Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
7.11.11 16:47

tak nemusíš spát, stačí ležet a odpočívat i tak dočerpáš potřebnou energii. Ale vím co to je v noci nespat, už se mi to také pár krát povedlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
7.11.11 17:40

Holky, spěte, co jen to jde. ;-) Já bych kolikrát padám večer na hubu a chci jít spát s holkama, ale… Je to jediné volno pro mě během dne, tak jak lehnou, tak ožívám. :-) Pak jdu spát kolem půlnoci a ráno se tluču do hlavy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.11.11 17:41
Jahůdka píše:
Holky, spěte, co jen to jde. ;-) Já bych kolikrát padám večer na hubu a chci jít spát s holkama, ale… Je to jediné volno pro mě během dne, tak jak lehnou, tak ožívám. :-) Pak jdu spát kolem půlnoci a ráno se tluču do hlavy. :-)

Kdyby jsi mi poradila, jak to mám udělat, tak bych to možná zkusila..
Tohle mi radí každej, já to vím, že mám spát, ale jak to mám udělat, neponocuju naschvál, nebaví mě to a je to na mašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
7.11.11 19:59

Holky to já se kolikrát vzbudím třeba ve 2h ráno na čůrání a do 5i h nemůžu zabrat, to je děs, jak je všude klid, všichni si oddechují z klidného spánku, to mě je hrozně, pak usnu a pak už jen slyším děcka, ajk se pakují do školy a dohadují se, no také děs a večer jak mám od nich klid, tak sednu k PC a také tam jsme kolikrát do půlnoci, děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.11.11 13:14

Tak holky, pořád to tu sleduju a můžu říct, že i když je mi dobře, už bych to taky nejradši měla za sebou. Po večerech mi občas tvrdne bříško, malej mě kope jako blázen, udělaly se mi strie na břiše, sice nic hroznýho, asi tři, ale prostě je to šeredný, navíc mi konečně trochu vyskočilo bříško (ještě před 14 dny by do mě těžko někdo řekl, že jsem těhotná, natož tak moc), ale ve všem vypadám jako velrybka :D Nic se mi nechce… Zkrátka mazec. V pátek jdu na předposlední kontrolu, poslední mám 9.12. (není divný, že až v podstatě do termínu chodím po měsíci?) Jsem zvědavá, s čím se ozve Savi, doufám, že je všechno v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
8.11.11 13:17

DESSIE, docela je. CO si pamatuju, tak pak se chodí po týdnu a po termínu co dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.11.11 13:17

Já chodím od 32tt po třech týdnech a od 38tt po týdnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.11.11 13:53

Taky mi to přijde divný :think: Asi je doktorka v klidu, má pocit, že jsem přehnaně v pohodě a že je zbytečný mně brát na kontroly častěji… No uvidím, co mi řekne v pátek… Poslední kontrolu mám naplánovanou na toho 9.12., což je týden před termínem, to už mě pak asi bude posílat rovnou do nemocnice, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.11.11 14:11
Dessie píše:
Taky mi to přijde divný :think: Asi je doktorka v klidu, má pocit, že jsem přehnaně v pohodě a že je zbytečný mně brát na kontroly častěji… No uvidím, co mi řekne v pátek… Poslední kontrolu mám naplánovanou na toho 9.12., což je týden před termínem, to už mě pak asi bude posílat rovnou do nemocnice, co?

Já jdu na poslední KO příští týden v úterý a to je den před termínem a ještě pořád ke svojí :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.11.11 15:03

Tak nevim… asi mě nemá ráda :lol: Nebo bych se měla tvářit víc „pochroumaně“, říct jí o každym píchnutí… Jenže ono toho fakt moc není, ještě pořád chodim dvakrát týdně do práce, čtyřikrát týdně do školy, s přítelem po procházkách, spim perfektně celou noc… Ale stejně, nejsem úplně klidná, pořád mám strach, aby se náhodou něco nezanedbalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
8.11.11 15:12

:mavam:
Tak já mám dnes po kontrole,vše je ok :-) a ted už půjdu za 3 týdny a bude monitor :dance: Holky a začínám se pěkně bát porodu :zed: ach jo,no ale ven to musí no :think:
Savi se furt neozívá co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
8.11.11 16:35

Zdraviim

Tak holky 4.11. 3500gr. 49cm se nam narodila Teodorka Porod byl…no co dodat POROD…:{ vyzivali mi ho.. v 7 rano sem dostala kapacku v 8 prvni silny kontrakcce sam porod az ve 4h.4m. Reknu vam byl to horor :zed: hlavne na tom sale :zed: Ale ten vysledek za to stoji :andel: Dneska konečně doma… Všecko je dnes ok no až na muj mega nastřih a šiti vic ja 2 hodiny :zed: Nevim co mam dělat se nemužu ani vyčurat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
8.11.11 16:37

womanz

Plati ty plinky?? Mame moc ukakanou princeznu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.11.11 16:41