Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nic si z toho nedělej, já mám ještě 6týdnů do porodu a dnes mi miláček řekl, že za chvilku neprojdu dveřma
a to jsem zas tolik nepřibrala, mám +10kg to se mi nezdá moc ![]()
Tak to jsi na tom dobře ja mam skoro 25
ale je ve mne prej hodne vody mam zakazany pit vsecko mozny akorat mam pit vodu z vodovodu a obcas i caje…ale ja chlastam strasne moc… My ted s pritelem vypadame vtipneona ma 65kg a ja skoro90 ![]()
Tak já zatím nedosáhla váhu mého milého, ale blížím se k ní
tatík 78 já zatím 72kg
no možná ho do porodu doženu ![]()
Muj milovanej je maličkej
mněři o centimetr vic než ja
nejdřiv mi to vadilo teď už ne nejlepši když si vemu podpatek tak jsem o hlavu vyšší ![]()
no ten můj je o 5cm vyšší než já
taky žádný čahoun a malá je prý veliká, tak jsem zvědavá po kom, když já jsem tak akorát 170cm ![]()
No ja mam taky necelejch 170 a mala ma mít necelejch 4 kila
Tera je fakt že muj bracha ma dneska necele 2 metry
když se narodil tka mněl 4500 a 54cm to mi povidala mamina… tak doufam že Teodorka nebude po stryčkovi ![]()
Juchůů konečně mi volali z JYSKU že už pro mně mají gauč že si pro něj mam přijit
celej mněsic jsem čekala
Teď jen sehnad dovoz a mam ho v obyvaku
![]()
Ahojky holky ![]()
Womenz,tak ta moje kamarádka už má taky nakoupené,ale říkala že uvidí jak budou prckové velký a kdyby měla málo že by si vzala pak,ale to je až v unoru,takže kdybys je náhodou měla ještě v unoru tak dej vědět,ale rači je udej co nejdřív ![]()
Nesnaším pardubicke MHD
po dlouhy době jsem jela mhd nejdřiv jsem nastoupila na 6 ta se v pulce cesty rozbila tak sem asi 15minut cekala dalsi
zpatky jsem jela 6 na město tam sem se sešla s maminou tak jsme poseděli na pizze pak prošmejdili par obchudku…Ke konco vyletu se mi udělalo zle dostala jsem strašny křeče do břiška a do jednoho mista myslela jsem si že mi vylezou oči z dulku
No nakonec jsem čekala na naměsti na trolej ktery jsem čekala asi 15 minut.. přijel ale byl tak narvanej že potěš koště :/ byla jsem tak promrzla že sem se rohodla nastoupit, řikala sem si že s takovym pupkem mně snad pusti sednout… omyl
nikdo se ani nehnul hlavně přede mnou seděl asi 15 letej kluk co zahlidl maminku v autobuse a tak ji pěkně podržel batoh na sedačce maminka asi 35 let si sedla přede mně a misto aby třeba řekla synačkovi pust tu tehotnout tak se ptala jak mu dopadl diktat
asi 3 zastavky jsem stala s křečma v břišku až se neuvolnilo misteško ![]()
No to už taky podnešku ani za boha nikam nepojedu
Ještě sem si řikala mam jet taxikem nebo trolejem sem riskla
Nechapu kam ty duchodci furt jezdiii ale je jich dycky plnej bus ![]()
No to si piš..já teda MHD nejela ani nepamatuju, asi v březnu naposledy..ale předtim jsem s ní jezdila denně do práce, no a to stálo za to..
Savi to máš teda pěknou zkušenost
já bych si asi řekla at mě pustí
no a co ty křeče?Už je to lepší?nebo už začíná porod?myslím na tebe.
Lyri a jak ty?
Ahoj holky, já dnes celej den v Praze, to byl teda nápad, jsem vyřízená…
Savi, tak toho spratka bych vykopla ze sedačky, by nestih ani mrknout… že mu to není blbý… já teda MHD nejezdím, ale pokud bych jela, tak bych si to teda vydupala aby mě pustili sednout.
Hani, já se ty plínky pokusím udat, ale kdyby náhodou zbyly tak dám vědět ![]()
No ja to mam pravě na opak nikdy jsem nejezdila mhd do prace dycky autem a vlastně v mym 6 měsici se podělalo auto a od ty doby jsem se učila jezdit na mhd
Pěkně v blbou dobu…