Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jéééé bazén, na ten bych šla hned, ale nemám s kým a samotná se tam nedokopu ![]()
hanulka78 píše:
Káčul ani u korálků jsme nebylioni totiž jak holky zjistili že tanm je ta herna tak jsme je z ní nemohli dostat
a vše se s nima zvládnout nedalo
škoda ale fotky hod,já mám taky náký
Mi jsme si dnes dali bazén tady v Bohdanči a supr,Káta nadšená a mě v tý vodě bylo vážně perfektně,nic mě nebolelo atd,ale ta realita když člověk vyleze z vody je nemilá
já to řešila na Kulihrášku s jednou lektorkou, až s emimčo narodí, ona byla dřív lektorkou v Plaváčku, tam jsme chodila s Danem, no a te dje v hastrmánkovi, to je slaná voda a je to v Polabinách, tak musím zjistit pro a proti, já byla v Plaváčkovi moc spokojená a smalou zase chci chodit, já jak se k tomu dostanu, tak sem hodím fotky
tady ke mě přišla holčička a chtěla to přání dělat se mnou…
tady mám kluka, toho jsme za celou dobu vůbec neviděla, fur tněkde lítal
Jindřich Göbel, porodník tady ze špitálu..neznáte
![]()
Já jen, že jsem byla v pátek na pohotovost..a mám s ním tak šílenou zkušenost, že jestli mě bude rodit, tak tam narvu Matese zpátky a jedu domů
Příspěvek upraven 13.11.11 v 18:34
lyrica píše:
Jindřich Gröber, porodník tady ze špitálu..neznáte![]()
![]()
Já jen, že jsem byla v pátek na pohotovost..a mám s ním tak šílenou zkušenost, že jestli mě bude rodit, tak tam narvu Matese zpátky a jedu domů
to je ten němec, já o něm slyšela, že je moc dobrej a že je to odborník, já nevím, neznám ho…
Káčulaa píše:lyrica píše:to je ten němec, já o něm slyšela, že je moc dobrej a že je to odborník, já nevím, neznám ho…
Jindřich Gröber, porodník tady ze špitálu..neznáte![]()
![]()
Pěknej odborník, seřval mě jako malou holku, co tam dělám, přitom mě tam poslali z ambulnace normálně, vyšetření tak bolelo, že mám od pátku křeče do podbřišku a nedá se to vůbec vydržet!! Mám teď takovej strach, že rodit ani nechce, už od pátku fňukám, jsem z toho úúúúúplně mimo, jak se takhle může někdo chovat
womenz,v neděli půjdem možná zase,kdybys chtěla můžeš se přidat
opravdu to v tom těhu ke konci je tak uvolnující ![]()
Káčul-tak u tebe jsme fakt nebyli
škoda,ale u dcery jo to byli ty korálky z těstovin vid?Máme náramek
Já hodím taky foto a schválně se mrknu jestli tě tam třeba něksde nemám
![]()
Lyri toho neznám,teda nic mi to neříká.a pročpak jsi byla na pohotovosti?už to na tebe přišlo?a jakej s ním byl problém?mrzí mě že jsi měla takovou blbou zkušenost s doktorem
a už porod ![]()
hanul nene, byl to trošku jinej problém, to nebudu rozebírat, je to na dýl a nemám ani sílu to moc řešit..
![]()
Lyri-je mi tě líto,ale ono to už nějak dopadne a na vše brzy zapomeneš neboj
za chvíli bude dobře ![]()
Hani, tak pokud budu OK tak bych snad i jela
se pak můžem domluvit ![]()
Anet, tak toho vůbec neznám
snad to nebude druhej Mindžák ![]()