajsem na poště na ředitelství v kanclu, tak když jsem šla na oběd, tak jen tam
Ahoj holky, tak fo Kauflandu na Višňovku jezdím taky docela často, mám to blízko, ale na větší nákup jsme zvyklí jezdit do Globusu, ani nevím proč, prostě tam už nějak vím co kde je.
No a Albert u nádraží, to je pro mě daleko, ale chodím tam občas s kámoškou na kávu do té kavárny, jak tam maj dětskej koutek, tam vypustí divou zvěř a máme aspoň chvilku pro sebe ![]()
Káčulaa píše:hanulka78 píše:Hani byli jste tam? my nakonec byli u přáníček, děti si u nás vyrábělly přáníčka na vánoce
Káčulo-super odkaz díky mooooc,zrovna přemýšlíme s kámoškou co dnes s dětmi vymyslíme a tohle je supr,už jsem jí to přeposlala,tak myslím že máme pro dnešek vybráno
Womenz-tu kartu mimiclub ti daj v globu na infu-optej se tam,já jí taky využívám a supr
Káčul jojo by jsme tam a bylo to fajn až na to že tam bylo mraky lidí a já s pupkem to bylo fakt
naštěstí byl s náma i manža takže jsme se o Kačku střídali
Já jsem si typovala že ty jsi ta paní co byla v tý dětský herně jak byl ten kouzelník ale tos asi ty nebyla teda.a u přáníček jsme snad ani nebyli
pokud nemyslíš toho poštáka.Tak to jsem tě teda prošvihla,ale když se mi popíšeš třeba budu vědět
Ale fakt dík za typ,bylo to fajn ![]()
caretka píše:
jééé, tak někdy nakoukni ke mě, až půjdeš pro tvarůžek, já ho mám taky ráda:-)Káčulaa píše:caretka píše:já tam občas zajedu pro takovou tvarohovou svačinku, je to s paprikou, nebo bilinkami, mě to moc chutná a mají to jen tam, jinde už ne, tak pro toto tam jezdím, ale když jsme chodila do práce, tak jsem tam chodila nakupovat celý den, dělal ajsem na poště na ředitelství v kanclu, tak když jsem šla na oběd, tak jen tam
a kde mám k tobě nakouknout?????
hanulka78 píše:Káčulaa píše:Káčul jojo by jsme tam a bylo to fajn až na to že tam bylo mraky lidí a já s pupkem to bylo fakthanulka78 píše:Hani byli jste tam? my nakonec byli u přáníček, děti si u nás vyrábělly přáníčka na vánoce
Womenz-tu kartu mimiclub ti daj v globu na infu-optej se tam,já jí taky využívám a suprnaštěstí byl s náma i manža takže jsme se o Kačku střídali
Já jsem si typovala že ty jsi ta paní co byla v tý dětský herně jak byl ten kouzelník ale tos asi ty nebyla teda.a u přáníček jsme snad ani nebyli
pokud nemyslíš toho poštáka.Tak to jsem tě teda prošvihla,ale když se mi popíšeš třeba budu vědět
Ale fakt dík za typ,bylo to fajn
bylo tam děsně lidí…ro od roku víc. my byli u přáníček, kousek od vchodu do tělocvičny, hodím sem pak nějakou fotku a má dcera byla u navlékání korálků, ta větší ![]()
Káčulaa píše:Jahůdka píše:holky já si teď docela zvykla na ten nový Kaufland na Višňovce a vyhovuje mi a co je fakt, tak je to tam daleko lacinější. Dřív jsem jezdila také jen do Globusu. Jinak Jahůdko, já jsme zjistil,a že máme společnou kamarádku v přátelých a to je Wildcat(Kačka)
Taky nejraději nakupuji v Globusu, ale většinou tam chodím ráno, jak dám malou do školky. Ale pátek odpo je tam masakr.![]()
Dnes jsme ji zvala do Pardubek, aby s malým přijeli, měli jsme v Pardubičkách sv. martina, bylo tam al eděsně lidí, tak bycvh na ně ani neměla čas
Jé to je náhoda.
Kačku znám dobře. Chtěla se u mě stavit zrovna 23.4. 2010. Jenže to jsem si udělala výlet do porodky.
Já na nákupy jezdím různě. Hodně Globus, pak Kaufland, ale jen na Višňovce. Občas Hypernova. Nesnáším Lidl a Tesco.
Káčul ani u korálků jsme nebyli
oni totiž jak holky zjistili že tanm je ta herna tak jsme je z ní nemohli dostat
a vše se s nima zvládnout nedalo
škoda ale fotky hod,já mám taky náký ![]()
Mi jsme si dnes dali bazén tady v Bohdanči a supr,Káta nadšená a mě v tý vodě bylo vážně perfektně,nic mě nebolelo atd,ale ta realita když člověk vyleze z vody je nemilá ![]()