Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
womanz píše:
Káčulo, ty rodíš až za dlouho, tak se pak domluvíme, uvidím jak mi vyjdou, pokud zbydou tak samozřejmě budeš první která je dostane
Savi si vezme ještě teď a pak uvidím co spotřebuju
Dobře, tak na mě mysli, chtěla jsme 3 balíky, poku dzbyde ![]()
OK, myslím že zbyde, ale raději počkám, než abych pak musela nakupovat za draho. Uvidíme jak malá poroste ![]()
Savi moc velká gratulace k Teodorince, je krásná. Ať jste holky fit ![]()
womanz píše:
OK, myslím že zbyde, ale raději počkám, než abych pak musela nakupovat za draho. Uvidíme jak malá poroste
jasně, já to chápu, já jen, že jsme se tu tak nějak napůl domluvili a pak jsme na to zapomněla, no hlavně na to, s kým, věděla jsme o tom, no a tak abys věděla, že kdyžtak já, samozřejmě že to chápu, v poho, bud zbydou, nebo ne ![]()
Já si pamatuju a počítám s Tebou, stejně jsme se domlouvaly, že si je vezmeš až později a to už budu vědět jestli je využiju, nebo ne ![]()
Jééééééééééééééé SAVI obr gratulace k Teodorce, hodně zdravíčka a mlíčka.
![]()
womanz píše:
Jééé Savi, konečně to máš za sebou, gratulace. Malá je nádhernáááá
Plínky samozřejmě platí, napiš kolik, kdy a kam a já Ti je klidně i dovezu, teď asi budeš mít starostí až až.
Dessie: já chodím od 32tt po 14ti dnech a od 36tt po týdnu a taky na monitor. Na ten se snad i musí chodit, tak nechápu jak to chce tvoje doktorka udělat, když máš kontrolu po měsíci a zároveň týden před termínem
Chodím k Lucký.. Taky nevim, jak to plánuje udělat… Musím se jí zítra zeptat
Zítra budu 35+0 a pak mám kontrolu plánovanou až na 39+0… Jako já nechci žádnou přehnanou péči, ale tohle mi přijde vážně trochu divný.
Jinak holky, už mám dva dny tak šíílený sny… Takový strašný slátniny, a to mě se běžně nic, co bych si pamatovala, nezdá… Dneska se mi zdálo, že mi popraskalo úplně celý břicho a pak mě chtěl sežrat nějaký rodinný příslušník… Zkrátka horor
Svádím to na hormony ![]()
Dessie píše:womanz píše:Chodím k Lucký.. Taky nevim, jak to plánuje udělat… Musím se jí zítra zeptat
Jééé Savi, konečně to máš za sebou, gratulace. Malá je nádhernáááá
Plínky samozřejmě platí, napiš kolik, kdy a kam a já Ti je klidně i dovezu, teď asi budeš mít starostí až až.
Dessie: já chodím od 32tt po 14ti dnech a od 36tt po týdnu a taky na monitor. Na ten se snad i musí chodit, tak nechápu jak to chce tvoje doktorka udělat, když máš kontrolu po měsíci a zároveň týden před termínemZítra budu 35+0 a pak mám kontrolu plánovanou až na 39+0… Jako já nechci žádnou přehnanou péči, ale tohle mi přijde vážně trochu divný.
Jinak holky, už mám dva dny tak šíílený sny… Takový strašný slátniny, a to mě se běžně nic, co bych si pamatovala, nezdá… Dneska se mi zdálo, že mi popraskalo úplně celý břicho a pak mě chtěl sežrat nějaký rodinný příslušník… Zkrátka hororSvádím to na hormony
tak to je divny, ja chodim k Lucky taky a taky jsem posledni mesic chodila co tyden a na monitor…tak ti to jenom mozna jeste nerekla…je pravda, ze ona obcas neni moc mluvna…a musis se ptat, nebo informace rekne na posledni chvili…ale pak je rekne do podrobna a vse vysvetli…tak se s ni na kontrole domluv…ja chodila na monitor do G-medu, protoze jsem nechtela rodit v Pard a do chrudimi jezdit co tyden jsem nemela moznost…takze jsme to vyresili takhle…
![]()
Savi: moc moc gratuluji k princeznicce…je nadherna…at ti krasne roste a dela poue radost…
![]()
a s tym nastrihem (i kdyz ja to neznam osobne…ma site bricho
) ale ja psali holky…odvar z repiku, dubova kura a Rosalgin (ktery koupis v lekarne) a delat sedave koupele…hodne vlakniny a hodne pit…aby te to nutilo curat (byl by problem, kdyby si necurala - tak hrozi zanet mocaku az ledvin a to je mnohem neprijemnejsi nez bolest u curani…vim to z vlastni zkusenosti- musis mocak i ledviny poradne proplachnout, at tam nema sanci zadna breberka se usadit
)
moc vam děkují holky
řeknu vam vubec nic nestiham
no jo musim si nějak zvyknout ale první noc doma byla celkem hlasita
… Womanz to by di bzls zlata kdybys to mohla dovist
Jak řikam sem rada že si dojdu na zachod
i když i to je občas obtižny ![]()
Savi7 píše:
moc vam děkují holky![]()
řeknu vam vubec nic nestiham
no jo musim si nějak zvyknout ale první noc doma byla celkem hlasita
… Womanz to by di bzls zlata kdybys to mohla dovist
Jak řikam sem rada že si dojdu na zachod
i když i to je občas obtižny
Napiš mi SZ adresu a telefon a domluvíme se ![]()
Savi: si zvykneš, najdete svůj režim a ještě se budeš nudit ![]()
Lyrica: no, tak to držíme pěsti a tobě hodně sil, za chvíli to bude
.
teda holky, já když to čtu, tak si to vůbec neumím představit to šití a nástřih, já všechny porody měla tak děsně v pohodě, 2× jsme zatlačila a mimčo bylo venku, tak u všech 3 porodů, žádný nástřih, šití, nic, neměla jsme jediný steh, když jsem rodila poprvé, tak prý údajně jsme měla nějaké 3 co sami zmizí, ale to si již nepamatuju, tak se držte ![]()
Savi nemohla by jsi napsat, jak se k tobě chovali a tak podobně? Jak to probíhá..? Když tam přijedeš, mě by to pomohlo, až budeš mít nějak chvilku ![]()
misutka díky! Zatím mám pocit, že to nemůžu zvládnout ![]()
Anet zvládneš to… všechny to zvládnem a ještě na to budem s radostí vzpomínat ![]()