Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Savi ano,jak říká Lyri,musíš na sociálku u zimáku.A rodičák se hlásí asi po porodu né,teda jít si říct na jakou variantu dosáhneš,2,3,4,roky,teda myslím,je lepší si to zařídit dřív než skončí mateřská,to bych se informovala pak něja po porodu.a to by mělo být tam u plavečáku ten pracák né????teda aspon já tam ted byla,rodičák odhlašovat
snad jsem to nenapsala zmateně ![]()
Savi7 píše:
No o mateřsky rodičak si mam žadat až po naroyení..ale pravě že mateřska mi nepřišla při tom mi v praci řekli že je vše ok že mi ji socialka musi poslat… zavolala kdybych věděla kamptž sem byla na jedny socialce se ujistit jestli je vše ok a oni mi řekli že do narozeni miminka nic neřeši že si mam jit na druhou socialku a tam si to zjistit.. copak ja to tady znaam sem rada že sem našla tudle
kousek od naměsti je
sociálka je u Arény a pak druhá sociálka, ta co má na starosti tyto věci, tak to je u plavečáku, tam je také sociálka, když žádáš o nějaké příspěvky na bydlení, já tam žádala o pohřebný, jak nám Verunka zemřela, ono je zrušené, ale o tyto příspěvky s ežádá tam, ale počkej, to je úřad práce, tak já nevím, jsem v tom pěkně zamotaná, ale různé příspěvky s eřešej také tam
Hanulko píšeš to dobře, bud u zimáku, či na pracáku u plavečáku, natuty
PPM se řeší u zimáku a většinou to řeší zaměstnavatel za vás. Vše chodí měsíc pozadu. O RP se žádá u plavečáku a taky chodí zpětně. Jinak stačí zažádat krátce před koncem PPM.
Taak dneska mi přišel dopis ze socialky takže vše ok… Přišlo jakoby rozhodbuti a vyměřovaci zaklad…takže teď jen čekat..Holky mam tam že mi mateřska konči 1 dubna tak kdy bych mněla jit žadat o rodičak??
Ahoj holky, můžu se k vám se přidat? Bydlím kousek od Pardubic a mám 2,5 letého synka.
Alex160509 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám se přidat? Bydlím kousek od Pardubic a mám 2,5 letého synka.
určitě jo, jen se to tu moc nehýbe, moc s etu nepovídá ![]()
Ahojky
jasan že se můžeš přidat,ale nějak to tu vázne
a odkad pak jsi?
hanulka78 píše:
Ahojkyjasan že se můžeš přidat,ale nějak to tu vázne
a odkad pak jsi?
chtělo by to tu nějak rozjet, já jsem z Dukly, holky vítě něco o Savi a té druhé mamince, co přenášela?
Káčul ![]()
SAvi se nikde neozývá,takže nic nevíme
snad jsou ok a má malou u sebe a nemá čas psát,to až přijde dom,tak se určo ozve
už se těším.a Lyri-taky nic dlouho nepsala,ale ta má ještě 14 dní čas,ale už taky může být ve špitále a ještě KRML?tak taky né?no uvidíme snad se nám brzy holky ozvou
hanulka78 píše:
Káčul
SAvi se nikde neozývá,takže nic nevímesnad jsou ok a má malou u sebe a nemá čas psát,to až přijde dom,tak se určo ozve
už se těším.a Lyri-taky nic dlouho nepsala,ale ta má ještě 14 dní čas,ale už taky může být ve špitále a ještě KRML?tak taky né?no uvidíme snad se nám brzy holky ozvou
Lari vím, že má čas, myslela jsem tu KRML, či koho, také ještě někdo přenášel, tak asi Savi je v pořádku, jen neví co dřív ![]()
![]()
Tak dneska 9 dní do termínu..a já za celou noc nespala ani MINUTU!
![]()
Anet, tak spi aspoň přes den… já vím, ono to kolikrát nejde… ale aspoň se o to pokusit
womanz píše:
Anet, tak spi aspoň přes den… já vím, ono to kolikrát nejde… ale aspoň se o to pokusit
No zkoušela jsem to od devíti do třech, přítel spal po noční, takže celkem za dnešek naspáno asi 3 a půl hodinky..já mít jet dneska rodit, tak tam umřu..