Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
13.11.11 22:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
13.11.11 22:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.11 09:54
womanz píše:
já mám Maják asi 3 minuty od baráku, takže má vyhráno :-) myslím že naproti je Pizzerie Lanza

Jéé, taky tam chceme chodit, ještě s jednou kamarádkou, ta má srponovou holčičku, bychom se pak mohly nějak domluvit :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
14.11.11 10:02

LYR, ono se tamm dostat je kolikrát mazec. Je tam nátřask (nebo býval). Takže domlouvat se na skupinku víc holek není jednoduché, pak najít místo pro víc holek najednou trvá déle, nežumýstit jednu mamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.11 10:08
Jahůdka píše:
LYR, ono se tamm dostat je kolikrát mazec. Je tam nátřask (nebo býval). Takže domlouvat se na skupinku víc holek není jednoduché, pak najít místo pro víc holek najednou trvá déle, nežumýstit jednu mamku.

No to já bych se neobjednávala na poslední chvíli, já bych se objednala třeba v lednu na květen nebo tak, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
14.11.11 10:19
lyrica píše:
womanz píše:
já mám Maják asi 3 minuty od baráku, takže má vyhráno :-) myslím že naproti je Pizzerie Lanza
Jéé, taky tam chceme chodit, ještě s jednou kamarádkou, ta má srponovou holčičku, bychom se pak mohly nějak domluvit :?:

no to můžem určitě, já budu chodit na 100% pokud bude malá zdravá, nechci aby se bála vody :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.11 10:20

No právě, to já taky nechci! To je od čtyř měsíců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
14.11.11 10:26

jsou 3 kategorie:
1. od 6ti týdnů do 4.měsíce-plavání ve vaničce doma nebo v klubové vaně
2. od 4.měsíce do 3 let
3. od 3let do 6let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
14.11.11 11:21
Jahůdka píše:
LYR, ono se tamm dostat je kolikrát mazec. Je tam nátřask (nebo býval). Takže domlouvat se na skupinku víc holek není jednoduché, pak najít místo pro víc holek najednou trvá déle, nežumýstit jednu mamku.

jaká je kapacita pro jednu lekci? A choděj i lektorky domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
14.11.11 11:24
lyrica píše:
No právě, to já taky nechci! To je od čtyř měsíců?

Lyr z Plaváčku a Hastrmánku ti přijdou domů, u nás byli 3×, asi ve 3 týdnech, pak asi po měsíci, vždy nám ukázala, jak plavčit, jak masírovat, no a vše okolo toho, tak já malého koupalal v kýblu a 3× v týdnu jsme plavali ve vaně, do bazénu se smělo od 5-6měsíců, to bylo u Plaváčka, v hastrmánkovi to bude asi podobné, nevím, Maják také netuším, ale myslím, že to také bude podobné, protože ty lektorky jsou z jednoho soudku, ale nemůžu říci s jistotou, to budu zjišťovat po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.11 11:29

Néé, já nechci domů, myse budem hlásit až od těch čtyř měsíců rovnou do bazénku :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
14.11.11 12:03
lyrica píše:
Néé, já nechci domů, myse budem hlásit až od těch čtyř měsíců rovnou do bazénku :wink: :wink: :wink:

U nás byla 3× doma a ukázala nám, co a jak s miminkem, bylo to úžasný a mohli jsme plavčit s mimčem již od těch 3 týdnů, to bylo super, pak pro něj ten bazén nebyl takový šok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
14.11.11 12:04
Káčulaa píše:
lyrica píše:
Néé, já nechci domů, myse budem hlásit až od těch čtyř měsíců rovnou do bazénku :wink: :wink: :wink:
U nás byla 3× doma a ukázala nám, co a jak s miminkem, bylo to úžasný a mohli jsme plavčit s mimčem již od těch 3 týdnů, to bylo super, pak pro něj ten bazén nebyl takový šok

To my budeme taky plavčit doma ve vaně, ale k tomu nikoho nechci teda..koukala jsem na spustu videií, jak správně to dělat, co semi miminkám líbí a tak..takže za to platit nebudu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
14.11.11 12:31

Jako holky. Já s Karkulkou chodila od půl roku do roku. Pak už se jí to nelíbilo plavat podle někoho… a navíc bylo léto a stejně až do tohoto léta se bála hloubky a vodu nemusela. :-(

S Kristýnkou jsem chodila necelé 2 kurzy, protože chytla zánět průdušek, ta jsme to ukončili a je to čochtan. ;-)

Ale jako uvidíte, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
14.11.11 12:31
lyrica píše:
Jahůdka píše:
No to já bych se neobjednávala na poslední chvíli, já bych se objednala třeba v lednu na květen nebo tak, víš?

Já poprvé čekala 6 měsíců, podruhé 4 měsíce a to jsem šla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová