Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
13.11.11 17:48

jéééé bazén, na ten bych šla hned, ale nemám s kým a samotná se tam nedokopu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 17:55
hanulka78 píše:
Káčul ani u korálků jsme nebyli :think: oni totiž jak holky zjistili že tanm je ta herna tak jsme je z ní nemohli dostat :mrgreen: a vše se s nima zvládnout nedalo :-) škoda ale fotky hod,já mám taky náký :mrgreen:
Mi jsme si dnes dali bazén tady v Bohdanči a supr,Káta nadšená a mě v tý vodě bylo vážně perfektně,nic mě nebolelo atd,ale ta realita když člověk vyleze z vody je nemilá :mrgreen:

já to řešila na Kulihrášku s jednou lektorkou, až s emimčo narodí, ona byla dřív lektorkou v Plaváčku, tam jsme chodila s Danem, no a te dje v hastrmánkovi, to je slaná voda a je to v Polabinách, tak musím zjistit pro a proti, já byla v Plaváčkovi moc spokojená a smalou zase chci chodit, já jak se k tomu dostanu, tak sem hodím fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 18:00

Kulihrášek

tady ke mě přišla holčička a chtěla to přání dělat se mnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 18:00

…ješět nějaká z prostoru, ale fotky nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 18:02

tady mám dceru, ta větší…byly u těch korálků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 18:03

tady mám kluka, toho jsme za celou dobu vůbec neviděla, fur tněkde lítal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.11.11 18:03

Jindřich Göbel, porodník tady ze špitálu..neznáte :?: :?: :?:
Já jen, že jsem byla v pátek na pohotovost..a mám s ním tak šílenou zkušenost, že jestli mě bude rodit, tak tam narvu Matese zpátky a jedu domů

Příspěvek upraven 13.11.11 v 18:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 18:04

přítel mušketýr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 18:05
lyrica píše:
Jindřich Gröber, porodník tady ze špitálu..neznáte :?: :?: :?:
Já jen, že jsem byla v pátek na pohotovost..a mám s ním tak šílenou zkušenost, že jestli mě bude rodit, tak tam narvu Matese zpátky a jedu domů

to je ten němec, já o něm slyšela, že je moc dobrej a že je to odborník, já nevím, neznám ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 18:05

…s Lízou poštění balonů štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.11.11 18:06
Káčulaa píše:
lyrica píše:
Jindřich Gröber, porodník tady ze špitálu..neznáte :?: :?: :?:
Já jen, že jsem byla v pátek na pohotovost..a mám s ním tak šílenou zkušenost, že jestli mě bude rodit, tak tam narvu Matese zpátky a jedu domů
to je ten němec, já o něm slyšela, že je moc dobrej a že je to odborník, já nevím, neznám ho…

Pěknej odborník, seřval mě jako malou holku, co tam dělám, přitom mě tam poslali z ambulnace normálně, vyšetření tak bolelo, že mám od pátku křeče do podbřišku a nedá se to vůbec vydržet!! Mám teď takovej strach, že rodit ani nechce, už od pátku fňukám, jsem z toho úúúúúplně mimo, jak se takhle může někdo chovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
13.11.11 18:09

womenz,v neděli půjdem možná zase,kdybys chtěla můžeš se přidat :-) opravdu to v tom těhu ke konci je tak uvolnující :palec:
Káčul-tak u tebe jsme fakt nebyli :-? škoda,ale u dcery jo to byli ty korálky z těstovin vid?Máme náramek :mrgreen: Já hodím taky foto a schválně se mrknu jestli tě tam třeba něksde nemám :mrgreen: :mrgreen:
Lyri toho neznám,teda nic mi to neříká.a pročpak jsi byla na pohotovosti?už to na tebe přišlo?a jakej s ním byl problém?mrzí mě že jsi měla takovou blbou zkušenost s doktorem :hug: a už porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.11.11 18:09

hanul nene, byl to trošku jinej problém, to nebudu rozebírat, je to na dýl a nemám ani sílu to moc řešit.. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
13.11.11 18:12

Lyri-je mi tě líto,ale ono to už nějak dopadne a na vše brzy zapomeneš neboj :hug: za chvíli bude dobře :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
13.11.11 18:12

Hani, tak pokud budu OK tak bych snad i jela :-) se pak můžem domluvit :palec:
Anet, tak toho vůbec neznám :think: snad to nebude druhej Mindžák :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...