Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
13.11.11 18:13
hanulka78 píše:
Lyri-je mi tě líto,ale ono to už nějak dopadne a na vše brzy zapomeneš neboj :hug: za chvíli bude dobře :huban:

Nezapomenu, je mi z toho děsně..už vůbec nechci rodit, mám takovej strach, to ani nejde popsat..ani PA a sestra se nechovaly vůbec pěkně, copak já za to mohla, že mě poslali tam? No děs.. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
13.11.11 18:13

Tak tady jsme u korálků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
13.11.11 18:15
womanz píše:
Hani, tak pokud budu OK tak bych snad i jela :-) se pak můžem domluvit :palec:
Anet, tak toho vůbec neznám :think: snad to nebude druhej Mindžák :cert:

no jasně,snad ještě neporodíš :mrgreen: ale půjde asi i manža,tak snad toi to nebude vadit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
lyrica píše:
Káčulaa píše:
lyrica píše:
Jindřich Gröber, porodník tady ze špitálu..neznáte :?: :?: :?:
Já jen, že jsem byla v pátek na pohotovost..a mám s ním tak šílenou zkušenost, že jestli mě bude rodit, tak tam narvu Matese zpátky a jedu domů
to je ten němec, já o něm slyšela, že je moc dobrej a že je to odborník, já nevím, neznám ho…
Pěknej odborník, seřval mě jako malou holku, co tam dělám, přitom mě tam poslali z ambulnace normálně, vyšetření tak bolelo, že mám od pátku křeče do podbřišku a nedá se to vůbec vydržet!! Mám teď takovej strach, že rodit ani nechce, už od pátku fňukám, jsem z toho úúúúúplně mimo, jak se takhle může někdo chovat

začínám mít z pardubické porodnic evážně strach, v sobotu jsme tam byla za kokrdovou s ejí optat, co a jak s emnou, zda mne nebudou nějak omezovat, no uvidíme, slibovala, ale já nějak po tom co tu píšete moc nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157

Anet, já bych na sebe už nenechala řvát… po zkušenostech s Mindžákem si otevřu hubu na každého kdo se na mě jenom špatně podívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.11.11 18:16
womanz píše:
Anet, já bych na sebe už nenechala řvát… po zkušenostech s Mindžákem si otevřu hubu na každého kdo se na mě jenom špatně podívá

Já ti Zuzi řeknu, že mi bylo do breku a nezmohla jsem se ani na slovo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
13.11.11 18:16

s tatkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
13.11.11 18:17
hanulka78 píše:
womanz píše:
Hani, tak pokud budu OK tak bych snad i jela :-) se pak můžem domluvit :palec:
Anet, tak toho vůbec neznám :think: snad to nebude druhej Mindžák :cert:
no jasně,snad ještě neporodíš :mrgreen: ale půjde asi i manža,tak snad toi to nebude vadit :lol:

ne nebude, pokud to nebude vadit jemu :lol: já svýho chlapa bych na bazén nedostala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
13.11.11 18:18

stejně je síla že se takhle chovaj hnusně doktoři co?snad už nebudeš mít žádné špatné zkušenosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 18:20
hanulka78 píše:

máš pěknou holčičku, aleš bylo tam tolik dětí a takovej šrumec, že si krom známejch ani nikoho nepamatuju. Fotili jste se s koněm? Měli jste koláčky? Já se jich tak naprala, ež jsem už nevečeřela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
hanulka78 píše:
stejně je síla že se takhle chovaj hnusně doktoři co?snad už nebudeš mít žádné špatné zkušenosti :hug:

No a ještě horší je, když se takhle k tobě chová chvilku před porodem a ty tam máš jet rodit..horší zkušenost nemůžu mít prostě.. :nevim:
A to mám 3 dny do TP..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965

holky jdu obstarat to své dítko a možná tady budu dýl,ale jsem náká unavená tak nevím jestli neusnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
13.11.11 18:21

a o tom řvaní nemluvím jenom na personál v nemocnici, dnes jsem seřvala souseda… už minulý týden (podotýkám taky v neděli odpoledne) pálil na zahradě listí a samozřejmě mi opět vykouřil celej barák, tak jsem na něj vlítla jestli nemá hubu aby aspoň upozornil že budou něco pálit abych neotvírala okna, o porušování vyhlášky ani nemluvím :cert: :cert: :cert: samozřejmě jsem měla v ložnici otevřený balkón a než jsem na to přišla tak jsem měla dým v celém pokoji a to tam mám už nachystáno pro malou postýlku a všechny věci, jsem myslela, že přelezu plot a jednu mu rovnou vrazím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
lyrica píše:
hanulka78 píše:
stejně je síla že se takhle chovaj hnusně doktoři co?snad už nebudeš mít žádné špatné zkušenosti :hug:
No a ještě horší je, když se takhle k tobě chová chvilku před porodem a ty tam máš jet rodit..horší zkušenost nemůžu mít prostě.. :nevim:
A to mám 3 dny do TP..

za chvilku to budeš mít za sebou, no aa to je to, na co si všichni stěžují, není to o pohodlí rodičky rodit doma, je to o tom přístupu doktorů a sester, to pak chce člověk raději klid, podívej, jak tě naštval, přitom by to pro tebe měl být krásný zážitek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
Káčulaa píše:
hanulka78 píše:
máš pěknou holčičku, aleš bylo tam tolik dětí a takovej šrumec, že si krom známejch ani nikoho nepamatuju. Fotili jste se s koněm? Měli jste koláčky? Já se jich tak naprala, ež jsem už nevečeřela :lol:

ne nefotili mi jsme to vzdali asi v 5 hodin,holky byli kantáre a mi byli na lampionáku v pátek tady v bohdanči.škoda.a koláče jsme taky neměli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová