Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
23.10.11 15:24

No to je malá pěknej macek, ale víš jak to je s těma odahadama..oni se někdy seknou o docela dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.10.11 15:31

No to mi pravě řikala mamina že když čekala mně tak mněla odhad 3900 a ja se narodila 3300 že v ni bylo strasně moc vody.. a ja pravě hodně piju sice pořad lítam čurat ale stejně… tak třeba to mam stejny jak to mněla mamka :D vubec by mi to nevadilo..:D Ch jo doufam že už to na mně tendle tejden přijde..už nemužu přibirat :(25 kilo plus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.10.11 15:37

No tak to já jsem měla naposledy 9-10kg nahoře, tak uvidim ve středu, co naváží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.10.11 15:43

Hlavně ja jsem do 6 měsice nic nenabrala a doktor mi povida že bych už mněla nabírat. No a co se nestalo v 6 měsicu jsem jela na mněsic k mamině po mněsici na kontrolu a 9 kilo plus.. Doktor prej jak je to možne a ja že sem byla na navště umamky doktor prej aha tak to už chapu :D Sem se pěkně tenkrat vypasila… Ale nevim ja ani nějak moc nejim ale moc solim a hlavně strašně moc piju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.10.11 20:07

jůůů Savi, 5 dní, to bych taky brala… já dnes 49 dní si ještě počkám. Teď jsem měla tak šílený bolesti, byli jsme v Globusu, tam to začalo, nemohla jsem ani dojít do auta jak mě bolela pinda a přešlo to asi po hodině… malá se mezi tím mlela jak divá, takže mi bylo fakt hrozně. Snad se to nevrátí… a další bolesti budou až porodní :lol:
Anet ty to už máš taky za pár, tak doufám, že dáš hned vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.10.11 20:09

Zuzi, určo dáááám, mám net v mobilu, tak se ozvu z porodky na Fb :wink:
A jinak k těm bolestem v pipce..to mám pořád, to je mazec, se kolikrát ani nenarovnám,.. :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
23.10.11 21:24

Holky, čtu tady tu vaši diskuzi a k sanitkám, mě teda sestřička napsala do průkazky dvě telefonní čísla přímo na sanitky co prý vozí těhule, že si kdyžtak mám zavolat… Jinak já jsem už druhej den strašná, břicho tvrdý, valim se jak sněhulák, doufám, že mě to brzo přejde… Anet, Savi, přeju ať vám to oběma dobře dopadne, máte to za pár, Savi teda kor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.10.11 21:30

Dess jé, to bych ti přála, aby to přešlo, ale myslim, že tak nějak už se to potáhne až do porodu..mě třeba trápí strašně takovej tlak na ,,frndu,, :lol: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.10.11 22:31

:-D Jo tak s tou frndou… normalne sem nikdy nemela bolesti nic a dneska mne prepadla takova krec ze sem si rikala no ja snad rodim nebo co :D ale to bylo jako dyby mne nekdo pichl kudlou nebo ja nevim.. sem uplne stratila dech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
23.10.11 22:32

Aáááááá tady se řeší porody. :-) Přeju vám rychlé pohodové porody. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.10.11 23:25

taky to s vámi dámy úplně prožívám a to si ještě chvilku počkám…přeji ať je to brzy a rychle :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
24.10.11 09:34

Holky díky! Už ab yto bylo za námi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
24.10.11 12:07

:potlesk: Jojo děkujem… Ch jo do terminu 4 dny a ja mam podcit že to na mně nikdy nepřijde… :-? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.10.11 17:18

Holky musím se pochlubit, dneska mi koupili kočárek :-) A mně se hroozně líbí :-) Sice je těžký, ale krásně houpe, má veliká nafukovací kolečka a vůbec je to super teréňák, mám z něj oobrovskou radost :-) Navíc ho mám od strejdy z bazaru doslova za pár stovek. No jsem nadšená :-) Je to polskej kočár, myslim že spousta městských maminek by z něj asi zešílela, ale já bydlím v přízemí, do auta ho skládat nebudu a chci se flákat hlavně po lesích a polích. Budu k němu mít ještě jeden, ten bude asi lehčí, ale tenhle se mi strašlivě líbí a jak jsem dlouho vůbec nemohla najít nic, c by mě oslovilo, tak tenhle kámoš je vážně boží :-) Tak jsem vám to musela sdělit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
24.10.11 17:56

Gratluju ke kočarku.. :potlesk: :potlesk: To ja jsem mněla vybranej takovej krasnej černej s barevnyma kytičkama…za 13000kc a tak sem si planovala ze si ho koupim no a par dni pred tim jak sem planovala si jit pro kocarek mi prijela teticka z prahy na navstevu a co mi nedovezla?? Darecek kocarek 8-o :-D Neni sice uplne novej je po jednom prckovi ale vypada nadherne jako novej.. Je to ten novejsi model kocarku takze vlasne mensi ten kos a tak rikala ze tam mnela jeji kamaradka malou jen prez zimu..a pak se ji tam nevesla :-? tak na zimu mame a na leto uz koupim neco podle meeho vkusu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová