Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
483
1.11.11 13:54

Diky moc tak jdu na to mrknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
1.11.11 15:04

Savi ano,jak říká Lyri,musíš na sociálku u zimáku.A rodičák se hlásí asi po porodu né,teda jít si říct na jakou variantu dosáhneš,2,3,4,roky,teda myslím,je lepší si to zařídit dřív než skončí mateřská,to bych se informovala pak něja po porodu.a to by mělo být tam u plavečáku ten pracák né????teda aspon já tam ted byla,rodičák odhlašovat :-) snad jsem to nenapsala zmateně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.11.11 15:10
Savi7 píše:
No o mateřsky rodičak si mam žadat až po naroyení..ale pravě že mateřska mi nepřišla při tom mi v praci řekli že je vše ok že mi ji socialka musi poslat… zavolala kdybych věděla kam :zed: ptž sem byla na jedny socialce se ujistit jestli je vše ok a oni mi řekli že do narozeni miminka nic neřeši že si mam jit na druhou socialku a tam si to zjistit.. copak ja to tady znaam sem rada že sem našla tudle :zed: kousek od naměsti je

sociálka je u Arény a pak druhá sociálka, ta co má na starosti tyto věci, tak to je u plavečáku, tam je také sociálka, když žádáš o nějaké příspěvky na bydlení, já tam žádala o pohřebný, jak nám Verunka zemřela, ono je zrušené, ale o tyto příspěvky s ežádá tam, ale počkej, to je úřad práce, tak já nevím, jsem v tom pěkně zamotaná, ale různé příspěvky s eřešej také tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.11.11 15:13

Hanulko píšeš to dobře, bud u zimáku, či na pracáku u plavečáku, natuty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
1.11.11 18:56

PPM se řeší u zimáku a většinou to řeší zaměstnavatel za vás. Vše chodí měsíc pozadu. O RP se žádá u plavečáku a taky chodí zpětně. Jinak stačí zažádat krátce před koncem PPM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.11.11 21:44

Taak dneska mi přišel dopis ze socialky takže vše ok… Přišlo jakoby rozhodbuti a vyměřovaci zaklad…takže teď jen čekat..Holky mam tam že mi mateřska konči 1 dubna tak kdy bych mněla jit žadat o rodičak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
7.11.11 13:00

Ahoj holky, můžu se k vám se přidat? Bydlím kousek od Pardubic a mám 2,5 letého synka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
7.11.11 13:03
Alex160509 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám se přidat? Bydlím kousek od Pardubic a mám 2,5 letého synka.

určitě jo, jen se to tu moc nehýbe, moc s etu nepovídá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
7.11.11 13:04

Ahojky :mavam: jasan že se můžeš přidat,ale nějak to tu vázne :mrgreen: a odkad pak jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
7.11.11 13:12
hanulka78 píše:
Ahojky :mavam: jasan že se můžeš přidat,ale nějak to tu vázne :mrgreen: a odkad pak jsi?

chtělo by to tu nějak rozjet, já jsem z Dukly, holky vítě něco o Savi a té druhé mamince, co přenášela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
7.11.11 13:18

Káčul :mavam:
SAvi se nikde neozývá,takže nic nevíme :-? snad jsou ok a má malou u sebe a nemá čas psát,to až přijde dom,tak se určo ozve :-) už se těším.a Lyri-taky nic dlouho nepsala,ale ta má ještě 14 dní čas,ale už taky může být ve špitále a ještě KRML?tak taky né?no uvidíme snad se nám brzy holky ozvou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
7.11.11 13:20
hanulka78 píše:
Káčul :mavam:
SAvi se nikde neozývá,takže nic nevíme :-? snad jsou ok a má malou u sebe a nemá čas psát,to až přijde dom,tak se určo ozve :-) už se těším.a Lyri-taky nic dlouho nepsala,ale ta má ještě 14 dní čas,ale už taky může být ve špitále a ještě KRML?tak taky né?no uvidíme snad se nám brzy holky ozvou

Lari vím, že má čas, myslela jsem tu KRML, či koho, také ještě někdo přenášel, tak asi Savi je v pořádku, jen neví co dřív :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.11.11 16:38

:mavam: :mavam: :mavam:
Tak dneska 9 dní do termínu..a já za celou noc nespala ani MINUTU! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
7.11.11 16:40

Anet, tak spi aspoň přes den… já vím, ono to kolikrát nejde… ale aspoň se o to pokusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.11.11 16:41
womanz píše:
Anet, tak spi aspoň přes den… já vím, ono to kolikrát nejde… ale aspoň se o to pokusit

No zkoušela jsem to od devíti do třech, přítel spal po noční, takže celkem za dnešek naspáno asi 3 a půl hodinky..já mít jet dneska rodit, tak tam umřu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová