Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jahůdka píše:
http://www.plavaniumajaku.cz/http://www.hastrmanek.unas.cz/
díky
![]()
womanz píše:
já mám Maják asi 3 minuty od baráku, takže má vyhránomyslím že naproti je Pizzerie Lanza
Jéé, taky tam chceme chodit, ještě s jednou kamarádkou, ta má srponovou holčičku, bychom se pak mohly nějak domluvit ![]()
LYR, ono se tamm dostat je kolikrát mazec. Je tam nátřask (nebo býval). Takže domlouvat se na skupinku víc holek není jednoduché, pak najít místo pro víc holek najednou trvá déle, nežumýstit jednu mamku.
Jahůdka píše:
LYR, ono se tamm dostat je kolikrát mazec. Je tam nátřask (nebo býval). Takže domlouvat se na skupinku víc holek není jednoduché, pak najít místo pro víc holek najednou trvá déle, nežumýstit jednu mamku.
No to já bych se neobjednávala na poslední chvíli, já bych se objednala třeba v lednu na květen nebo tak, víš?
lyrica píše:womanz píše:Jéé, taky tam chceme chodit, ještě s jednou kamarádkou, ta má srponovou holčičku, bychom se pak mohly nějak domluvit
já mám Maják asi 3 minuty od baráku, takže má vyhránomyslím že naproti je Pizzerie Lanza
no to můžem určitě, já budu chodit na 100% pokud bude malá zdravá, nechci aby se bála vody ![]()
jsou 3 kategorie:
1. od 6ti týdnů do 4.měsíce-plavání ve vaničce doma nebo v klubové vaně
2. od 4.měsíce do 3 let
3. od 3let do 6let
Jahůdka píše:
jaká je kapacita pro jednu lekci? A choděj i lektorky domů?
lyrica píše:
No právě, to já taky nechci! To je od čtyř měsíců?
Lyr z Plaváčku a Hastrmánku ti přijdou domů, u nás byli 3×, asi ve 3 týdnech, pak asi po měsíci, vždy nám ukázala, jak plavčit, jak masírovat, no a vše okolo toho, tak já malého koupalal v kýblu a 3× v týdnu jsme plavali ve vaně, do bazénu se smělo od 5-6měsíců, to bylo u Plaváčka, v hastrmánkovi to bude asi podobné, nevím, Maják také netuším, ale myslím, že to také bude podobné, protože ty lektorky jsou z jednoho soudku, ale nemůžu říci s jistotou, to budu zjišťovat po porodu
Néé, já nechci domů, myse budem hlásit až od těch čtyř měsíců rovnou do bazénku
![]()
lyrica píše:
Néé, já nechci domů, myse budem hlásit až od těch čtyř měsíců rovnou do bazénku![]()
![]()
U nás byla 3× doma a ukázala nám, co a jak s miminkem, bylo to úžasný a mohli jsme plavčit s mimčem již od těch 3 týdnů, to bylo super, pak pro něj ten bazén nebyl takový šok
Káčulaa píše:lyrica píše:U nás byla 3× doma a ukázala nám, co a jak s miminkem, bylo to úžasný a mohli jsme plavčit s mimčem již od těch 3 týdnů, to bylo super, pak pro něj ten bazén nebyl takový šok
Néé, já nechci domů, myse budem hlásit až od těch čtyř měsíců rovnou do bazénku![]()
![]()
To my budeme taky plavčit doma ve vaně, ale k tomu nikoho nechci teda..koukala jsem na spustu videií, jak správně to dělat, co semi miminkám líbí a tak..takže za to platit nebudu..
Jako holky. Já s Karkulkou chodila od půl roku do roku. Pak už se jí to nelíbilo plavat podle někoho… a navíc bylo léto a stejně až do tohoto léta se bála hloubky a vodu nemusela. ![]()
S Kristýnkou jsem chodila necelé 2 kurzy, protože chytla zánět průdušek, ta jsme to ukončili a je to čochtan. ![]()
Ale jako uvidíte, no.
lyrica píše:Jahůdka píše:No to já bych se neobjednávala na poslední chvíli, já bych se objednala třeba v lednu na květen nebo tak, víš?
Já poprvé čekala 6 měsíců, podruhé 4 měsíce a to jsem šla sama.