Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nám na kurzu říkali, že si klidně můžem sanitku zavolat. V žádném případě nejezdit samotný a taxikář asi nebude nadšenej ![]()
Ch jo..tos mně moc nepotěšila
ale děkují.. No snad to nějak dám..Stejně je to divny sanitce se nechce jezdit pro rodičky.. no kam spěje ta politika
![]()
womanz píše:
Nám na kurzu říkali, že si klidně můžem sanitku zavolat. V žádném případě nejezdit samotný a taxikář asi nebude nadšenej
Fakt jo? No to se dost divim, kamarádka začala rodit předčasně, volala sanitku a tady místní sanitář jí řekl, že jako těhotná si nemá co volat sanitku a pokud ji pošlou domů-nebude hospitalizovaná, tak si výjezd sama zaplatí
Že prý jsou horší věci, kam musí jezdit a že tohle to jen ,,zdržuje,,..tak jsem z toho byla tenkrát v šoku a raději bych teda jela tágem ![]()
Jo a to jsem zapomněla napsat, že holčině bylo 20 a byla vyděšená jako blázen a tohle bylo první, co jí řekl
![]()
pro mě přijela sanita, když mě chytli záda a nikdo nic neříkal, byli úplně v klidu a to mě mohl klidně odvést Miloš…
womanz píše:
pro mě přijela sanita, když mě chytli záda a nikdo nic neříkal, byli úplně v klidu a to mě mohl klidně odvést Miloš…
Tak to buď ráda za takovou zkušenost… ![]()
Kdybych nebyla sama tak jedu klidne tagem ale sama mam strach jeste s taškou se tahnout… no uvidime asi nejdřiv skusim zavolat sanitku a když mně pošlou někam tak hold taxika.. ![]()
A přítel maká někde daleko, že by pro tebe zajel? Ona to není žádná rychlovka, takže by to kdyžtak určo stihl..přítel taky normálně maká a až to začne, tak mu zavolám a on pro mě z práce pojede a odveze si mě tam..na to má nárok ze zákona..
Přitel by dojel akorat auto neni ![]()
Ta naše křaksna byla prej na odpis takže už je asi někde sešrotovana chtěl si vzit leasing všechno v pohodě akorat když už si mněl jit vybrat auto tak se nějak zjistilo že nemuže protože nema trvale bydliště v čr.. přitel je taky cizinec.. No tak bohužel teď šetři takže auto bude až na ježiška a to už je pozdě :/
Hmm, no nemáte to jednoduchý..ani nikoho, kdo by byl na telefonu, kdo by tě tam hodil? ![]()
Tohle ti teda upřímně nezávidim, já budu šťastná, že mě tam ten můj poveze, už se vidim, jak hysterčim ![]()
nj to ti zavidim pravě že nemame.. jak jsme tady chvili tak ja vubec nikoho neznam a přitel ma par znamejch ale až tak asi ne… Ten je furt zavřenej ve foxkonu nebo spi
Ach jo… Uvidime kdy co a jak… ![]()
Aha, no jo, tam maká dvanáctky, že?
A kde vůbec přesně bydlíte? A termínek máš kdy? Já vím, asi jsi to psala už..ale já už jsem z těch všech těhulí kolem mě zmatená ![]()
joojoo dvanacky.. Bydlim v polabinach a termin mam za 5 dní.. takže se už radši připravuju kdyby nahodou to na mně přišlo dřív
(keeežby) ![]()
Jééé, tak 5 dní ti závidím, jak se cítíš? Já ještě 24 dní do termínu a taky bych se nezlobila, kdyby to bylo třeba za 10 dní tady ![]()
Ale tak necejtim se nejhuř jak občas čtu ale mam často (posličky) a nevim proč mam šileny křeče občas mi tečou slzy a ja si dycky ještě říkam když to přestane ať se to vrati třeba rodím.. ono se to sice vratí ale do dnes sem nerodila
Jinak si připadam jako velrybka mala ma přibližny odhad 3900g a tak sem rada když se zvednu sama z postele
z vany se bez pomoci už nezvednu
Ale furt se ji nějak za nama nechce.. Doktor řikal že je krasně připravena… ale pořad nic..