Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jahůdka píše:
TAk odkud jsme víme, možná se potkáváme, co se někdy sejít?![]()
![]()
já jsem pro ![]()
hanulka78 píše:
Já až Bohdaneča sejít můžem
,ale asi to jen tak nezkloubíme
Ty jsi z Bohdanče? Heh, já z Černé u Bohdanče
. To je gól ![]()
Holky, tak pokud budete dělat nějaký sraz, tak se hlásím taky… jen abych to ještě stihla do porodu ![]()
womanz píše:
Holky, tak pokud budete dělat nějaký sraz, tak se hlásím taky… jen abych to ještě stihla do porodu
Já už to asi do porodu nestihnu, srazík..
Jinak se omlouvám, nedočítám, jsem an prášky z tej mateřskej, tak to jen celej den řeším, chyba je na straně ÚČETNÍ! co poslala papír VČRERA a měla ho na stole od konce září! Jela jsem do práve a takové tóči jste neviděly, kráva jedna!
Se divim, že mi nerupla voda..
Anet, já když jsem na mateřské od 24.10. tak to mi příjdou nějaké peníze už jako mateřská tento měsíc?
womanz píše:
Anet, já když jsem na mateřské od 24.10. tak to mi příjdou nějaké peníze už jako mateřská tento měsíc?
No měly by, jestli to máš všechno v pořádku..ale nevím, jestli to stihli vyřídit do tohohle výplatního termínu..To už bys je tam měla..
no právě že nic nepřišlo, tak jestli mám taky uhánět účetní
Ale dávala jsem ji to nějak v první polovině října, myslím že kolem 10týho
womanz píše:
no právě že nic nepřišlo, tak jestli mám taky uhánět účetníAle dávala jsem ji to nějak v první polovině října, myslím že kolem 10týho
No tak to se divim, že to tam nemáš..já to dávala koncem září a vidíš..papír si uložila asi do stolu a včera jí asi napadlo, že by to mohla poslat,..KRÁVA JEDNA
Že někdo bude bez peněz, chvíli před porodem lítat po úřadech, proč by néé, že jo..
no ta naše účetní taky není nejspolehlivější, tak asi budu prudit a zítra ji zavolám jestli to poslala, pro jistotu… I když já teď dostanu ještě poměrnou část výplaty, tak by to nebyl takovej ranec, kdyby to poslali až příští měsíc
womanz píše:
no ta naše účetní taky není nejspolehlivější, tak asi budu prudit a zítra ji zavolám jestli to poslala, pro jistotu… I když já teď dostanu ještě poměrnou část výplaty, tak by to nebyl takovej ranec, kdyby to poslali až příští měsíc
No raději zavolej, vidíš jak to je u mě..jako ještě, že mě napadlo tam zavolat.. ![]()
misutka píše:hanulka78 píše:Ty jsi z Bohdanče? Heh, já z Černé u Bohdanče
Já až Bohdaneča sejít můžem
,ale asi to jen tak nezkloubíme
. To je gól
Lyri když nedočítáš tak to písnu ještě jednou
můžeš mi napsat to číslo na socku kam jsi volala ty?že bych si tam zavolala než tam pojedu?Nebo rači zavolat nejdřív do práce?Ted to tu s Womenz řešíte
Tak mi poradte prosím.Já jsem na MD od 23.10.díkes
Volej na socku, oni ti řeknou
+420 466 742 111 to je přímo na recepci, řekneš, co potřebuješ, že voláš ohledně mateřské, no a paní tě přepojí..Ale myslím, že to tvoje ještě asi nestihli vyřešit, ještě nečekáš tak dlouho
Oni mají na vyřízení 30dní, takže minimálně do 23.11. bych počkala, jestli něco nepřijde..U mě už je lhůta jen 7 dní na vyřízení, kvůli tomu, že to podal zaměstnavatel pozdě a tím pádem jsem bez peněz, což musí řešit urgentně..Snad jsem to vysvětlila smysluplně..
hanulka78 píše:
Lyri díky moc jsi zlatíčko,aspon to nemusím někde hledat
Nemáš vůbec zač ![]()