Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
10.11.11 15:12

caret Je mi šíleně, ale nechci si pořád jen stěžovat..ale je to tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Už to ani není o tý nedočkavosti, ale o tom, že fakt nespím a je to dlouhýýýý :zed: :zed: :zed:
A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
10.11.11 15:14
caretka píše:
Milé maminky, děkuju vám moc za tipy na velký ultrazvuk, můžu se ještě zeptat, já jdu na kontrolu ve 20+5, myslíte, když se dělá ten ultrazvuk v 21tt, že mě stihnou někde vzít?? Nebo se mám objednat radši teď dopředu. Předem díky :palec:

objednej se raději ted, já jsme objednaná na 21.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
10.11.11 15:14

CARETKo, nebude ti ho dělat tvoje dr, když ti neřekla, že se máš objednat jinam????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
10.11.11 15:19
Věřím, ale klidně to řekni, aspoň se ti uleví, víc pro tebe asi nemůžu udělat :cry: Mě to teprve čeká, ale pamatuju se živě u prvního syna, což je devět a půl roku, kterého jsem čtrnáct dní přenášela, že to čekání bylo hrozné, manžel mě večer dokonce převaloval z boku na bok, jak jsem byla už rozlámaná, a spaní?? No to byla kapitola sama o sobě, spala jsem trochu když jsem se najedla, ale jinak jsem se šourala z místa na místo a večer mě chytala mánie uklízení, takže jsem třeba v jedenáct začla uklízet byt, prostě šílený. Stejně jsem jela na vyvolání a stejně jsem rodila císařem, takže nic moc. Ale kluk je krásnej a zdravej a to za to všechno stojí. Ty se nenervuj, klid pohoda, všechno bude dobrý uvidíš!!
lyrica píše:
caret Je mi šíleně, ale nechci si pořád jen stěžovat..ale je to tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Už to ani není o tý nedočkavosti, ale o tom, že fakt nespím a je to dlouhýýýý :zed: :zed: :zed:
A ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
10.11.11 15:20
teď tam volám a zjišťuju, díky nerada nechávám věci na poslední chvíli
Jahůdka píše:
CARETKo, nebude ti ho dělat tvoje dr, když ti neřekla, že se máš objednat jinam????
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
10.11.11 15:23
tak jsem mluvila s druhým doktorem co tam je a prý to je ono, takže mi můj doktor bude dělat velký ultrazvuk tím crcátkem co tam má?? To jsem zvědavá… jsem nějak v šoku. Nechodíte taky někdo do Partusu???
caretka píše:
teď tam volám a zjišťuju, díky nerada nechávám věci na poslední chvíli
Jahůdka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.11.11 15:26

Já odobně byla ráda, že jsem na ty velký UZ chodila do toho GMedu, přeci jen je to certifikované pracoviště, ve mě to vzbuzuje větší důvěru jakoby.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
10.11.11 15:26

Já ne. Slyšela jsem o něm av dost negativním pohledu. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
10.11.11 17:50

:mavam:
Tak Kokrdová co je v nemocnici je prý jeho bývalá žena :-) a sestřička co je u něj v ordinaci je jeho nynější žena????to ani nevím :think: asi zjistím :mrgreen: :mrgreen:
Mišutko no jasně že se můžem sejít :mrgreen: to by byla sranda kdyby jsme se znali od vidění :mrgreen: ta fotka co máš v profilu to jsi ty?Nepřipadáš mi povědomá :mrgreen: :mrgreen:
Jinak rodičák mi ještě nepřišel,čekám zítra,chodí mi většinou 11.ale u mě nevím jak to vlastně budu mít no necháme se překvapit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.11.11 17:50

holky tak mám po poradně, na monitoru náznak kontrakcí, ale prý to ještě není k porodu, tak jsem se tomu musela zasmát, no každopádně se mám šetřit a vydržet ještě aspoň 10 dní.
Akorát mě teda dostal doktor, když jsem se ho zeptala na odhad váhy miminka, tak prý to nedělá, že je to zbytečný, takhle mě odbyl :-( Příště (pokud teda neporodím dřív :lol: ) si o to řeknu a budu na tom trvat :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.11.11 17:51

Zuzi, já taky nemám odhad.. :nevim: :nevim: :nevim: Naposled v 32tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
10.11.11 17:52

womenz-tak už kontrakce :mrgreen: se taky musím smát :mrgreen: ještě vydrž :hug: a mě taky nikdo neváží mimi,takže taky nevím jak na tom budeme my :mrgreen: ale hlavně že je vše ok né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
10.11.11 19:00
hanulka78 píše: :mavam:
Tak Kokrdová co je v nemocnici je prý jeho bývalá žena :-) a sestřička co je u něj v ordinaci je jeho nynější žena????to ani nevím :think: asi zjistím :mrgreen: :mrgreen:
Mišutko no jasně že se můžem sejít :mrgreen: to by byla sranda kdyby jsme se znali od vidění :mrgreen: ta fotka co máš v profilu to jsi ty?Nepřipadáš mi povědomá :mrgreen: :mrgreen:
Jinak rodičák mi ještě nepřišel,čekám zítra,chodí mi většinou 11.ale u mě nevím jak to vlastně budu mít no necháme se překvapit :-?

myslíš Peršína s tou Kokrdovou a bývalou ženou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
10.11.11 19:01
womanz píše:
holky tak mám po poradně, na monitoru náznak kontrakcí, ale prý to ještě není k porodu, tak jsem se tomu musela zasmát, no každopádně se mám šetřit a vydržet ještě aspoň 10 dní.
Akorát mě teda dostal doktor, když jsem se ho zeptala na odhad váhy miminka, tak prý to nedělá, že je to zbytečný, takhle mě odbyl :-( Příště (pokud teda neporodím dřív :lol: ) si o to řeknu a budu na tom trvat :cert: :cert:

tak to je pěkná blbost, to by měl říct, to Peršín to říká pokaždé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
10.11.11 19:31

Káčul-né já myslím Kokrdu s kokrdovou :mrgreen:
a mě taky Kokrda nedělá UZ pokaždé,ted jsem byla ve 33.týdnu a jen strčil prst řekl vše ok a bylo hotovo,a taky by mě zajímalo kolik malej má :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová