Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
caret Je mi šíleně, ale nechci si pořád jen stěžovat..ale je to tak
![]()
Už to ani není o tý nedočkavosti, ale o tom, že fakt nespím a je to dlouhýýýý
![]()
A ty?
caretka píše:
Milé maminky, děkuju vám moc za tipy na velký ultrazvuk, můžu se ještě zeptat, já jdu na kontrolu ve 20+5, myslíte, když se dělá ten ultrazvuk v 21tt, že mě stihnou někde vzít?? Nebo se mám objednat radši teď dopředu. Předem díky
objednej se raději ted, já jsme objednaná na 21.11.
CARETKo, nebude ti ho dělat tvoje dr, když ti neřekla, že se máš objednat jinam????
lyrica píše:
caret Je mi šíleně, ale nechci si pořád jen stěžovat..ale je to tak![]()
![]()
Už to ani není o tý nedočkavosti, ale o tom, že fakt nespím a je to dlouhýýýý![]()
![]()
A ty?
Jahůdka píše:
CARETKo, nebude ti ho dělat tvoje dr, když ti neřekla, že se máš objednat jinam????
caretka píše:
teď tam volám a zjišťuju, díky nerada nechávám věci na poslední chvíliJahůdka píše:
Já odobně byla ráda, že jsem na ty velký UZ chodila do toho GMedu, přeci jen je to certifikované pracoviště, ve mě to vzbuzuje větší důvěru jakoby.. ![]()
![]()
Tak Kokrdová co je v nemocnici je prý jeho bývalá žena
a sestřička co je u něj v ordinaci je jeho nynější žena????to ani nevím
asi zjistím
![]()
Mišutko no jasně že se můžem sejít
to by byla sranda kdyby jsme se znali od vidění
ta fotka co máš v profilu to jsi ty?Nepřipadáš mi povědomá
![]()
Jinak rodičák mi ještě nepřišel,čekám zítra,chodí mi většinou 11.ale u mě nevím jak to vlastně budu mít no necháme se překvapit ![]()
holky tak mám po poradně, na monitoru náznak kontrakcí, ale prý to ještě není k porodu, tak jsem se tomu musela zasmát, no každopádně se mám šetřit a vydržet ještě aspoň 10 dní.
Akorát mě teda dostal doktor, když jsem se ho zeptala na odhad váhy miminka, tak prý to nedělá, že je to zbytečný, takhle mě odbyl
Příště (pokud teda neporodím dřív
) si o to řeknu a budu na tom trvat
![]()
womenz-tak už kontrakce
se taky musím smát
ještě vydrž
a mě taky nikdo neváží mimi,takže taky nevím jak na tom budeme my
ale hlavně že je vše ok né?
hanulka78 píše:
Tak Kokrdová co je v nemocnici je prý jeho bývalá ženaa sestřička co je u něj v ordinaci je jeho nynější žena????to ani nevím
asi zjistím
![]()
Mišutko no jasně že se můžem sejítto by byla sranda kdyby jsme se znali od vidění
ta fotka co máš v profilu to jsi ty?Nepřipadáš mi povědomá
![]()
Jinak rodičák mi ještě nepřišel,čekám zítra,chodí mi většinou 11.ale u mě nevím jak to vlastně budu mít no necháme se překvapit
myslíš Peršína s tou Kokrdovou a bývalou ženou?
womanz píše:
holky tak mám po poradně, na monitoru náznak kontrakcí, ale prý to ještě není k porodu, tak jsem se tomu musela zasmát, no každopádně se mám šetřit a vydržet ještě aspoň 10 dní.
Akorát mě teda dostal doktor, když jsem se ho zeptala na odhad váhy miminka, tak prý to nedělá, že je to zbytečný, takhle mě odbylPříště (pokud teda neporodím dřív
) si o to řeknu a budu na tom trvat
![]()
tak to je pěkná blbost, to by měl říct, to Peršín to říká pokaždé
Káčul-né já myslím Kokrdu s kokrdovou ![]()
a mě taky Kokrda nedělá UZ pokaždé,ted jsem byla ve 33.týdnu a jen strčil prst řekl vše ok a bylo hotovo,a taky by mě zajímalo kolik malej má ![]()