Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22242
8.11.11 21:23
womanz píše:
Káčulo, ty rodíš až za dlouho, tak se pak domluvíme, uvidím jak mi vyjdou, pokud zbydou tak samozřejmě budeš první která je dostane :lol:
Savi si vezme ještě teď a pak uvidím co spotřebuju :wink:

Dobře, tak na mě mysli, chtěla jsme 3 balíky, poku dzbyde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.11.11 21:24

OK, myslím že zbyde, ale raději počkám, než abych pak musela nakupovat za draho. Uvidíme jak malá poroste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
8.11.11 21:30

Savi moc velká gratulace k Teodorince, je krásná. Ať jste holky fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
8.11.11 21:34
womanz píše:
OK, myslím že zbyde, ale raději počkám, než abych pak musela nakupovat za draho. Uvidíme jak malá poroste :-D

jasně, já to chápu, já jen, že jsme se tu tak nějak napůl domluvili a pak jsme na to zapomněla, no hlavně na to, s kým, věděla jsme o tom, no a tak abys věděla, že kdyžtak já, samozřejmě že to chápu, v poho, bud zbydou, nebo ne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.11.11 21:35

Já si pamatuju a počítám s Tebou, stejně jsme se domlouvaly, že si je vezmeš až později a to už budu vědět jestli je využiju, nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
8.11.11 22:12

Jééééééééééééééé SAVI obr gratulace k Teodorce, hodně zdravíčka a mlíčka. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
9.11.11 08:43
womanz píše:
Jééé Savi, konečně to máš za sebou, gratulace. Malá je nádhernáááá :kytka:
Plínky samozřejmě platí, napiš kolik, kdy a kam a já Ti je klidně i dovezu, teď asi budeš mít starostí až až.
Dessie: já chodím od 32tt po 14ti dnech a od 36tt po týdnu a taky na monitor. Na ten se snad i musí chodit, tak nechápu jak to chce tvoje doktorka udělat, když máš kontrolu po měsíci a zároveň týden před termínem :think:

Chodím k Lucký.. Taky nevim, jak to plánuje udělat… Musím se jí zítra zeptat :-? Zítra budu 35+0 a pak mám kontrolu plánovanou až na 39+0… Jako já nechci žádnou přehnanou péči, ale tohle mi přijde vážně trochu divný.
Jinak holky, už mám dva dny tak šíílený sny… Takový strašný slátniny, a to mě se běžně nic, co bych si pamatovala, nezdá… Dneska se mi zdálo, že mi popraskalo úplně celý břicho a pak mě chtěl sežrat nějaký rodinný příslušník… Zkrátka horor :D Svádím to na hormony :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
9.11.11 09:02
Dessie píše:
womanz píše:
Jééé Savi, konečně to máš za sebou, gratulace. Malá je nádhernáááá :kytka:
Plínky samozřejmě platí, napiš kolik, kdy a kam a já Ti je klidně i dovezu, teď asi budeš mít starostí až až.
Dessie: já chodím od 32tt po 14ti dnech a od 36tt po týdnu a taky na monitor. Na ten se snad i musí chodit, tak nechápu jak to chce tvoje doktorka udělat, když máš kontrolu po měsíci a zároveň týden před termínem :think:
Chodím k Lucký.. Taky nevim, jak to plánuje udělat… Musím se jí zítra zeptat :-? Zítra budu 35+0 a pak mám kontrolu plánovanou až na 39+0… Jako já nechci žádnou přehnanou péči, ale tohle mi přijde vážně trochu divný.
Jinak holky, už mám dva dny tak šíílený sny… Takový strašný slátniny, a to mě se běžně nic, co bych si pamatovala, nezdá… Dneska se mi zdálo, že mi popraskalo úplně celý břicho a pak mě chtěl sežrat nějaký rodinný příslušník… Zkrátka horor :D Svádím to na hormony :D

tak to je divny, ja chodim k Lucky taky a taky jsem posledni mesic chodila co tyden a na monitor…tak ti to jenom mozna jeste nerekla…je pravda, ze ona obcas neni moc mluvna…a musis se ptat, nebo informace rekne na posledni chvili…ale pak je rekne do podrobna a vse vysvetli…tak se s ni na kontrole domluv…ja chodila na monitor do G-medu, protoze jsem nechtela rodit v Pard a do chrudimi jezdit co tyden jsem nemela moznost…takze jsme to vyresili takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
9.11.11 09:07

:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Savi: moc moc gratuluji k princeznicce…je nadherna…at ti krasne roste a dela poue radost… :lol: :lol: :lol:

a s tym nastrihem (i kdyz ja to neznam osobne…ma site bricho :think: ) ale ja psali holky…odvar z repiku, dubova kura a Rosalgin (ktery koupis v lekarne) a delat sedave koupele…hodne vlakniny a hodne pit…aby te to nutilo curat (byl by problem, kdyby si necurala - tak hrozi zanet mocaku az ledvin a to je mnohem neprijemnejsi nez bolest u curani…vim to z vlastni zkusenosti- musis mocak i ledviny poradne proplachnout, at tam nema sanci zadna breberka se usadit :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
9.11.11 09:16

Všem

moc vam děkují holky :srdce: :srdce: řeknu vam vubec nic nestiham :D no jo musim si nějak zvyknout ale první noc doma byla celkem hlasita :D… Womanz to by di bzls zlata kdybys to mohla dovist :mrgreen: Jak řikam sem rada že si dojdu na zachod :D i když i to je občas obtižny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
9.11.11 09:32
Savi7 píše:
moc vam děkují holky :srdce: :srdce: řeknu vam vubec nic nestiham :D no jo musim si nějak zvyknout ale první noc doma byla celkem hlasita :D… Womanz to by di bzls zlata kdybys to mohla dovist :mrgreen: Jak řikam sem rada že si dojdu na zachod :D i když i to je občas obtižny :D

Napiš mi SZ adresu a telefon a domluvíme se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
9.11.11 09:37

Savi: si zvykneš, najdete svůj režim a ještě se budeš nudit :wink:

Lyrica: no, tak to držíme pěsti a tobě hodně sil, za chvíli to bude :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
9.11.11 09:40

teda holky, já když to čtu, tak si to vůbec neumím představit to šití a nástřih, já všechny porody měla tak děsně v pohodě, 2× jsme zatlačila a mimčo bylo venku, tak u všech 3 porodů, žádný nástřih, šití, nic, neměla jsme jediný steh, když jsem rodila poprvé, tak prý údajně jsme měla nějaké 3 co sami zmizí, ale to si již nepamatuju, tak se držte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
9.11.11 09:43

Savi nemohla by jsi napsat, jak se k tobě chovali a tak podobně? Jak to probíhá..? Když tam přijedeš, mě by to pomohlo, až budeš mít nějak chvilku :oops:

misutka díky! Zatím mám pocit, že to nemůžu zvládnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
9.11.11 09:49

Anet zvládneš to… všechny to zvládnem a ještě na to budem s radostí vzpomínat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová