Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
8.11.11 16:43

Normálně, když dáš napsat příspěvek, tak pod tím, kam píšeš je Můžete přidat fotku..klikneš na procházet a vložíš ze svého PC obrázek a je to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.11.11 16:46

Savi: gratulujeme k holčičce a přejeme jen to nejlepší, hlavně zdravíčko a mamince brzké zotavení! :kytka:

Holky a co vy? Jak se máte? Já s cácorama válčím, závidím vám spánek- nespánek a přeju, ať máte broučky brzy u sebe! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
8.11.11 16:47
:srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.11.11 16:48
Savi7 píše: :srdce: :srdce:

Jůůůůůů, krásná princeznička :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
8.11.11 17:11

:hug:
Savi :mavam:
Jupíííí,mocinky gratuluju,a přeju hlavně zdravíčko,a samozřejmě i to vše ostatní :huban: :kytka: Malá Teodorka je krásnoučká :palec: a na ten nástřih ojé nezávidím,ale poradím ti kup se řepíkový čaj sypaný a udělej si ho a máchej si s ním pipku :-) prý je to dobrý a krásně se to hojí,a včera nám něco radila i na kurzu ale ted nevím jak se to jmenuje ale tuším rosalgin?zeptej se na to v lékarně určo ti poradí :think: jo a nesedej si na křivo na židli ale rozkročmo jako v těhu prý nejlepší jak můžeš sedět,páč jakmile si sedneš na křívo tak se ztehykřížej a bolí to ještě víc.snad jsem to trošku poradila. :huban:
Tak ted budem čekat až se ozve KRML a pak Lyri :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.11.11 19:11

Savi gratulace, malá je nádhernááá :srdce: :srdce: Přeju vám oběma hodně zdravíčka, hlavně ať se ti to dobře zahojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.11.11 19:54

Savi: opravdu krásná :srdce:

Se chytím, já byla taky nastřižená, šili mě poměrně dlouho, doma jsem měla problém se stolicí, s čůráním dlouho taky, pak se to upravilo. Ale jak již někdo psal, na ten nástřih je opravdu vynikající odvar z řepíku, sednout do lavoru, aspoň 10- 15 minut, máš ponořený celý spodek, hodně mi to pomohlo, ulevilo. Taky je dobrá dubová kúra, ta má dezifekční účinky, já to později střídala, jeden den řepík, další dubovou kúru. Než mi to kamarádka poradila, měla jsem nástřih zanícený, po dvou dnech se to vstřebalo a krásně zatáhlo. Pokud máš problém se stolicí, hodně pít, a jíst jídlo, ve kterém je obsaženo hodně vlákniny a s čůráním skoro to samé- hodně pít, ono tě to „donutí“. Ale to už asi víš :wink: . Rychlé zahojení a krásné chvilky s dceruškou! :kytka:

Lyrica: ty už to máš také za pár, viď? :wink: Hodně štěstí :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.11.11 20:48

Jééé Savi, konečně to máš za sebou, gratulace. Malá je nádhernáááá :kytka:
Plínky samozřejmě platí, napiš kolik, kdy a kam a já Ti je klidně i dovezu, teď asi budeš mít starostí až až.
Dessie: já chodím od 32tt po 14ti dnech a od 36tt po týdnu a taky na monitor. Na ten se snad i musí chodit, tak nechápu jak to chce tvoje doktorka udělat, když máš kontrolu po měsíci a zároveň týden před termínem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
8.11.11 21:05
Dessie píše:
Tak holky, pořád to tu sleduju a můžu říct, že i když je mi dobře, už bych to taky nejradši měla za sebou. Po večerech mi občas tvrdne bříško, malej mě kope jako blázen, udělaly se mi strie na břiše, sice nic hroznýho, asi tři, ale prostě je to šeredný, navíc mi konečně trochu vyskočilo bříško (ještě před 14 dny by do mě těžko někdo řekl, že jsem těhotná, natož tak moc), ale ve všem vypadám jako velrybka :D Nic se mi nechce… Zkrátka mazec. V pátek jdu na předposlední kontrolu, poslední mám 9.12. (není divný, že až v podstatě do termínu chodím po měsíci?) Jsem zvědavá, s čím se ozve Savi, doufám, že je všechno v pohodě…

desi ke komu chodíš? Ten poslední měsíc se chodí každý týden, to je divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
8.11.11 21:08
Savi7 píše:
Tak holky 4.11. 3500gr. 49cm se nam narodila Teodorka Porod byl…no co dodat POROD…:{ vyzivali mi ho.. v 7 rano sem dostala kapacku v 8 prvni silny kontrakcce sam porod az ve 4h.4m. Reknu vam byl to horor :zed: hlavne na tom sale :zed: Ale ten vysledek za to stoji :andel: Dneska konečně doma… Všecko je dnes ok no až na muj mega nastřih a šiti vic ja 2 hodiny :zed: Nevim co mam dělat se nemužu ani vyčurat :-(

Savi moc, opravdu moc gratuluju a moc přeju, až budeš mít chvilku času, dej prosím vědět, co a jak, jaké bylo chování PA, sestřičky, doktor, ju? Užívej si svého zaltíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
8.11.11 21:10
Savi7 píše: :srdce: :srdce:

no to je princezna, to je ještě z porodnic ekoukám :palec: :palec: :palec:
Já už chci takýýýýýýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
8.11.11 21:12
womanz píše:
Jééé Savi, konečně to máš za sebou, gratulace. Malá je nádhernáááá :kytka:
Plínky samozřejmě platí, napiš kolik, kdy a kam a já Ti je klidně i dovezu, teď asi budeš mít starostí až až.
Dessie: já chodím od 32tt po 14ti dnech a od 36tt po týdnu a taky na monitor. Na ten se snad i musí chodit, tak nechápu jak to chce tvoje doktorka udělat, když máš kontrolu po měsíci a zároveň týden před termínem :think:

jéééé plíny, já je taky chtěl a apkajsme zapomněla od koho jsme je chtěl a atak to platí? Máš ještě? Já fakt jsem baba sklerotická, to je děsný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.11.11 21:18

misutka od zítřa mám termínek přesně za týden, už se malýho nemůžu dočkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.11.11 21:21

Káčulo, ty rodíš až za dlouho, tak se pak domluvíme, uvidím jak mi vyjdou, pokud zbydou tak samozřejmě budeš první která je dostane :lol:
Savi si vezme ještě teď a pak uvidím co spotřebuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
8.11.11 21:22
lyrica píše:
misutka od zítřa mám termínek přesně za týden, už se malýho nemůžu dočkat :srdce:

to už můžeš fakt rodit každým dnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová