Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
25.10.11 19:32
hanulka78 píše:
Savi to máš teda pěknou zkušenost :cert: já bych si asi řekla at mě pustí :nevim: no a co ty křeče?Už je to lepší?nebo už začíná porod?myslím na tebe.
Lyri a jak ty?

Já uvidim zítra co a jak..jdu na monitor, tak jsem zvědavá, jestli nějaká změna, nebo alespoň malinkej náznak něčeho.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
25.10.11 19:35

Ale tak ty křeče už jsou menši to je asi tim že sem dneska moc chodila…I zada mně nějak chytili tak si dam vanu a uvidim… ale řekla bych že ještě nic :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
25.10.11 19:45

Lyri tak to na tebe budu myslet a dej vědět zítra :-) ale ty máš ještě chvilku čas :wink:
No nic holky asi se půjdu vysprchnout a dávaj mi ordinaci tak půjdu koukat.ale možná tu budu :-) tak zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.10.11 14:36

Konečně nám jde net..já bych to UPC zrušila nejradši :cert: :cert:
No a jinak teda dnešní monitor a KO..
Monitor super, malej byl zase jako ďábel :twisted: , kopal pořád do tý sondy, to byly rány jako blázen, sestřička se smála, protože každou chvíli tam byl jinak a přestávalo to kreslit tu křivku, takže jsem ji tam nakonec musela ke konci fakt držet :lol: :lol: :lol:
Pak další sranda..vážení, tlak..ok..jdu do kabinky, svlíknu se jen do trička a čekám..no a slyšim, jak doktorka povídá sestře, jéé, mě došly ty štětky na stěry, dneska toho bylo nějak hodně..no takže mi sestřička povídá, že musim v tý kabince vydržet, než jim dovezou nové, no seděla jsem v kabince metr na metr nahatá skoro 15 minut..Stěr jsem ani necejtila, ozvičky prý máme ukázkové ALE čípek mám pořád nula, nahoře, takže jako já asi rodit nebudu.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Podle ní je to v pořádku, další KO a monitor za týden,..jinak jsem vyzvedla v lékárně ten YAL roztok-co mi napsala na předpis k porodu, no fuj, husí kůži z toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
26.10.11 16:10

Anet tak gratulace ke KO i monitoru :-)
Já jdu zítra do poradny a taky si budu vyzvedávat Yal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
26.10.11 16:50

Jee ty maš krasny obrazek… to ta naše princezna dycky chrape při monitoru sestřička mi dycky musí hazes s břiškem nj mame hold nočniho ptačka v noci hraje fotbal a v den chrape… Ja mam mít zitra taky poradnu doufam že už poslední :nevim: :zed: … tak uvidime co si vyslechnu…Jo musiim se konečně pochlubit konečně nam dovezly gauč :D měsic jsme čekali :pocitac: Přitel mi na něj zakazuje sednou prej abych ho nerozbila nebo kdyby nahodou mi praskla voda… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
26.10.11 17:39

Ahojky holky :mavam:
Lyri-taky gratuluji k dobré kontrole :palec: hlavně že je vše ok :palec:
Holky mě je furt tak těžko :evil: že už začínám mít ten pocit že to těhulkování už mě nebaví,kdybych to už aspon měla za pár jako vy :-?
Savi -se tvému přítelovi nedivým :mrgreen: taky bych tě ted nanovou sedačku nepouštěla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
26.10.11 20:07

Savi, taky bych Tě tam nepustila :lol: ono plodovka by z toho asi šla těžce odstranit :lol:
Hani, všechny se dočkáme, Savi během pár dnů, my během pár týdnů… a po Vánocích tady bude galerie malých nemluvňátek pod stromečkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
27.10.11 11:41

Tak dneska holky mam posledni poradnu za sebou..Mala je uplně v pořadku ozvy, srdičko supeer a ja jsem prej otevřena na prst ale že to nevypada na porod :zed: Přez vykend jestli neporodim tak v pondeli mam nastoupit na rizikovou poradnu do porodnice tak doufam že to na mně za ty 3 dny přijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
27.10.11 12:06

Savi :mavam: gratuluju k dobrým výsledkům z kontroly :palec: no a ty si ještě přes víkend pěkně odpočin,naber sílu,páč příští týden ti to třeba vypukne,tak se drž a doufám že ti to přijde brzy a rychle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
27.10.11 14:01

Jé Savi, já Ti tak zavidím :-) taky bych už chtěla být na tvém místě… Pokud chceš porodit do tří dnů, tak se doporučuje větší zápřah, třeba mýt okna :-D a dlouhý procházky
My dnes jdeme taky do poradny tak jsem zvědavá co nám řeknou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
27.10.11 14:39

SAVI, taky se doporučuje maliník. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.10.11 14:39
Jahůdka píše:
SAVI, taky se doporučuje maliník. :-)

Ten já ž piju..a ani se to nechystá :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
27.10.11 15:13

Diky holky jojo malinik pijem od 36t uvidime jak se to vivine ale tak hlavne ze je mala už donošena a v pořadku…zbejva jen čekat…Ch jo včera mi něco přeskočilo v koleni a šileně mně bolí už nevím čim si to mam natirat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
27.10.11 17:16

Tak se hlásím z kontroly, vše je naprosto v pořádku, CS1 od propuštění z nemocnice, váha nestoupla jsem pořád +10kg, malá hlavičkou dolů :-)
Akorát teda pěknej trapas, žila jsem v tom, že chodím k panu doktorovi Galátovi :-) tak dnes říkám sestřičce ať mi přelepí na průkazce razítko mého minulého doktora Macha, tak to přelepila, dala razítko a říká „tak pan doktor Lotko“ tak jsem ji opravila, že chodím k panu doktorovi Galátovi a ona že to asi těžko, že má v dokumentaci pokaždé napsaného pana doktora Lotka a i dnes že tam je doktor Lotko :lol: No tak jsem zas chytřejší, hlavně že jsem se poprvé objednávala ke Galátovi :zed: no jo… chybička se vloudila a já dnes byla za magora :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová