Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hanulka78 píše:
Savi to máš teda pěknou zkušenostjá bych si asi řekla at mě pustí
no a co ty křeče?Už je to lepší?nebo už začíná porod?myslím na tebe.
Lyri a jak ty?
Já uvidim zítra co a jak..jdu na monitor, tak jsem zvědavá, jestli nějaká změna, nebo alespoň malinkej náznak něčeho.. ![]()
Ale tak ty křeče už jsou menši to je asi tim že sem dneska moc chodila…I zada mně nějak chytili tak si dam vanu a uvidim… ale řekla bych že ještě nic ![]()
Lyri tak to na tebe budu myslet a dej vědět zítra
ale ty máš ještě chvilku čas ![]()
No nic holky asi se půjdu vysprchnout a dávaj mi ordinaci tak půjdu koukat.ale možná tu budu
tak zatím pá
Konečně nám jde net..já bych to UPC zrušila nejradši
![]()
No a jinak teda dnešní monitor a KO..
Monitor super, malej byl zase jako ďábel
, kopal pořád do tý sondy, to byly rány jako blázen, sestřička se smála, protože každou chvíli tam byl jinak a přestávalo to kreslit tu křivku, takže jsem ji tam nakonec musela ke konci fakt držet
![]()
Pak další sranda..vážení, tlak..ok..jdu do kabinky, svlíknu se jen do trička a čekám..no a slyšim, jak doktorka povídá sestře, jéé, mě došly ty štětky na stěry, dneska toho bylo nějak hodně..no takže mi sestřička povídá, že musim v tý kabince vydržet, než jim dovezou nové, no seděla jsem v kabince metr na metr nahatá skoro 15 minut..Stěr jsem ani necejtila, ozvičky prý máme ukázkové ALE čípek mám pořád nula, nahoře, takže jako já asi rodit nebudu..
Podle ní je to v pořádku, další KO a monitor za týden,..jinak jsem vyzvedla v lékárně ten YAL roztok-co mi napsala na předpis k porodu, no fuj, husí kůži z toho..
Anet tak gratulace ke KO i monitoru ![]()
Já jdu zítra do poradny a taky si budu vyzvedávat Yal.
Jee ty maš krasny obrazek… to ta naše princezna dycky chrape při monitoru sestřička mi dycky musí hazes s břiškem nj mame hold nočniho ptačka v noci hraje fotbal a v den chrape… Ja mam mít zitra taky poradnu doufam že už poslední
… tak uvidime co si vyslechnu…Jo musiim se konečně pochlubit konečně nam dovezly gauč
měsic jsme čekali
Přitel mi na něj zakazuje sednou prej abych ho nerozbila nebo kdyby nahodou mi praskla voda… ![]()
Ahojky holky ![]()
Lyri-taky gratuluji k dobré kontrole
hlavně že je vše ok ![]()
Holky mě je furt tak těžko
že už začínám mít ten pocit že to těhulkování už mě nebaví,kdybych to už aspon měla za pár jako vy ![]()
Savi -se tvému přítelovi nedivým
taky bych tě ted nanovou sedačku nepouštěla
![]()
Savi, taky bych Tě tam nepustila
ono plodovka by z toho asi šla těžce odstranit ![]()
Hani, všechny se dočkáme, Savi během pár dnů, my během pár týdnů… a po Vánocích tady bude galerie malých nemluvňátek pod stromečkem ![]()
Tak dneska holky mam posledni poradnu za sebou..Mala je uplně v pořadku ozvy, srdičko supeer a ja jsem prej otevřena na prst ale že to nevypada na porod
Přez vykend jestli neporodim tak v pondeli mam nastoupit na rizikovou poradnu do porodnice tak doufam že to na mně za ty 3 dny přijde ![]()
Savi
gratuluju k dobrým výsledkům z kontroly
no a ty si ještě přes víkend pěkně odpočin,naber sílu,páč příští týden ti to třeba vypukne,tak se drž a doufám že ti to přijde brzy a rychle ![]()
Jé Savi, já Ti tak zavidím
taky bych už chtěla být na tvém místě… Pokud chceš porodit do tří dnů, tak se doporučuje větší zápřah, třeba mýt okna
a dlouhý procházky
My dnes jdeme taky do poradny tak jsem zvědavá co nám řeknou ![]()
Jahůdka píše:
SAVI, taky se doporučuje maliník.
Ten já ž piju..a ani se to nechystá
![]()
Diky holky jojo malinik pijem od 36t uvidime jak se to vivine ale tak hlavne ze je mala už donošena a v pořadku…zbejva jen čekat…Ch jo včera mi něco přeskočilo v koleni a šileně mně bolí už nevím čim si to mam natirat ![]()
Tak se hlásím z kontroly, vše je naprosto v pořádku, CS1 od propuštění z nemocnice, váha nestoupla jsem pořád +10kg, malá hlavičkou dolů ![]()
Akorát teda pěknej trapas, žila jsem v tom, že chodím k panu doktorovi Galátovi
tak dnes říkám sestřičce ať mi přelepí na průkazce razítko mého minulého doktora Macha, tak to přelepila, dala razítko a říká „tak pan doktor Lotko“ tak jsem ji opravila, že chodím k panu doktorovi Galátovi a ona že to asi těžko, že má v dokumentaci pokaždé napsaného pana doktora Lotka a i dnes že tam je doktor Lotko
No tak jsem zas chytřejší, hlavně že jsem se poprvé objednávala ke Galátovi
no jo… chybička se vloudila a já dnes byla za magora
![]()