Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
9.11.11 16:07
Jahůdka píše:
TAk odkud jsme víme, možná se potkáváme, co se někdy sejít? :think: :think: :think:

já jsem pro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
9.11.11 16:45
hanulka78 píše:
Já až Bohdaneč :mrgreen: a sejít můžem :mrgreen: ,ale asi to jen tak nezkloubíme :mrgreen:

Ty jsi z Bohdanče? Heh, já z Černé u Bohdanče :mrgreen: . To je gól :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
9.11.11 17:03

Holky, tak pokud budete dělat nějaký sraz, tak se hlásím taky… jen abych to ještě stihla do porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.11.11 17:55
womanz píše:
Holky, tak pokud budete dělat nějaký sraz, tak se hlásím taky… jen abych to ještě stihla do porodu :lol:

Já už to asi do porodu nestihnu, srazík..
Jinak se omlouvám, nedočítám, jsem an prášky z tej mateřskej, tak to jen celej den řeším, chyba je na straně ÚČETNÍ! co poslala papír VČRERA a měla ho na stole od konce září! Jela jsem do práve a takové tóči jste neviděly, kráva jedna! :cert: :cert: Se divim, že mi nerupla voda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
9.11.11 17:59

Anet, já když jsem na mateřské od 24.10. tak to mi příjdou nějaké peníze už jako mateřská tento měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.11.11 18:00
womanz píše:
Anet, já když jsem na mateřské od 24.10. tak to mi příjdou nějaké peníze už jako mateřská tento měsíc?

No měly by, jestli to máš všechno v pořádku..ale nevím, jestli to stihli vyřídit do tohohle výplatního termínu..To už bys je tam měla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
9.11.11 18:03

no právě že nic nepřišlo, tak jestli mám taky uhánět účetní :lol: Ale dávala jsem ji to nějak v první polovině října, myslím že kolem 10týho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.11.11 18:05
womanz píše:
no právě že nic nepřišlo, tak jestli mám taky uhánět účetní :lol: Ale dávala jsem ji to nějak v první polovině října, myslím že kolem 10týho

No tak to se divim, že to tam nemáš..já to dávala koncem září a vidíš..papír si uložila asi do stolu a včera jí asi napadlo, že by to mohla poslat,..KRÁVA JEDNA :cert: :cert: :cert: Že někdo bude bez peněz, chvíli před porodem lítat po úřadech, proč by néé, že jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
9.11.11 18:09

no ta naše účetní taky není nejspolehlivější, tak asi budu prudit a zítra ji zavolám jestli to poslala, pro jistotu… I když já teď dostanu ještě poměrnou část výplaty, tak by to nebyl takovej ranec, kdyby to poslali až příští měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.11.11 18:11
womanz píše:
no ta naše účetní taky není nejspolehlivější, tak asi budu prudit a zítra ji zavolám jestli to poslala, pro jistotu… I když já teď dostanu ještě poměrnou část výplaty, tak by to nebyl takovej ranec, kdyby to poslali až příští měsíc

No raději zavolej, vidíš jak to je u mě..jako ještě, že mě napadlo tam zavolat.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
9.11.11 20:08
misutka píše:
hanulka78 píše:
Já až Bohdaneč :mrgreen: a sejít můžem :mrgreen: ,ale asi to jen tak nezkloubíme :mrgreen:
Ty jsi z Bohdanče? Heh, já z Černé u Bohdanče :mrgreen: . To je gól :-D
:palec: :palec: tak to jsme sousedky skoro :mrgreen: a chodíš do Bohdanče často?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
9.11.11 20:12

Lyri když nedočítáš tak to písnu ještě jednou :-) můžeš mi napsat to číslo na socku kam jsi volala ty?že bych si tam zavolala než tam pojedu?Nebo rači zavolat nejdřív do práce?Ted to tu s Womenz řešíte :mrgreen: Tak mi poradte prosím.Já jsem na MD od 23.10.díkes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.11.11 20:16

Volej na socku, oni ti řeknou :wink: +420 466 742 111 to je přímo na recepci, řekneš, co potřebuješ, že voláš ohledně mateřské, no a paní tě přepojí..Ale myslím, že to tvoje ještě asi nestihli vyřešit, ještě nečekáš tak dlouho :nevim: Oni mají na vyřízení 30dní, takže minimálně do 23.11. bych počkala, jestli něco nepřijde..U mě už je lhůta jen 7 dní na vyřízení, kvůli tomu, že to podal zaměstnavatel pozdě a tím pádem jsem bez peněz, což musí řešit urgentně..Snad jsem to vysvětlila smysluplně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
9.11.11 20:41

Lyri díky moc jsi zlatíčko,aspon to nemusím někde hledat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.11.11 20:48
hanulka78 píše: