Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
23.10.11 14:46

Nám na kurzu říkali, že si klidně můžem sanitku zavolat. V žádném případě nejezdit samotný a taxikář asi nebude nadšenej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.10.11 14:47

Ch jo..tos mně moc nepotěšila :-( :D ale děkují.. No snad to nějak dám..Stejně je to divny sanitce se nechce jezdit pro rodičky.. no kam spěje ta politika :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.10.11 14:48
womanz píše:
Nám na kurzu říkali, že si klidně můžem sanitku zavolat. V žádném případě nejezdit samotný a taxikář asi nebude nadšenej :lol:

Fakt jo? No to se dost divim, kamarádka začala rodit předčasně, volala sanitku a tady místní sanitář jí řekl, že jako těhotná si nemá co volat sanitku a pokud ji pošlou domů-nebude hospitalizovaná, tak si výjezd sama zaplatí 8-o Že prý jsou horší věci, kam musí jezdit a že tohle to jen ,,zdržuje,,..tak jsem z toho byla tenkrát v šoku a raději bych teda jela tágem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.10.11 14:49

Jo a to jsem zapomněla napsat, že holčině bylo 20 a byla vyděšená jako blázen a tohle bylo první, co jí řekl :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.10.11 14:51

pro mě přijela sanita, když mě chytli záda a nikdo nic neříkal, byli úplně v klidu a to mě mohl klidně odvést Miloš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.10.11 14:53
womanz píše:
pro mě přijela sanita, když mě chytli záda a nikdo nic neříkal, byli úplně v klidu a to mě mohl klidně odvést Miloš…

Tak to buď ráda za takovou zkušenost… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.10.11 14:55

Kdybych nebyla sama tak jedu klidne tagem ale sama mam strach jeste s taškou se tahnout… no uvidime asi nejdřiv skusim zavolat sanitku a když mně pošlou někam tak hold taxika.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.10.11 14:57

A přítel maká někde daleko, že by pro tebe zajel? Ona to není žádná rychlovka, takže by to kdyžtak určo stihl..přítel taky normálně maká a až to začne, tak mu zavolám a on pro mě z práce pojede a odveze si mě tam..na to má nárok ze zákona..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.10.11 15:02

Přitel by dojel akorat auto neni :D:D Ta naše křaksna byla prej na odpis takže už je asi někde sešrotovana chtěl si vzit leasing všechno v pohodě akorat když už si mněl jit vybrat auto tak se nějak zjistilo že nemuže protože nema trvale bydliště v čr.. přitel je taky cizinec.. No tak bohužel teď šetři takže auto bude až na ježiška a to už je pozdě :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.10.11 15:04

Hmm, no nemáte to jednoduchý..ani nikoho, kdo by byl na telefonu, kdo by tě tam hodil? :think:
Tohle ti teda upřímně nezávidim, já budu šťastná, že mě tam ten můj poveze, už se vidim, jak hysterčim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.10.11 15:09

nj to ti zavidim pravě že nemame.. jak jsme tady chvili tak ja vubec nikoho neznam a přitel ma par znamejch ale až tak asi ne… Ten je furt zavřenej ve foxkonu nebo spi :D Ach jo… Uvidime kdy co a jak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.10.11 15:10

Aha, no jo, tam maká dvanáctky, že?
A kde vůbec přesně bydlíte? A termínek máš kdy? Já vím, asi jsi to psala už..ale já už jsem z těch všech těhulí kolem mě zmatená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.10.11 15:15

joojoo dvanacky.. Bydlim v polabinach a termin mam za 5 dní.. takže se už radši připravuju kdyby nahodou to na mně přišlo dřív :D (keeežby) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.10.11 15:17

Jééé, tak 5 dní ti závidím, jak se cítíš? Já ještě 24 dní do termínu a taky bych se nezlobila, kdyby to bylo třeba za 10 dní tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
23.10.11 15:22

Ale tak necejtim se nejhuř jak občas čtu ale mam často (posličky) a nevim proč mam šileny křeče občas mi tečou slzy a ja si dycky ještě říkam když to přestane ať se to vrati třeba rodím.. ono se to sice vratí ale do dnes sem nerodila :D Jinak si připadam jako velrybka mala ma přibližny odhad 3900g a tak sem rada když se zvednu sama z postele :D z vany se bez pomoci už nezvednu :D Ale furt se ji nějak za nama nechce.. Doktor řikal že je krasně připravena… ale pořad nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová