Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
11.11.11 12:15
misutka píše:
Hani (hanulka- předpokládám, že jsi Hanka :wink: ), peníze dorazily, jak tobě?A co vy, ostatní? Dneska je pěkná kosa, tak buďte doma, uvařte si kakao a nohy nahoru :kytka:

ted jsem dorazila z Globusu, en jsme tam chtěla něco málo koupit, no ale děs, kosa jako blázen, lidí nasr..o, hrůza, nechápu, jak si můžou stěžovat na nedostatek peněz, když vidím ty přetékající košíky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
11.11.11 12:17
lyrica píše:
misutka
no spolíhala jsem dneska na úplněk, tak na mě měl přesně opačenj vliv a já jsem se konečně vyspala, takže magické datum mít v rodném listě nebudeme, ale co nadělám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Psychicky docela v pohodě, už jsem to nějak přestala asi řešit, spíš si z toho už dělám srandu, že je to klíšťátko..a nechce se mu ven :lol: Ale fyzicky…no to ti ani nemusím popisovat, ne? :lol:

njn, dnes je opravdu krásné datum na porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.11.11 12:25

mě teda nepříjde, žeby tam byla zima, byla jsem si u branky vyzvednout balík co mi dovezla pošta a šla jsem jenom ve svteru a dobrý… ais jak svítí sluníčko tak mi to nepřišlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
11.11.11 13:32

No jo, já jsem asi na teplejší počasí. Nevím teda, co budu dělat, až bude dvacet pod nulou, nebo jen deset, brr.
Zrovna se chystám s kůzlátkama do města, tak mi držte, protože s nimi je to o nervy, ale mám celkem dobrou náladu, tak si ji nenechám jen tak „vytočit“ :wink: . Zatím ahoja :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.11.11 13:46

Ahoj ahoj, tak jsme po kontrole, vše dobrý, prý se zatím nic nechystá. Doktorka si sama uvědomila, že to, že mám kontrolu za měsíc, je divný a pozvala mě na další už za týden a kousek a pak už po týdnu. Takže dobrý. Ale kosa je venku teda pořádná, šla jsem v dlouhym svetru a punčochách a na ty nohy teda docela táhlo… Ale je kráásně, šla jsem přes park, všude to listí, do toho sluníčko, no nádhernej podzim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
11.11.11 13:53
Dessie píše:
Ahoj ahoj, tak jsme po kontrole, vše dobrý, prý se zatím nic nechystá. Doktorka si sama uvědomila, že to, že mám kontrolu za měsíc, je divný a pozvala mě na další už za týden a kousek a pak už po týdnu. Takže dobrý. Ale kosa je venku teda pořádná, šla jsem v dlouhym svetru a punčochách a na ty nohy teda docela táhlo… Ale je kráásně, šla jsem přes park, všude to listí, do toho sluníčko, no nádhernej podzim :-)

tak super, gratulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.11.11 13:58

Dessie, supr zprávy :-) jen tak dál a pěkně ještě vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
11.11.11 14:05

Holky ahooooj :mavam:
Mišutko-jojo jsem Hanka :-) a rodičák mě teda nedorazil tak to nechápu :cert: Doufám že to není tím že jsem ho k 23.10.rušila,ale podle mě by mi ho měli zaplatit ještě za celý říjen :cert: páč by to bylo fakt v prd… :cert:
Káčul-jé mi taky byli v globusu :mrgreen: ve stejnou dobu :mrgreen: a lidí fakt šíleně :zed: jsem říkala mému chlapovi co tam všichni jako dělaj,dyt je pátek pravý poledne to jako nikdo nedělá :?: :mrgreen: :mrgreen:
Zima pěkná,ráno 0 stupnů,ale ted svítí sluníčko ale mrzne řekla bych,a to jdeme večer na lampionový průvod :mrgreen: Mišutko nechceš taky přijet s dětma?Je to od 17h.u školky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.11.11 14:08

Holky nestrašte s Glóbusem, taky se tam teď chystáme… potřebujem nakoupit na víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
11.11.11 14:11

Tak si obrn nervy :mrgreen: ale možná už lidi nakoupili dopoledne a ted po obídku bude klídek,ale fakt to bylo maso teda,to už jsem v globu dlouho nezažila a že jezdíme většinou tam :-) jo a Womenz maj plínky v akci kdybys měla málo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
11.11.11 15:07

Holky zítra je moc hezká akce v Pardubičkách, pořádá to moje kámoška, je to pro děti tak od toho roku a půl vejš, nebo i mimča tam jsou, děti si vyrábí různé věcičky, jsou tam i psycholožky, vždy o něčem hovoří a je to zakončený průvodem, zpívá s etam a přijede tam Martin na bílém koni, snědí se tam Martinské koláče, co děti vyrobily, je to moc hezký, my tam zas ebudeme pomáhat, já jsme u nějakého hradu s kuliček, tak tam budou asi ty malinké děti, je to opravdu super, zkusím to najít na stránkách :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
11.11.11 15:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.11.11 17:49
hanulka78 píše:
Tak si obrn nervy :mrgreen: ale možná už lidi nakoupili dopoledne a ted po obídku bude klídek,ale fakt to bylo maso teda,to už jsem v globu dlouho nezažila a že jezdíme většinou tam :-) jo a Womenz maj plínky v akci kdybys měla málo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :huban:

no jen do mě :mrgreen: koukala jsem na plínky, já prodávám levnějc :lol: :lol: ale dík za upozornění..
Jinak nákup jsme zvládli v pohodě až na ty fronty u pokladen… a na jednoho kreténa kterej mi vrazil košíkem do břicha a ještě nedával ať uhnu :cert: :cert: bejt u toho Miloš tak ho zabije… Jsem mu ale řekla své

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
12.11.11 10:07

Ahoj holky, Hani, včera jsem fakt nestíhala, takže jsem nic nestihla.

Taky jsem byla v Globu, ale večer, kolem sedmé, myslela jsem, že tam nebude tolik lidí, ale kdepak, lidí jak hnoje, ztratila jsem tam kartu MIMI klub- využíváte?, ale naštěstí mi ji našli. Plínky jsme taky kupovali a ještě koupíme, vyplatí se.

Tak ať se daří, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
12.11.11 10:25

Taky nejraději nakupuji v Globusu, ale většinou tam chodím ráno, jak dám malou do školky. Ale pátek odpo je tam masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová